Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz FoxiestFox #62258 üzenetére

Nem, nem ismerős, ugyanis NEM használok win update-et, mert fontos a gép megbízható rendelkezésre állása. Amikor használtam a céges gépeket, amiken ment a win update, rendszeresen akadt össze valami programmal, amitől inkább megkíélném magam. Amúgy az ilyen elszúrt frissítések is jól mennek az SSD-nek, ez is tény, de a notis felhasználásom talán 1%-a ha ilyen így win update vackok nélkül. Hátrány még sosem ért emiatt.

(#62259) Fifi: Azt a progit meglesem, köszi!
    Nálam simán netezve 3800rpm-en pörgeti, 50-60 fokos CPU-val, miközben hideget fúj ki. Lehet, egy pasztázás kéne neki, de szerintem az se, mert komoly terhelésen se megy 80 fok fölé, ugyanakkor kis terhelésen bőven elég lenne, ha 2000-2500rpm körül tekerne, később kéne kapcsolnia csak szvsz.

(#62261) metal01: Az asztali gépen fél év alat raktam bele ennyit a 840-embe, úgy, hogy igyekszem minden írás-igényes dolgot a mellette lévő 2TB-os HDD-men csinálni. Persze, se hiberálás, se lapozófile. Mondjuk azt még 100%-nak írja. Ja, és mindig hagyok rajta legalább 30% üres helyet és 10% körüli overprovisioning is van, vagy mi, amit javasolt a magician hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák