Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
istvan170
üzenetére
Nem szentiras, amit mondok: keressetek a nevemre, alirol jo minosegu smart case-t rendeltem. Es azok alapjan, amit irtok, azert a 3000 forintert jo vetel. Nem eros az elolapi magnes, de szerepet ellatja.
En is feltettem a 9.3-at Air 2-re, nincs gond, a Night shift viszont baromira tetszik. Azota probalok ilyesmit felbarkacsolni az Androidos telefonra is
De nem talalok pont ilyet...Viszont erik bennem az Iphone SE vasarlas, vagy ha jo arra csokkene, akkor egy sima 6.
Amugy a 9.7-es Pronak lesz vmi kulon elnevezese?
Nezegettem, baromi jonak tunik a hw, nem lesz gond meg par iOS verzio neki.
Igazabol ha most vennek tabletet, akkor is varnom kellene cirka 1 evet, mire normalizalodik az ara, igy, en Air 2-t vennek. Ami 4 honapos, uh okafogyott a tabletbeszerzes, ez nekem annyira eleg, es jo, h szavak nincsenek.
Nem gondoltam volna az eletben, h ennyire megszeretem a 9.7-et. Amikor a 7.9-es Mipadot vettem, akkor is csak azert, mert feltem a nagyobb merettol - nem kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Linux kezdőknek
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Crimson Desert
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- ipad 9 64gb wifi+sim makulátlan
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower workstation /számla- garancia
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De nem talalok pont ilyet...