Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Látom, hogy pörög a topic, ezért megosztom Veletek a gondolataimat.
Ipad Air 32 Gb van 1,5 éve, nagyon szeretem, bevált. Bár az Air 2 64 sok szempontból fejlődés, de nekem igazából nem, így nem éreztem szükségét a cserére. Vártam, hogy tavaly megjelenjen az Air 3 és akkor cseréltem volna, apukám pedig kapta volna tőlem az AIR-t.
Mivel nem jelent meg, eldöntöttem, hogy szépen megvárom 2016 őszt és majd megveszem akkor és akkor adom tovább.(Egyetlen funkciót várok, de nagyon: Apple pencil. Sokat használom jegyzetelésre a gépet, szerintem az egyik legjobb stylustom van (Adonit jot pro), de az Apple pencil azért többet tud (simán megvenném 100 dollárért))
Most jön a csavar: apukám rájött, hogy nem tud várni
Kinőtte a korábbi tabletjét, amit 1 éve használt (tesco op3ndott, 15 E Ft volt, de veri a 45-50 E Ft-os Samsungokat), most érte el a gép határait ill ismerte meg, hogy mire tudná használni (nem csak netezésre, hetente tart előadásokat, ki tudná használni, de kb. 80-100 Ft-ot szán rá.)Megnéztem a használt Air 32 ill. új Air 2 64 árakat és azt látom, hogy szépen nyílik az olló ( 90-160 E Ft)
Tehát nem tudom mit tegyek és hogy anyagilag se legyen nagyon ráfizetés
- veszek magamnak egy Air2 64-et, majd ha megjelenik a tollas 3, akkor csere és bukok ráfizetéssel vagy 50 -70 E Ft-ot.
- marad az Air és veszek egyet apukámnak is (neki elég, de az ennek a hátránya hogy az én használt, makulátlan Air-emben jobban bízok, mint bármely másik használtban) és majd veszek egy tollas 3-at 2016-ban, az Air ára már nem fog annyit esni, mint eddig. (egy év múlva is simán el lehet adni 60-70 E Ft-ért sztem.
- ha nem lesz tollas 3, akkor pedig bánkódok, hogy nem vettem Air 2-t, mert kell várnom még egy évet
Nem tehetek más bújom a pletykákat. Biztos hogy nem lesz tavasszal új ipad a 6c mellé?

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drón topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kinőtte a korábbi tabletjét, amit 1 éve használt (tesco op3ndott, 15 E Ft volt, de veri a 45-50 E Ft-os Samsungokat), most érte el a gép határait ill ismerte meg, hogy mire tudná használni (nem csak netezésre, hetente tart előadásokat, ki tudná használni, de kb. 80-100 Ft-ot szán rá.)