Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
Sziasztok!
Újonnan csatlakozom az iPad-esek világához, még ismerkedem a rendszerrel, szoknom kell.
Ha van türelmetek hozzám, akkor segítségeteket szeretném kérni néhány dologban. Eddig android vonalon mozogtam csak, így lehet ebből adódnak a problémáim.
Adott egy 9,7"-es ipad pro 128gb cellular + wifi, vadonat új.
1. van benne az e-mail alkalmazás, ami azzal őrít meg, hogy az alkalmazást megnyitva egy e-mail-t mindig garantáltan kitesz teljes képernyőre és ezzel egyúttal olvasottnak jelöli, míg a levelek listája a kép bal oldalán van (álló és fekvő helyzetben is).
Na ez így nekem nagyon nem jó, ha csak úgy megnyitogatja és olvasottnak jeleníti meg a leveleket, holott lehet 2 szót se olvastam bele és eleve egy másik levél miatt nyitottam meg. Ez sok kellemetlenséget okozhat pl., aki nyugtával küldi azt hiszi már olvastam és teljesen hülye helyzetbe kerülhetek miatta (pl telefonhívás, tárgyalson stb...)
Hogyan lehet megoldani, hogy csak a leveleket listázza és ne nyisson meg egyet se?2. Virtuális billenyzűzet: hogyan lehet a qwerty fölé odavarázsolni a számokat is? Próbáltam a gyári billentyűk helyett a swiftkey-t telepíteni, de az androidos verzióhoz képest a beállításai ki vannak herélve, nincs ilyen opció. Egyéb ötlet a billentyű igényeimnek megfelelő beállítására?
UI: most tényleg nem megy az app store vagy csak én vagyok a tökéletes béta tesztelő, hogy nálam semmi sem működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest