Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
Adott egy HP ELitebook 840 G1 (4th gen proci, SSD). Windows 10 telepítés után a drivereket windows updateket felrakva, nem tudok bejelentkezni a gépbe, megy a login ellenőrzésekor a befagyás. Ilyen fagyásokat észrevettem már driverek telepítése közben is.
[link] Ennyit találtam ami hasonló lehet. Szerintetek a windows update-nek van köze hozzá, vagy alapból hagyjam és maradjak a Windows 7 használatánál?
Megcsináltam a csökkentett módban való indítást, ott a jelszómra azt írja, hogy téves.
Visszaléptem normál módba és már a bejelentkezési ablakig sem jutok el csak fekete kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Fujifilm X
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Csere-Beszámítás! Acer Predator Helios 300 Gamer Laptop! I7 10750H / RTX 2060 / 1TB SSD! 17,3 Col!
- UTOLSÓ DARAB! Lenovo Thinkpad T580, i7-8550U, 16GB/256GB, FHD/IPS, garancia, számla!
- T14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx