- Luck Dragon: Óraátállítás
- gerner1
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
QuadRacer
csendes tag
Sziasztok!
Nem régiben írtam ide azzal a problémával, hogy egyre gyakrabban lefagy az iPad Air (16GB-Wifi) eszközöm.
Főként filmnézés közben tapasztaltuk (legfrissebb VLC - SD .mkv film). Néha böngészés közben is előfordul.Nem tudjuk mire vélni a problémát, az elmúlt egy évben soha nem fagyott le, talán mióta iOS 10 kijött azóta (10.1.1 van rajta). Mivel főként fejhallgatóval használjuk nem tudom megmondani, hogy amikor nincs bedugva is előfordul-e.
Észrevettük, hogy mintha jobban is melegedne a hátlapja. Mit gondoltok mi okozhatja ezt? Kezd tönkre menni szegény, még garanciális...
Esetleg egy alaphelyzetbe állítás megoldhatja a problémát? iOS 10.2-ről sem írnak túl jókat, ezért nem is frissítettem eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - i5 7y57- 12,3" FullHD
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest