- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
darvinya #97944 üzenetére
Köszönöm szépen a további részletezést!
Hmm, értem. Akkor inkább szívattam, nem fújtam. Hátha elmegy még egy kis ideig. Addigra meg berendelek egy új ventit és ha már szétszedem jobban, akkor mindenképpen azzal rakom össze, nem újrazsírozottal.
Amúgy ezeknke a gépeknek max fordulató ventivel kéne indulniuk? Nem figyeltem meg eddig. Nekem totál csendesen indul és később kezd felpörögni fél perc múlva. Lehet, hogy gyíkja van, mert menet közben kicsit ugrándozó hangja van, hogy fel-le változik a fordulat úgy, hogy amúgy nem kéne. De az is lehet, hogy eddig nem figyeltem most meg nagyon nézem.
Á, így már addig nem nyukszom amíg nem lesz cserés.
*Konkrétan maxra kiakasztva, "64" állásban be-beesik a fordulat, akad ez még most is, zsírzás az csak időleges gyógymód lenne amúgy is gondolom.
Az érdekes az, hogy nincs csapágyas hangja amúgy, lehet, hogy a motorjába ment meg valami vagy szimplán szösz ment a rotor és a tekercsek közé és az visszafogja?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming FA507NV-LP031 gamer laptop 1 év garancia
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- MSI Bravo 15 Gamer Laptop: RTX 4060,Ryzen 7,1.5TB SSD 2 év garancia, karcmentes!
- Lenovo ideapad 110 i5-6100u / 8gb ddr4 / 500gb Hdd / akku / töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest