- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
janek69
üzenetére
1.0.6-os rom tapasztalatok (azzal érkezett a teló, bő két hónapja használom, nem romoltam, gyárilag root-oltan érkezett, úgy is kértem a minideal-től):
- GPS: első pozícionálás (wifivel, mobilnettel) 20-25 perc (előtte fastergps-sel a gps.conf módosítva), azóta eltérő, de általában max. 5 perc alatt fixál mozgó autóban, stabil helyzetben 1-2 perc, DE: előfordul, hogy lát 10-12 holdat, de nem csatlakozik. Ilyenkor a restart nem segít, az agps és epo beállításokat szoktam próbálgatni, aztán egyszer csak megint fixál
Navi közben a google navi, waze, török igo dobálja a pozíciót (akkor is, ha a google helymeghatározót kikapcsolom), sygic-kel megfelelő, bár a Balaton partján 2-3-szor településen áthaladás közben arrébb pakolt.
- 5 esetből kb. 1-szer szokta csinálni, hogy 10 perc alatt feltölt 100%-ra. Ilyenkor rajtahagyom a töltőn.
- Wifi jel, térerő rendben van, nem dobálja, nem alacsony a szint. A bluetooth eddig kétszer vesztette el a jelet, ilyenkor hiába kapcsolom ki-be a bluetooth-t nem működik újra, a telefon újraindítása megoldja.
- újraindulás még nem volt
- 86%-os töltési hibára nem emlékszem, szerintem nem is volt
- két sim-mel használom (egyik sem telenoros, sőt olyan a családban sincs, így nem tudom kipróbálni), napi ~10 perc telefon, 6-8 óra mobilnet, 2-3 óra wifi, 30 perc bluetooth. Átlagos üzemidő: 24 óra.Ha van még kérdés, írjatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Navi közben a google navi, waze, török igo dobálja a pozíciót (akkor is, ha a google helymeghatározót kikapcsolom), sygic-kel megfelelő, bár a Balaton partján 2-3-szor településen áthaladás közben arrébb pakolt.