-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
Mi baj a word-el és excel-el? (Az előfizetésessel is baj van? Illetve, amiket MacBook-on láttam futni, kicsit lassúnak tűntek, de ennyi. Ez a jelenség még tapasztalható?)
Olyan komolyan azért nem használom, inkább ajánlatok készítésére, és meglévő költségvetések szerkesztésére, valamint hivatalos levelek írására kell.A PDF olvasás és szerkesztés ami komolyabban kell.
Ami miatt jobban az iOS felé húzok, az a stabilitás. Nekem is és páromnak is iPhone-unk van, és tudom azt, hogy ha bármibe belefogok, vagy bármilyen applikációt letöltök, akkor az pöpec lesz, és nem lesz akadás, nem lesz hibás kilépés stb stb.
Illetve, az általam felsorolt dolgokhoz, tudtok fejből is appot mondani?
A Notapility szupernek tűnik.
A többi dologra mik a javaslatok? Mert ha azokra is van Stabil, jól működő program, akkor eldőlt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android szakmai topik
- Androidos fejegységek
- Vannak már képek a Pixel 9a hivatalos védőtokjairól is
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6 (2024) 13" 128GB - Újszerű, Apple garancia, akár beszámítással
- iPad Air 4 64GB Rose Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4014
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- iPad Mini 6 64GB Wifi Lila Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4012
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad Mini 3 Silver 16GB
- iPad Air 4 64GB - Wifi+Cellular (SIM) kártyafüggetlen - hibátlan állapotban - tartozékokkal
- Lenovo OLED Xiaoxin Pad Pro 2021 11.5 Inches OLED Android Tablet 6GB RAM 128GB ROM
- iPad pro 11 M2 processzor 128gb
- Galaxy Tab A9+ 5G dobozos,független 128GB/8GB ,Graphite,Makulátlanállapotú,Garanciás 2027.01.18-ig..
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest