- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rooland
senior tag
Sziasztok!
Van egy régi IBM T20 Thinkpad-om. Olyan hibát produkál, hogy bekapcsolom, minden rendben működik. Egyszer csak (terheléstől függetlenül) megfagy az egész. És után ha újra indítom, mikor tölt be a Win (XP) mindig megfagy betöltés közben, megáll a töltő csík. Akárhányszor újra indítom ezt csinálja. (ha az akksit kiveszem, áramtalanítom, akkor is)
Az érdekesség, hogyha pár napra magára hagyom, akkor utána megint szépen működik, amíg megint meg nem fagy véletlenszerűen (1-2 óra) és kezdődik az egész elölről.
Túlmelegedés szerintem nem lehet, mert nem túl forró és újra indítani újra tudom fagyás után, tölti is a windowst, de megfagy. Utána megint magára hagyom pár napig és újra működik.Mitől lehet ez? Esetleg valami típushiba?
Kösz,
R.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest