- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Köszi a sok infót.
A Plex működik úgy, hogy itthon egy Windowsos gépemen indítom a Plex media servert? Hasonlóan működik ez, mint a felhőszolgáltatások az adatok elérésében? Mármint van egy mappám, amit megosztok, hogy lássa a kliens oldal és neten keresztül tudom akár nézni a gépemen lévő filmet? (ha igen, akkor vajon 3 megabit felfelé mire elég?
)
Az nPlayer milyen formátumokkal birkózik meg? (van már arra lehetőség, hogy aviban, vagy mkv-ban tömörített videókat nézzünk?
)
A Google Drive-ot gondolom nem, de a Dropboxot hozzá tudom kapcsolni gondolom az Ipademhez. Ha ugyanarra a mailre kapcsolom, mint a droidos telómat, akkor beszinkronizálja mindkét készülékről a cuccaimat?
Az iPhoto mennyire komoly utómunkákra hivatott? Csinálok pár fotót egy tükrös géppel, ami legyen mondjuk jpg. Azokon mondjuk tudom vele variálni a kontrasztot, leszedni a vörös szemet és ilyesmi, vagy van más lehetőség is benne? (pl. előre mentett effect sablonok, amiket rá tudok tolni a fotóimra, hogy ne legyenek olyan snassz kinézetűek, dobjak rájuk keretet, variáljam át a színeket, a kép egyes részeit tegyem át fekete-fehérre pl.?)
Az iFiles-on kívül van beépített gyári fájlkezelő? A dropbox gondolom úgyis tesz ki ikon magának a mappa tartalmához, mint droidon, a belső 16GB-on meg sokmindent úgysem fogok tárolni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- További aktív témák...
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest