- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igen, most az MSE-t tettem én is fel. ennél több nem kell, úgyse netezésre használom ezt az installt, csak játékra talán.
a live messenger az egyik legundorítóbb szoftver, amit csak láttammár elnézést a kifejezésért. borzasztó a GUI, és az is bloatware... ráadásul nem tud icq-ra és gtalk-ra csatlakozni. a foobar biztosan jó, de nem tudtam megszokni a felületét amikor utoljára próbáltam. most rhythmbox van, az teljesen jó végülis, bár szoktam időnként másokat is próbálgatni.
egyébként írtam, hogy nem 2 órával rövidebb az üzemidő. akárhogy is nézem egy max fél óra különbség, ami szerintem nagyon jó eredmény a linux részérőlén legalábbis boldog vagyok vele.
ja, amúgy elsősorban azért tettem fel a win7-et, hogy megnézzem, hogy itt is pörög-e a venti, és jelentem: igen, pörög. amíg akksiról megy a gép, addig hangját se hallani, de amint bedugom, máris pörög fel, pedig semmi nem terheli, hozzá se kell nyúljak, csak bedugni a tápot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 // i7-8750H // 8GB RAM // 1TB HDD // GTX 1060
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 // Ryzen 5 5600H // 16GB RAM // 1TB HDD + 512GB SSD // RTX 3050
- Acer Aspire 15,6" i3-7020U 8GB RAM 512GB SSD GeForce MX130 Win11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen8 i7 32GB DDR5, 1TB SSD garanciális 2027 májusig
- Lenovo Thinkpad T460s-I5 6300U-16GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest