Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Csak tudod én az iPad topikba tettem fel a kérdést egy illetőtől aki most cserélte (vagy nem tűnt fel
), nem néztem végig az iPhone topikot ki cserélte. A másik meg ha nem tudsz egyértelmű választ adni, és egész nap okoskodsz ezzel a cserével, úgy hogy te se tudtad hogy cserélik nekem ne gyere azzal hogy beszélek. A szakmai topikkal meg szintén ne gyere, főleg Te ne, mert Topikgazda titulusoddal írtál már olyan baromságokat hogy elég sokan kikacagtak, csak ugye mindig próbálod magad nagyon okosnak beállítani, csak sokszor nem jön össze. De aki jól ismer ezt tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- iPad 9 gen wifi+ cellular hibátlan dobozos
- Apple iPad 8 32GB Wifi Space Grey Színben 6 Hónap Jótállással
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), nem néztem végig az iPhone topikot ki cserélte. A másik meg ha nem tudsz egyértelmű választ adni, és egész nap okoskodsz ezzel a cserével, úgy hogy te se tudtad hogy cserélik nekem ne gyere azzal hogy beszélek. A szakmai topikkal meg szintén ne gyere, főleg Te ne, mert Topikgazda titulusoddal írtál már olyan baromságokat hogy elég sokan kikacagtak, csak ugye mindig próbálod magad nagyon okosnak beállítani, csak sokszor nem jön össze. De aki jól ismer ezt tudja.