Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thgergo
tag
Support szerintem leginkább abban van, hogy benne vannak a linux kernelben a TP specifikus dolgok (akku kezelés tlp-stat, backlight kezelés, venti kezelés /proc/acpi/ibm/fan, működő webcam driver, működik minden extra billentyű a billzeten stb), és pluszban javítják is a bugokat (pl. usb-c dokkolás sokáig csak friss kernelekben volt benne rendesen, de pl sokféle 25-45W-os töltővel való töltés visszajelzése még mindig bugzik.). Talán emiatt a legjobb a TP linuxos supportja mert még mindig fejlesztik a régi IBM-es időkből megmaradt dolkogat újabb masinákra is és javítják a bugokat. Talán még a dellnek van jóbár ubuntu certified latitude laptopja.
Környezetemben sokan használnak mint-et vagy ubuntu-t. Általáben kb minden szokott plug-and play módon menni pl. Asus/Dell/Acer akármin is, de néha pl hiányozhat egy pótolhatlan noname webcam driver, suspend anomáliák, és különösen nem vicces ha mondjuk nincs touchpad.Amúgy, a Mint kb 95%-ban ubuntu, kernel szerintem ugyanaz, meg a csomagok 99%-át is az ubuntu szervereiről tölti le. Szerintem a mint kb annyi, hogy lecserélik az alap grafikus felületet. Off: Igazából tudja valaki, miért létezik a Mint mint különálló distro, és nem áll be a Kubuntu/Lubuntu stb menné, ? Ubuntu Cinnamon/Mate is létezik... Szerintem igazából mindegy milyen distro-t használsz. Használd azt ami neked kézreesik. Kernelben benne lesz minden, ha csak nem valami egzotikus distro-t használsz nagyon egyedi kernellel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest