- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- sziku69: Szólánc.
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ates007
csendes tag
Felraktam, de a Telenor nálam sajnos nem jó. Talán a hardverek különbözősége, talán, mert előtte és utána is csináltam egy factory reset-et. Bekapcsolt 3G mellett - és persze amikor van térerő - hívni nem tudok, rögtön azt írja ki "A hívás befejeződött", ha pedig Vodáról felhívom magam, akkor egy hangbemondás van: "A hívott szám az előfizető kérésére nem kapcsolható", pedig a foglaltság esetén, vagy ha nem vagyok elérhető, át van irányítva a vonal. (Ha kikapcsolom a telefont, működik az átirányítás). Persze, ha nincs 3G térerő (vagyis be van kapcsolva a 3G adatkapcsolat, de a térerő ikon felett csak E betű van és nem H, vagy H+), akkor lehet hívni és hívást fogadni is.
A GPS a "szokásos" 20-30 perc után megtalálja a holdakat, utána a már tényleg pár másodperc után fixál. De pl. a Goole Maps ugyanúgy kóvályog, mint a többi ROM esetén. Holnap majd kipróbálom "élesben" mert ugyan az eddigi verziókban is működött a GPS és hamar talált holdat, de navigációs progikkal annyira kóvályogott, hogy használata rémálom volt.
Ez a változat kísértetiesen hasonlít a Needrom-os 1.1.1 és az orosz INewV3PatchGpsBaseband_02.05.14 keverékéhez. Annak ugyanez az Alapsáv verzió-ja, és ott láttam először "sárga" holdakat és (néha) 25% feletti jelszintet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Battlefield V
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Le Mans Ultimate
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest