Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  iPad topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-11-10 14:07:28

LOGOUT.hu

iPad topik összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15478) Süvi válasza vadászcsiga (#15477) üzenetére


Süvi
őstag

Ha a vállalatok nem a profitért dolgoznának, akkor kb. senki nem kapna fizetést közülünk se.

Az, hogy az Apple milyen döbbenetes méretű profitot szed be, az egyik oldalról valóban nem normális, de vállalatvezetési szempontból zseniális. Hogy hosszútávon fenntartható-e, az más kérdés, sztem nem, bár épít a felnövekvő generációra, de rövid időn belül jelentős mennyiségű vásárlót fog veszteni.

Amíg olyan termékeket állít elő egy cég, amiben a fogyasztó azt érzi, hogy ő van a központban, addig engem nem zavar, hogy kinek mennyi a profitja. Ha én jól járok, a munkámat támogatja, az életemet kiszolgálja, akkor más annyit kereshet rajtam amennyit akar.
De itt kezdődnek a gondok. Egyre több fórum alapján úgy látom, hogy az Apple elérte fejlődése csúcsát. Már csak "Fejős tehén" a Iphone és többi termék, főleg a Macbook.
Olyanok vásároltak Apple terméket, akiknek:
- a munkájához elengedhetetlen volt,
- a munkáját megkönnyítette,
- tetszett nekik,
- menő.

A tetszés és a "menőség" gyorsan változik. (Az első Macbook Air döbbenetes volt, de napjainkban, aki csak a vékonyság, súly, design miatt vette, nagyon könnyen találhat mást helyette.)

Ha ezeket nem ismerik fel, hamar el megy mellettük a világ (pl. ezt szerintem az Apple-nek "kellett volna" feltalálnia), el fog fogyni mögülük a tudatos vásárló.

Ami sokáig a legnagyobb előnyük volt (Opercáiós rendszer) az lesz majd sztem a fejlődés gátja.
Szerintem a 2 in 1 eszközöké a jövő. A Windows elkezdte, gyerekcipőben jár, mert nincsenek alkalmazások, de az Apple-nek hátránya lesz, hogy jelenleg ők nem tervezik az asztali rendszer és az IOS közösítését. (Amíg a világon mindenhol hozzák ki a jobbnál jobb 2in1 meg 4in1 érintőképernyős eszközöket, addig az Apple bevezet egy mágikus érintősávot :) )

De ezek csak a saját gondolataim :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  iPad topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.