- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ates007
csendes tag
Felraktam, de a Telenor nálam sajnos nem jó. Talán a hardverek különbözősége, talán, mert előtte és utána is csináltam egy factory reset-et. Bekapcsolt 3G mellett - és persze amikor van térerő - hívni nem tudok, rögtön azt írja ki "A hívás befejeződött", ha pedig Vodáról felhívom magam, akkor egy hangbemondás van: "A hívott szám az előfizető kérésére nem kapcsolható", pedig a foglaltság esetén, vagy ha nem vagyok elérhető, át van irányítva a vonal. (Ha kikapcsolom a telefont, működik az átirányítás). Persze, ha nincs 3G térerő (vagyis be van kapcsolva a 3G adatkapcsolat, de a térerő ikon felett csak E betű van és nem H, vagy H+), akkor lehet hívni és hívást fogadni is.
A GPS a "szokásos" 20-30 perc után megtalálja a holdakat, utána a már tényleg pár másodperc után fixál. De pl. a Goole Maps ugyanúgy kóvályog, mint a többi ROM esetén. Holnap majd kipróbálom "élesben" mert ugyan az eddigi verziókban is működött a GPS és hamar talált holdat, de navigációs progikkal annyira kóvályogott, hogy használata rémálom volt.
Ez a változat kísértetiesen hasonlít a Needrom-os 1.1.1 és az orosz INewV3PatchGpsBaseband_02.05.14 keverékéhez. Annak ugyanez az Alapsáv verzió-ja, és ott láttam először "sárga" holdakat és (néha) 25% feletti jelszintet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Diablo IV
- Melyik tápegységet vegyem?
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black A2894 83% Gyári Akku
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- iPhone 16 PRO 128GB fehér titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Xiaomi 15T 512/12GB Black 2év gyári garancia!
- Huawei Mate 20X 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest