Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-06-17 21:32:33

LOGOUT.hu

Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#78016) villamos


villamos
őstag

Sziasztok!
Előre is elnézést szeretnék kérni a részben offtopic hozzászólásért. Notebookot szeretnék vásárolni egyetemre járó testvérem (leány) számára. (Környezetvédelmi mérnök mester fokozat -bármit is jelentsen ez. :) ) Általános felhasználásra kellene, semmi extra, netezés, Word dokumentum szerkesztés talán, filmnézés, ilyenek. Igazából nem is nagyon vinné sehová, viszont egy minőségi gépet szeretnék neki ajánlani, ami viszonylag újabb masina. Jó pár évig használná. Használt gépeket nézegetek. Azon belül is Thinkpad -eket.
T430
T440
A kérdés hogy eme két típus közül melyiket válasszuk. A T430 jó vételnek tűnik, viszont a T440 újabb masina, és ha a T430 -at szeretném felfejleszteni, (SSD, os, garancia kiterjesztés) akkor anyagilag nagyjából ugyanott lyukadunk ki, mintha a T440 -et vennénk.
Most egyébként egy Asus1215B netbookot használ (nemröhög :) ). Évek óta (kb3) használja, és voltaképpen jól bírja a gyűrődést. Most már viszont kezdi kicsit unni. Úgy gondolom, hogy ehhez képest bármi előrelépés lenne igazából.
Természetesen tudom, hogy van erre külön topic, viszont ott azt mondanák nekem, hogy vegyél dell -t, meg hápét, de mi nem akarunk ilyeneket. Ezért bátorkodtam itt megkérdezni, mert abban reménykedem, hogy itt használható választ kapok. Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.