Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• x-calibur

csendes tag

válasz adm #9449 üzenetére

Sajnos a múlt héten sem én nyertem meg az ötöslottó főnyereményét, így a megtartom, és asztalit is veszek mellé verzió nem igazán elérhető megoldás (persze azzal tisztában vagyok, hogy ennyi pénzből milyen asztali gépet lehetne most összeszedni, csak akkor ugye a noti lényege, kompaktság, hordozhatóság veszne el) :O Így valószínűleg az lesz, hogy vagy találok egy megfelelő teljesítménnyel rendelkező másik notit, amire le tudom cserélni viszonylag kevés veszteséggel a mostanit, vagy ha végképp nem találok, akkor marad az asztali verzió, és kénytelen leszek lemondani a hordozhatóság nyújtotta lehetőségekről ezentúl. Majd még mérlegelem, hogy nekem melyik a fontosabb, ha végképp választani kell. Addig is esetleg nem tudnál ajánlani nekem valamilyen konkrét típust, amiben nem valami hasonló kaliberű gpu van, hanem olyan, amit már vga-nak is lehet nevezni? Főleg HP érdekelne, de rugalmas vagyok ha megmondod, hogy miért mást, és milyet. Árban sajnos nem sok lehetőségem van mozogni, ha cserére kerül a sor, így is veszteséges lesz a dolog, az már éppen elég rossz lesz nekem. :(

Új hozzászólás Aktív témák