- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kerni62
tag
Sziasztok!
Hetek óta nyúzlak Titeket, hogy nem megy a GPS. ( Emlékeztetőül: Vonino JAX QS. EMAG vétel volt.)
Az istennek sem talált műholdat. Navigálás el sem indult, azt írta mindig (Sygic), hogy "nincs GPS jel.
Begurultam, és visszaküldtem nekik garanciában, hogy nézze meg a szervíz. 18 nap után visszaérkezett Romániából!!!!!!!!!!!!!!, hogy "hiba nem észlelhető". Lehet látni, hogy szét sem szedték, viszont 2 tesztfotó bizonyítja, hogy igenis talál műhódókat. Qrva zabos lettem, és hazafelé teszteltem, de változatlanul semmi.
Most jön a csattanó és okuljatok. Anno vettem hozzá flipes csodatokot amivel még felvenni sem lehetett kinyítás nélkül, mert olyan vastag golyóálló plexi van rajta. Szóval hazaértem, és kint a teraszon tesztelgettem, de közben valamiért levettem a tokot. Láss csodát müxik a GPS. A teszt is ontja a műholdakat. Bár emiatt nem keltem útnak, de holnap kipróbálom. Teát úgy tűnik, hogy az a kib@szott tokba beépített mágnes vagy valami szar, amit a képet összeugrassza becsukáskor, na az árnyélkolhatta le az antennát.
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Xbox Series X|S
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Projektor topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Xiaomi Mi 11 T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest