Hirdetés
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Ennyire még nem mentem bele, viszont annyit még kipróbáltam, hogy az iPhone 7-nél is ugyanúgy mennek ezek a funkciók iOS13-al, plusz egér és billentyűzet is.
Nekem már korábban is volt egy gyári SD kártyaolvasóm az iPadhez, mivel én is sokat fényképezek, persze annak a használata csak a Fotókba történő feltöltésre volt korlátozva. Ha annak a sebességét tudná, azzal teljes mértékben elégedett lennék. A fotóim elég nagy méretűek (10-16 Mb / kép), de ennek ellenére mindig gyors volt az áttöltés.
Közben az iPhone-al kipróbáltam, az volt kéznél, meg egy microSD pár 6 megás fotóval. Szerintem ránézésre ugyanolyan gyors, mint a gyári SD olvasó. Pedig 4 egység csatlakozott egymáshoz
A külső HDD-t még majd kipróbálom, bár annak szinte biztos, hogy kell külön tápfeszültség is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS VY229HF IPS Gaming Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A külső HDD-t még majd kipróbálom, bár annak szinte biztos, hogy kell külön tápfeszültség is.