Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Bravó, továbbra is neked áll feljebb azok után, hogy bebizonyosodott, hogy egyáltalán nem volt igazad

Tehát ha igaza van az embernek és ez később be is igazolódik, az okoskodás, de ha mindenki más számára egyértelmű és csak te értelmezed félre a dolgot, majd még ki is állsz a lehető leghangosabban a hülyeséged mellett, az a normális, ok, minden világos...
Egyértelmű választ adtam, neked áll megint feljebb a dolog, hogy egy másik topikra mertem hivatkozni, ahova még pár órája ugyanezen kérdésben írtál, de nyilván mekkora baromság volt azt feltételezni, hogy ezek után elolvasod, amit oda leírtak.
Azzal jönni meg, hogy én mikor tévedtem konkrét példa nélkül elég nagy öngól a jelenlegi ténykedésed után...
blakey: bármit is írunk, az csak falra hányt borsó, akárhány forrásból igazolódik be, hogy tévedett a kolléga, úgysem fogja elismerni, inkább mindenki más lehülyéz és személyeskedik, az sokkal egyszerűbb, mint beismerni, hogy nem volt igaza az embernek....
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Linux kezdőknek
- Robotporszívók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Path of Exile 2
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest