Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ragnar95
    félisten

Sziasztok!

Tudom, kicsit barbár a kérdés, előzőleg is elnézést azoktól, akiket érzékenyen érint. Van a szüleimnek egy réges régi első generációs, beteg és öreg iPadük. Iszonyatosan lassú, minden alkalmazásból kilép, szinte használhatatlan. Szeretnék valamit kezdeni vele, mert nem akarom hogy kuka legyen a vége. Milyen lehetőségeim vannak, hogy kicsit használhatóbbá tegyem? Tudok esetleg másik OSt ( android pl.) varázsolni rá? A neten körülnéztem, de az OpeniBootot nem tudom leszedni a Cydiaból. Minden segítséget előre is köszönök!

Nincs ilyesmire lehetőség.
    iTunesban nyomj egy restore-t, utána valamennyivel jobbnak kéne lennie a sebességnek, de csodákat nem szabad már várni egy iPad 1-től. Régebben voltak tweakek Cydiában, amivel bizonyos folyamatokat le lehetett tiltani és ezzel elvben gyorsult valamennyit a rendszer, de sajna nem emlékszem, mi volt ennek a neve.
    viktorhmv: ha esetleg nem kapnál választ, mert a topikból senki nem használja az iPadet grafikára, gépre az iTunest letöltve körül tudsz nézni te is a store-ban vannak-e ilyen programok

Új hozzászólás Aktív témák