Új hozzászólás Aktív témák

• Vegha

senior tag

HELP!

Már sokadjára sikerült a T61-emhez nem jó zsanérokat szereznem (a legutóbbi élmény itt olvasható).
    14.1" Wide-ról van szó. Amit legutóbb vásároltam az végre már annyira jó lett, hogy fizikailag beépíthettem a gépbe (a korábbi példányok valószínűleg a nem wide-os 14"-oshoz valók voltak). Cserébe néhány hét alatt ez is pontosan ugyanannyira lötyögött, mint az előtte éveken át használt (gyári?) zsanér. A fent linkelt hozzászólásban már megénekeltem egyszer, hogy nem a HMM-ben pontosan szereplő zsanérokra sikerült szert tennem, hanem azokkal teljesen megegyezőkre. Ugyanakkor a jelenség kiábrándító: ezzel a 42W2452 42W2674 zsanérokkal ugyanott vagyok, ahol a part szakad, ellenben a hivatalos (gyártó által javasoltak) igen nehézkesen beszerezhetők. Ráadásul kettő féle is van belőlük, két beszállítót takarhat (42W2451/42W2673 Kato/Reel), de innentől kezdve totál homályban vagyok már, hogy melyiket érdemes választani, egyáltalán kutatni utána.
    Ha valakinek van konkrétan T61 14.1"W zsanércserével tapasztalata kérem írjátok meg!
    köszi

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés