Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok kedves fórum lakók.
Rendeltem magamnak egy 10,5 PRO LTE kivitelt az Istyle honlapjáról.
Kettő kérdésem lenne.1, Még soha nem volt Apple eszközöm ezért a SIM kártya érdekel elsősorban. Ahogyan olvasom a szolgáltató esetében kimondottan Apple SIM-et kell kérnem?
Más fajta nem is jó? Sajnos a keresőben csak régi készülékkel kapcsolatos információk jöttek fel, így nem tudom hogy a jelenlegi készülékeknél is ugyan az a helyzet.
Második fele a kérdésnek hogy Android One mobil készülékről megoszthatom a mobil internetet az Ipadre ?2, Hát itt már ízlés dolga ,de kíváncsi vagyok a véleményetekre, de még inkább a tapasztalatokra hogy milyen tokot érdemes hozzá rendelnem,?
Előtérbe helyezném hogy olyan tokra gondoltam,ami minden irányból körbeöleli.Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest