Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
Sziasztok, van egy elég régi 3-4 éves ipad air 2-m, imádom mert még mindig szépen futtat mindent. Viszont nemrég arra lettem figyelmes, hogy “beégnek” oldalak a kijelzőbe. Pár perc használat után már a weblapok részei megmaradnak, ez mitől van? Újrainditás, kikapcsolás megoldja. De pár perc és kezdődik előről az egész. Érdekes maga az alapképernyő nem ég be, csak weblapok, alkalmazások, játékok bizonyos részei. Iletve youtube videókon is a sötétebb jelenetek foltosak. Van megoldás, valamit elállítottam, vagy szerviz lesz?
Szerk.: fehérpont csökkentést már próbáltam, halványított is sokat, de problémát nem oldotta meg. Ilyesmi jelenség alul talán látszik a képen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest