Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
franc0 #58963 üzenetére
Kapcsolódik ahhoz amit kérdezel, de lehet off lesz, szóval ezért inkább off-ba írom. Ebay-en nem igazán van olyan, mint hardveraprón. Ha most hirdet valamit, akkor azt úgy kapod ahogyan hirdeti. Ha kínai cuccot veszel akkor számíthatsz rá, hogy az olyan is. Most ez gyári akkor egyértelmű gyárit kapsz. Ebay sokkal megbízhatóbb mint egy Magyarországi adok-veszek, vatera stb. Nekem az általad feltett kérdés eszembe se jutott eddig egyszer se, pedig már 70+ vásárláson vagyok túl.
Az meg, hogy kinek milyen tapasztalata van az eladóval
hát jót nevettem. Erre a válasz: megint nem Magyarország. Több százezren hirdetnek ebayen. Biztos más is vett tőle már valamit
Nem kell ezt ennyire komolyan venni.Szerintem! Ebay-től meg nem kell félni én ennyivel igyekeztem segíteni, remélem segített
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- OpenWRT topic
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H/ RTX 3060/ 16GB RAM /1,5TB SSD +ajándék!
- LENOVO T14 GEN 5 Core ultra 5 USA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest