Hirdetés
- domkripto01: csatlakoz 🎁. Code : GRO_20338_V2V5H
- domkripto01: csatlakozz!🎁kod: domini59hk
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #41699 üzenetére
+SymbianOS
OK, köszi. Akkor nálam 300-nál mondja majd.
Most néztem, 2011. novemberi gyártmány, gondolom, nem sokkal később használatba is vették. Én keveset használom akksiról. Ez inkább gyilkolja vagy inkább kitolja az életét? -
-
válasz
Razermazer #41693 üzenetére
Én? Áhh isminek lesz.
De köszi, gyanítom, hogy sokat fog menni.
-
válasz
Kolondrum #41689 üzenetére
Ennél is értem miért ennyire drága még most is. Tekintélyt parancsoló külleme és súlya van ezt ma megjegyezték. Mindenki 2560 meg 70P-vel látott eddig (és később is azzal fog). Kipróbáltam a DP toHDMI port átalakítót is. Rendben átviszi a képet meg a hangot is TV-re. Akkujában 153 ciklus van, 4 órát elmegy. Kaptam táskát is. Töltője viseltes, de van másik a fiókban.
-
válasz
#40553216 #41686 üzenetére
Éppen ezért lett ez. 8Gb ram, SSD stb. Jó kis gép lesz.
Khelben ! Leszakadt a kezem bakker! Én az 1.8Kg-hoz vagyok szokva és ahhoz, hogy a sima sport táskába befér a sima kis tokjával úgy, hogy mellette van még cuccom. Én dolgozni járok nem notizni fontos, hogy el tudjon tűnni a táskába mint egy tablet. Ez ez bakker ha valakinek nekidobom ott marad.
-
Na ma először és utoljára vittem táskában a 8560P-t. Ez egy batár nagy noti. Még jó, hogy nem erre esett a választás anno.
-
peterr85
tag
-
whited
addikt
Urak!
Végül sikerült, dvd-ről egyből fel tudtam telepíteni az OS-t.
Viszont lenne kérdésem, a HP battery check szerint egy cellám töltöttsége 0mV, a másik háromé pedig majdnem teljes.
Mitől függ, és hogyan használjam a notit telepről, hogy sokáig bírja?
(amúgy félelmetes, mennyivel másabb egy "ilyen kategóriájú gép", mint egy komzumer, értem ezalatt a SW-es extrákat, az anyaghasználatot, és az akku is már 5 éves benne de vígan elvan még így is...)
-
edward2
addikt
Vettem egy spectre x360at valakinek van tapasztalata, hogy ehhez van-e aktív stylus?
Per pillanat a neten ellentmondásos információkat találok vagy még az előző skylake-es generációról.
-
peterr85
tag
válasz
SeniorTilla #41675 üzenetére
Sziasztok,
A 8560w-m a minap megtanult repülni, hálna a macskának (akit cserébe kiheréltettünk, na jó, mondjuk nem ezért..
). Első blikkre nem lett semmi baja, de tegnap feltűnt, hogy lötyög az akksi. megnéztem, a bal oldali kis pöcök, ami tartja, sajnos letört. Ilyet (vagyis gondolom az egész mehcanikát) tudok szerezni valahonnan? Funkcionális gondja nincs, de baromira idegesít.. Illetve érdeklődnék még, hogy a 2540m-nek kb. hány fokig kéne melegednie max terhelés mellett? Aida 64 stress teszt-et futtattam, bő 20 perc után már 95 fok körül járt a proci, és kis throttling is befigyelt, ami tekintve hogy nincs 30 fok a szobában, nem túl bíztató.
SeniorTilla bocs, nem válasznak szántam
-
-
kiss8671
tag
És lenne még egy kiegészítő kérdésem Hp Pavilion g6 nál hol lehet letiltani az alaplapi videokártyát?
-
Egy 8560P költözik a családba, a ti javaslatotokra. Amire használva lesz 25 évet el fog menni. ATI kártyás verzsön.
-
kiss8671
tag
Sziasztok adott egy Hp Pavilion g6 os gép amire feltelepítettem a windows 10 et fel is települt rendesen de a logó után kb 1 percet kell várni fekete képernyővel az "Üdvözöljük feliratra" vajon mi lehet a hiba? Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
válasz
#40553216 #41664 üzenetére
Persze, senki nem a gép hangszóróin hallgatja otthon a zenét. A Bose V-ös mégiscsak szebbet és nagyobbat szól, mint egy high-end laptop.
DE: volt már, hogy üdüléskor a Sárkány hangjával tartottunk házibulit a szálloda halljában hajnalig. Komolyra sikerült.
Ezt egy csirkehangszórós géppel nehéz lett volna megcsinálni, még egy jó hangszóróval is
ami amúgy jack 3,5-ös
-
törölt tag
válasz
spyduck #41661 üzenetére
Hát, ha én bármilyen szinten is zenét hallgatok, inkább egy egyszerű fülhallgatós kimenet>RCA (vagy mi a fene) áralakítóval rákötöm a toronyra (vagy füles). Eszembe nem jutna kifejezetten zenét hallgatni laptop hangszóróin, bármennyire B&O vagy akármi más. De kinek hogy.
-
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #41660 üzenetére
Erősebb és tisztább a hangja mint a legújabb Envy-nek, bár 600.000Ft a laptop
-
-
adika4444
addikt
Hello!
Volna egy olyan kérdésem, hogy a Windows 7 esetében az ujjlenyomattal hogyan tudok bejelentkezni? Odáig eljutottam, hogy felhúztam a drivert a gépre. Elvileg legalább is. Szeretett HP terméktámogatás oldalán két driver is volt, az egyik angol telepítős, felraktam, utána egy magyar az meg mondta hogy ő akkor most frissíti a régit. Hajrá, mivel eddig se ment. A gond az, hogy most se megy.
Ott van a vez. pultban a biometrika, de mindig azt írja hogy nem talált eszközt. Mi a fészkes fenét tudnék ilyenkor csinálni? Csak a Win-be való belépésre használnám, más jobbnál jobb feature-jait kihagynám. Köszi előre is a segítséget! -
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #41650 üzenetére
Az uj ElitEbook-ba meg jobbat raktak, csak pislogtam
-
válasz
pFEFErohni #41644 üzenetére
Benéztem, igaz
tényleg ips
Egyébként tényleg jól szól a Bang&Olufsen hang. Van nálam Envy 17 és Pavilion 17 BO-val. Meghallgattam mindkettőt, és elég komoly különbség van az Envy javára. Az Envy tényleg úgy szól, ahogy a patinás márkajelzés megkívánja
-
spyduck
nagyúr
válasz
pFEFErohni #41646 üzenetére
Szerintem pont ebből a konfigból 100db-ot biztos eladtam már, nagyon szeretik az ügyfeleim. Nem melegszik, egész jó a hangszórója, viszonylag erős a VGA-ja, IPS a kijelzője. 1db-al volt gond, kicsit zöldes volt a kijelzője. 5 nap alatt cserélte neki a szerviz. Ott ahol veszed összesen 4 év garancia van rá. Egyedül a touchpad nem tetszik, de egy olyan gamer notebookot nem tudok mondai aminek tetszene. Az EliteBook és MacBook-on kivül sztem használhatatlan mindegyiknek a touchpadja.
szerk: Igen, ajánlom
-
spyduck
nagyúr
válasz
pFEFErohni #41644 üzenetére
Ez IPS
-
pFEFErohni
tag
válasz
SeniorTilla #41643 üzenetére
Én úgy látom, hogy ez is IPS, legalabbis az van oda írva!
Pontosabban Full HD IPS led matt
-
válasz
pFEFErohni #41642 üzenetére
Fotós munkára inkább IPS kijelzős gépet vegyél. A Pavilionok kijelzője jó, de az ips a tökéletes neked.
-
pFEFErohni
tag
Sziasztok!
Laptop vásárlás előtt állok! Legfőképp fotós utómunkára lenne használva, de ezenkívül általános a felhasználás! Őt ajánlották nekem, akinek esetleg van ilyen masinája nyugodt szívvel ajánlaná!?
-
Ice&Lime
veterán
válasz
sunyimenyet #41637 üzenetére
Ha sokat szeretned a szabadban hasznalni, akkor keves lehet.
De nem artana eloben is megnezned, nem csak netrol.Vagy: utolag kicserelteted benne a kijelzot egy jobbra.
-
sunyimenyet
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában lenne esedékes laptop vásárlásom és keresgetés közben meg akadt a figyelmem egy használt, de a leírás szerint kifogástalan állapotban lévő HP Folio 9470m-en. Utána jártam a szerkezetnek és a konstrukció mondhatni teljesen bejön, viszont több tesztben is a kijelzőjét kifogásolták mind felbontás mind fényerő terén. A felbontást a magam igényeihez elegendőnek tartom, viszont a fényereje hasonló kategóriájú gépekénél alacsonyabb (nem kicsit, max 200cd).
Tehát a kérdésem az lenne, hogy mennyire zavaró/észrevehető a fényerő gyengesége? -
Dhampir
félisten
-
Ice&Lime
veterán
Tudja valaki egeszen pontosan, hogy 8470p-hez hany mm vastag ho-parnacska kell, esetleg meg hanyszor-hanyas?
(mobilrol) -
Dhampir
félisten
válasz
LurkerSheik #41628 üzenetére
A kijelzőre is érdemes odafigyelni. Egymás után két darab olyan ab105nh konfigurációba is beleszaladtam, amelyek pixelhibásak voltak. Érdemes pixelhibára letesztelni, valamint olyan helyről vásárolni, ahol alapból pixelgaranciát adnak, de legalábbis vásárolhatsz hozzá.
-
válasz
#40553216 #41625 üzenetére
Kereste a frissítéseket! Akár órákat is keresi. Tiltsd le a frissítéseket. Én manual keresek pár naponta.
Más : isminek nem talalok 8560p-t mind horpadt meg ati vga-s. Valakinek más ötlet? Netre! Friss belépő a net világába. Banki dolgokhoz, kis yt, jellemzően böngészés.
-
válasz
LurkerSheik #41628 üzenetére
Ezeknél a pavilionoknál tökéletesen működik. Sokat eladtam / eladok belőlük, nincs velük probléma.
-
-
válasz
4264adam #41627 üzenetére
Nem, egyszeru konzum noti Pavi 15 ab002nh (intel+amd)
vagy ab105nh, (amd+amd) mindketto a full hd vegett.
Dvga egyebkent nem szukseges csak fhd melle toljak a dvgat joval dragabban.
Ilyen szoftveres hianyossagok mellett, lehet marad egy fapados ab201nh joval olcsobban.Dell 5558 volt tervben. Megnyomkodtam, meghallgattam mindkettot MM-ben. A Pavilion 15 sem a non plus ultra, de az 5558 kiabrandito. Osszecsukva meg rendben van, de kinyitva... extra low budget kategoria
-
4264adam
veterán
válasz
LurkerSheik #41626 üzenetére
Nekem ugyan Lenovo volt AMD APU +8470M és jól működött. Az más tészta volt, hogy az APU procija volt gyenge a 4 maggal mert 20FPS-el vitt mindent. Persze zárt tereken játszható szintet produkált, ha erre érdeklődsz. Elitebook persze nem játékra lett tervezve.
-
-
4264adam
veterán
válasz
LurkerSheik #41623 üzenetére
Kicsivel fentebb írtam, hogy a HP pont a te általad leírt probbléma miatt kivette az Elitebookból a "a switchable graphics." kapcsolgatási lehetőségét. Proci IGP le van tiltva állandóan az ATI dvga megy így elkerültek minden anomáliát ezzel kapcsolatban.
-
Sziasztok
Mennyire jo dontes manapsag (hp-nal) vagy ugy altalanossagban,
Az intel proci + amd vga kombo?
Irtak mar ertelmes drivert, hogy ne kelljen kapcsolgatni, mint Intel+nvidia eseten?Volt ugy kb 3 eve egy pavilionom dv6-om, (i5-2520m+hd6770m) de sajnos eleg kiforratlan volt a switchable graphics.
Azota intel+nv notit hasznaltam, ami megvaltas volt.LS
-
Peczek
aktív tag
válasz
SeniorTilla #41621 üzenetére
Ok, köszi, már megtaláltam
-
-
törölt tag
válasz
vtechun #41604 üzenetére
Én alapvetően (L)Ubuntut használok (8560p-n), de volt rajta Win7, és nem töröltem le, mert a CanoScan 8400F csak Windowson megy. No, utóbbit indítva a proci hőmérséklete igen hamar felmegy 80°C körüli értékre, holott magán a rendszeren kívül semmi más nem fut. Természetesen őrülten pörög a ventilátor. Az Ubuntun ugyanez 25-30°C-kal hűvösebb, és az alap ventilátorműködésen kívül semmi extra, csak ha kell, mert tényleg van terhelés.
-
válasz
whited #41614 üzenetére
Én azt tenném ha már nincs több ötletem. Persze ez a te döntésed lesz, mert baromi egyszerű, de ott van a mi van ha..
Azért nézd meg adia64-el vagy a bios alól. Hátha nem régi annyira. Én csak ssd miatt adtam frisset a 2560-70p-knek. Biztos ami biztos alapon. Mind lefrissült. -
whited
addikt
-
válasz
whited #41602 üzenetére
Driver ahoz? Nem tudtam, hogy kell. Amúgy meg nekem is volt ilyen asztalin. Power off, restart és köv inditásra elfelejtette a baját. Hdd helyén van az ssd? Milyen ssd? Friss a bios? Boot sorrend mi?
Azt az ssd-t nem ismerem. Ajánlott széria egyáltalán? Végül is mind1! Bios hát igen azért egy sys infot nézzél már milyen a dátuma. Én egy kisebb összeget tennék rá, hogy az lesz a bibi.
-
Peczek
aktív tag
Üdv mindenkinek,
HP drivereket honnan szoktatok letölteni ?
Van egy szűz HP 8460p, most vettem használtan, és ez nem működik.
-
ziegler
csendes tag
Sziasztok. Egy egészen ritka problémával jönnék elő nektek. Múlt hét szombaton szereztem egy hp omnibook xe3 laptopot. Otthon kipróbáltam, működött, örültem. Az viszont iszonyatosan szúrta a szemem, hogy bios password van rajta. Elnapoltam a problémát erre a hétre. Először arra gondoltam, hogy megkeresem a gépben a cmos elemet. Sehol nem találtam szerelése útmutatót a géphez, ezért csak úgy nekiláttam a problémám megoldásának (cmos reset) Na, 3 csavarral igazán meggyűlt a bajom, mert szorult, de végül egy kis wd40 segített
Utána leszedtem a billentyűzetet, képernyőt, hdd keretet, cd meghajtót... Még mindig nem tudtam kivenni az alaplapot, szorult mint állat (pedig nem találtam több rögzítést...) Utána visszaraktam mindent, mert sietnem kellett, és el kellett pakolni. (eleve nem a saját asztalomon szedtem szét a gépet) Most azon gondolkozom, hogy hogy tudnám a gépen szétszerelés nélkül resetelni a biost. Találtam erre néhány módszert (pl. ezt: http://azzacomputer8189.blogspot.hu/2012/05/reset-bios-protect-laptop-1.html?m=1) De ezekhez mind floppyról kell bootolni, üres floppym meg egy szem sincs
Azon kezdtem el gondolkozni, hogy bebootolok cd-ről valami live Linuxot, de... sikerülhet?
A neten találtam képet néhány omnibook xe3 alaplapról, és a képeken a memóriák mellett van a cmos elem. Jujdejó!
Nem tudom, hogy "nem szétszerelős" módra milyen ötleteitek vannak, ha nincsenek, de vhonnan ismeritek a gépet, akkor légyszi írjatok tippeket, hogy hogy jussak el a cmos elemig!
Előre is köszönöm a segítségeteket!
A gépet amúgy régi játékok (pl. gta3), és programok futtatására használnám
-
MineFox54
őstag
Sziasztok!
Az lehet hogy a 6930p-mben nincs bluetooth?
-
adika4444
addikt
válasz
vtechun #41604 üzenetére
Üdv!
Nekem is szeret harsogni a 2570P (kicsinyített 8470P/8570P), de engem nem zavar, kis házban kell erős cpu-t lehűteni. De megvan az eredménye a zajnak, 65 fok fölé nem tudtam még vinni tömörítés és használat együttesével. Tesztprogrammal se ment 75fok fölé... Szal ha hangos is de jól megtervezett a hűtés.
-
vtechun
veterán
válasz
adika4444 #41603 üzenetére
Az én 8460P történetem egy Thinkpad T400-al kezdődött. Megvettem mint céges laptop - leváltandó az asztali E8400-at, de hamar kiderült, hogy nekem ennél több teljesítményre van szükségem. Akkor keresgéltem itt Nyíregyházán üzleteket, ahol árulnak mondjuk TP 420-at. Vettem egyet 50-ért, belepattintottam +4 giga ramot és az SSD-met. Az is jó volt, de valahogy nem éreztem azt, hogy elégedett lennék. Aztán ugyanebben az üzletben - már amikor vettem a 420-at is ajánlgatta az eladó (aki maximálisan korrekt) - volt HP Elitebook 8460p is. Egy hét múlva, visszamentem, hogy nem-e tudnánk kicserélni egy HP-ra a TP-t. Természetesen megoldottuk (a TP vásárlásakor is mondta, hogy jövőhéten jön újabb szállítmány, nyugodtan vigyem vissza, kicseréli nekem egy szebbre.). Ez annyira szép állapotú gép, hogy simán el lehetne adni újként, meg alapból is komolyabbnak hat, mint a full műanyag külsejű TP 420. Optikát lecseréltem optibay rackre. Szóval külsőleg megint makulátlan, ahogy belsőleg is. Egyetlen hátrányt tapasztalok a TP-vel szemben, hogy ez eléggé hangos, az soha nem volt hallható - zavaróan. Na ez a 8460 igen hamar idegesítően elkezd zúgni, úgy, hogy a Notebook fancontrol is be van lőve.
-
adika4444
addikt
válasz
whited #41602 üzenetére
Szia!
USB 2.0-ás portban csináld. Úgy menni fog!
Egyébként egy kis megjegzyés, az utóbbi napokban felfigyeltem hogy a topik tele van 8460P/8560P-s kérdésekkel
. Nem zavar, meg ismerem is naggyából a típusokat így tudom hogy szerethető darabok, csak egy kis észrevétel ami kikívánkozott, meg felfigyeltem erre az utóbbi napokban
-
whited
addikt
Sziasztok
8460pben hol tudok a biosba belepni es allitani mert beraktam egy ssdt es mikor usbrol raknam fel a windows 7et azt irja ki nem talalhato illesztoprogram miutan rakattinktok a telepites gombra
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- domkripto01: csatlakoz 🎁. Code : GRO_20338_V2V5H
- domkripto01: csatlakozz!🎁kod: domini59hk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest