Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uhh srácok, két hete kb kikapcsoltam a promotiont, tesztelni mennyivel bírja tovább az akku, nem vettem észre a különbséget akkuban és kijelzőben sem elsőre, két hétig úgy is maradt, de tegnap csak csodálkoztam, hogy miért akad a proceate amikor mozgatom az egész vásznat, aztán rájöttem, hogy kikapcsolva maradt. Visszakapcsolva újra az az eyecandy érzés fogott el, mint amikor elsőre használtam.
+ az akkun nem javított észrevehetően kikapcsolva.Emellett tegnap végre megnéztem a 11-es pro-t élőben. Olyan kis cuki az a jószág így hogy két hónapja használom a 12.9-est. Nem bánom hogy a nagyobbat vettem, de néha azért jó lenne egy olyan kis apróság.
Ha tehetném vennék egyet másodiknak, de sajnos az ára nem igazán teszi lehetővé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jófogás tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
+ az akkun nem javított észrevehetően kikapcsolva.