- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Egy korszak vége
- 20 éve a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz Kolondrum #40392 üzenetére
Az a vicces, hogy a Win 10-es SSD-t, amit annyira tönkrevágott a cucc, hogy vissza kellett tennem a HDD-t. (olyan gyakran resetelt, hogy nem tudtam lehúzni MSDN-es ISO-t sem...)
Áttettem PC-be, ott természetesen tökéletesen ment a Win 10... most visszaraktam a Probookba és megjavult ezekkel a driverekkelTehát ez a recept, rakjátok át egy GTX 970-el rendelkező asztaliba, majd vissza a notiba. Csak irónia amúgy, mert sajnos bugos. Sleepelni nem lehet mert nem tud felébredni...
Jó lenne azért valami dátum vagy ilyesmi, amikorra normálisan fog működni HP-kon is, mert rettentő bosszantó, hogy minden Acer/Asus/Toshibás ismerősöm vidáman hiba nélkül használja, mi meg szopunk vele. Amúgy pedig jó kis rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Én a 2560P-t igen igen megnyúztam már, hogy nem e hibás. Kapott az USB 2A-es terhet, de a CPU is sony vegast, na az pad nélkül nem kellemes neki. Olyankor leveszem a hátlapot és padon csücsül. -10 fok. Elég barom lett a hűtése, már agyalok rajta h kilyuggatom, csak nem akarom a gyári hátlapon, venni meg nem lehet csak úgy.
Nekem a kijelző fényere változott filmek alatt. Elég speciális eset volt. [link] - [link] - de megoldódott. Talán a köv intel driver nem lesz ilyen nulla.
Amúgy nagy becsben tartom.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
válasz Gedeon31 #40393 üzenetére
adika4444! Pedig az a rack nem olyan rossz. Én pl teszt képen megküldtem az USB portokat 2A-es műteherrel. Nem bírják csak kb 1.5ig. Egy rack-es HDD USB-n 0.5A-t sem vesz fel, ha az okozta akkor annak most is más gépen is rossznak kell lenni. Mindent mértem. Rack-ben a HDD akkor kér sokat ha épp rádugod, mert álló motort pörget föl ergo zárlatból indul, meg akkor kér sokat ha épp munkára fogod pl filmnél a másolás első pillanata. Függ a HDD-től is persze.
Bnőm 2530P-s, én a 60p-s vagyok.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
adika4444
addikt
válasz Kolondrum #40392 üzenetére
hát ez fura hogy Aidával akkor nem megy... Nah mind1 ez van, majd ha jó lesz a gép kipróbálom azt a battery check progit. Köszi
A rack típusra a korábban írt hibánál gondolsz? Mert az egy Raidsonic IB253U3 típusú házikó volt. Eltekintve az egyszeri hibájától nem volt vele soha gond másik gépen, szóval én ezt mint lehetőséget ejtem hogy az okozhatta a hibát. Már csak azért is, mert akku táp volt a gépen...
Egyébként jól emlékszem hogy neked 2530p van?üdv, adika4444
-
válasz SeniorTilla #40361 üzenetére
Már én is legyalultam a 10-et és ment vissza a 7, mert nem bírtam vele bugos volt. Bosszantó bugos.
adika4444! Miben volt a 2.5ös HDD? Pontod rack típus érdekel.
Hp battery check - mert mindig 0%-ot ír ki csak h tudd. Gondolom aidával nézed. 300 ciklusra tervezik a progi szerint az akkut.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Gedeon31
addikt
A HDD-t rögzítő csavar az csillag vagy sima csavar vajon?
-
Pferi
senior tag
válasz light0416 #40382 üzenetére
Hasonló hiba nekem is előjön a 8460P-n, de ha megnyomom az fn+f4 kombinációt (amivel kijelzőt váltok) utána visszaugrik magától néhány mp múlva és működik tovább tökéletesen. Nem tudom hogy hardware vagy valamilyen driverhiba lehet az oka?
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
Ren Hoek
veterán
válasz Razermazer #40387 üzenetére
Azért nem törvényszerű, hogy tönkreteszi a 100% töltöttség. Max kapacitás romlik. Nekem szerintem a chip halt meg benne. Inkább csak pech.
-
Razermazer
őstag
válasz Ren Hoek #40386 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek ez nem jó hír, akkor max az lehet, hogy én feltöltöm ahogy írtam és kiveszem a gépből, amikor meg kell visszateszem. Sajnos így ha olyan helyen vagyok ahol nincsen szünetmentes az elektromos hálózaton minden munka veszik, itthon ez nem probléma mert van szünetmentes.
Máshol kénytelen leszek bent hagyni és tölteni, 2-óra 18 percet bír egy 8560p-ről van szó alacsony órajelen, az akku sem mai darab de az aida64 nem írja ki az állapotát, váltig azt állítja hogy 0% elhasználódású ami nem igaz.
Hp-nek melyik a monitorozó programja?
Igaz én a battery care-t használom, mindent tud csak azt nem ami kéne, hogy szabályozza a töltési százalékokat.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Ren Hoek
veterán
válasz Razermazer #40384 üzenetére
Nincs...
Japán gépekre van valami energia menedzsment cucc, de azt meg nem lehet feltenni az eu/us gépekre.
(Nekem 1 év alatt tönkre is ment az akksim 100%-os töltöttségen. Szinte asztali gépként használtam, és tessék. Bár ha van garid akkor tökmindegy, cserélik....csak az is olyan, hogy be kell vinni, kivizsgálás stb...1 hét kb)
[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
válasz Razermazer #40384 üzenetére
Régebben mintha lett volna ilyen, de mostanság mintha már megszűnt volna, vagy csak nem találtam.
-
Razermazer
őstag
Szeretném megkérdezni tőletek, hogy hp-re nincsen olyan program, mint lenovora a power management, ahol belehet állítani hogy csak 85%-ig töltse az akkut és 30%-ig merítse csak?
[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
light0416
tag
Sziasztok!
Adot egy HP Elitebook 8460P, prociba integrált videókártyával.
Az elmúlt héten bekapcsoláskor, illetve néha használat közben jön elő a mellékelt képen látható jelenség, amely 20-30 másodperc múlva meg is szűnik.Valakinek van valami ötlete mi lehet ez?Köszi!
Iphone 14 pro
-
laci1219
csendes tag
sziasztok vettem 1 hp probook 6555b lapot f6 os bios volt rajt én flaseltem f50 re ahogy kell k6-rol f9-re mjd jött az f50 azóta csak xphajlndó felmenni rá.
win 7-8-8,1-10 acpi hibával áll ki kékhalálal.
ha ujra akarom rakni a biost akkormeg wmi támogatás hiánya mitt nem engedi futttni a progit.
segitsetek ha tudtok kösziAMD Phenom II + ati a király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
félisten
-
adika4444
addikt
válasz Razermazer #40378 üzenetére
Vinyó rack-hez nem kaptam y kábelt.
Viszont még egy furcsa jelenség, amit eddig jelentéktelennek tartottam, lehet hogy még sem az?
A táp kihúzásakor és bedugásakor egy jó nagyot villant a kijelző, aztán minden ment tovább...
Továbbá a home és end gombok jó helyen vannak az F12-től jobbra még a page up és down az FN+fel- és lenyíl?Aksi benne volt, 0%-os elhasználódással.
Éjjelre én kb. 3 éve bekapcsolva hagytam mindig a laptopjaimat, nem volt ebből még soha semmilyen problémám.
De utána néztem a HP oldalán a jelenségnek, hát... Nos CPU gondot akar jelenteni nagy eséllyel ez a villogás...Az eddig bírta effektusra gondolok én is, na ezért nem veszek gari nélkül gépet. Meg igazából semmit, soha nem tudni mikor makkan meg.
Mindenesetre köszi a választ, a továbbiakban a szervizes töri a fejét a dolgon én már biztosan nem...
De a problémát ugye nem okozhatta driver gond? MErt a tárolóvezérlőt, az ujjlenyomatolvasót nem raktam fel, a lenyomatolvasót később terveztem ha majd egyszer már nagyon nem bírom beírni a jelszavamat., a tárolóvezérlőből meg azt mondják jó amit a Windows ad.Mindenesetre bízom benne hogy a szervíz szépen és ügyesen kikalapálja a dolgot, nagyon megszoktam a gépet már a telepítésnél...
üdv, adika4444
-
Razermazer
őstag
válasz adika4444 #40377 üzenetére
Attól hogy 2.5"-os még lehet hiba ezek az usb portok azért nem arra vannak csinálva legyen az usb3.0-ás, több kraft megy át rajtuk tény, hogy ráaggassanak vinyót. Tudom a gyártó írja hogy mehet meg a merevlemez gyártó is, de hát a termékeket el kell adni, ha nem mennének tönkre mi lenne velük.
Itt említem meg hogy én is routerre kötve használok usb 3.0-ás vinyót de nem csak az usb3.0-ás portját használom hanem van mellette egy usb 2.0, azt y közösítővel összehoztam és úgy kötöttem rá a vinyót(voltak érdekes anomáliák nálam is a vinyóval).
Nekem határeset az usb-s rackes vinyó is én ha nincs adapter notinál ugyanezt használom mint a routernél.
Erre legközelebb figyeljél, sok kellemetlenségtől óvod meg magad.Alaplap gondnál ha olyan nem pörög fel a venti! ha úgy makkan meg. Karácsonyfa visszajelzés az van bőven mindenféle ledsorrendben, ahogy a fórumtagok írták.
Attól hogy a rack esetleg túlterhelte a portot nem feltételen megy ő tönkre és a vinyó sem, esélyes de ha az elektronika lekapcsolta, akkor ugye boldogok vagyunk. Lehet volt egy kis feszültség ingadozás, akkura állt át a géped ha benne volt és ez elég volt neki. Nem kapta meg az usb port a neki megfelelő feszt, utána megkapta de így tolerálta. Ha nem volt benne az akksi akkor meg egyértelmű.Az hogy üzleti vagy nem teljesen mindegy, azért egy nappali magára hagyás és egy esti között van különbség legalábbis nálam. Nappalra én inkább alvásba teszem, éljel meg ne menjen nekem semmi és kész .
De tényleg nem akarlak elszomorítani, csak egy lehetséges verziót vázoltam, gyakorlatilag semmilyen más változás nem történt a gépen miután hazahoztad a boltból, csak ez.
Bocs a regényért de így átláthatóbb a mondandóm
Az is lehet hogy eddig bírta a gép, egy intel ssd betétele nem okozhat ilyen problémát, én még nem találkoztam ilyennel.
Hál istennek garanciád van, szórakozzon vele a szervizes, de ne mond el hogy mit csináltál vele, csak azt hogy másnap reggel már nem indult.[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
válasz Razermazer #40375 üzenetére
2,5 volt szóval akkor nem valószínű hogy itt a hiba...
De ha azt leveszem hogy éjjelre magára hagytam, akkor is szokott 3-4 órákat magában járni a gépem. Másrészt üzleti, napközben mennek ezek rengeteget...Ha alaplap gond lenne, akkor felpörögne a venti, igaz?
Továbbá ha a vinyó kinyírta volna az alaplapot akkor gondolom az USB-s rack vagy HDD is lepusztulna, nem?
Mindenesetre köszi az ötletet, remélem nem ez a hiba...üdv, adika4444
-
Csokiii
aktív tag
válasz szabonagyur #40372 üzenetére
Köszi
Azt nem tudja véletlen valaki hogy mekkora a legnagyobb amit bele lehet rakni? Most egy Intel Centrino Advanced-N 6205 van benne. -
Razermazer
őstag
válasz adika4444 #40374 üzenetére
Válasz a 2570p-s kérdésedre tippem szerint az usb-s vinyó túlterhelhette a portot( abban az esetben ha nem volt külső tápos, márpedig ha usb3.0-at használtál akkor valószínű! méretét tekintve 2.5"-os volt vagy 3.5"? 2.5"-ot még elvisz de egy 3.5" már nem, oda kell a külső adapter is)
A túlterhelt port pedig kinyírta az alaplapot! ha szerencséd van csak azt. Én nem hagytam volna a gépet bekapcsolva éjjel filecserére, meg még frissítések telepítésre sem. Filecserére építs egy nast 8k-ért árulnak aprón olyan lapot, rammal, házzal amire feldobod fél óra alatt a freenast, beállítod és megy ítéletnapig+1 nap. Gyorsabb mint az usb-s merevlemez megbízhatóbb arra is köthetsz bármit.
Vidd vissza oda ahol vetted mindenképp, és reméljük hogy nem az a hiba amit írtam.[ Szerkesztve ]
-
inyuska
tag
válasz szabonagyur #40372 üzenetére
Lenne egy HP notebook aminek a vincsesztere kondija 34%-os.Gari még egy hónap háztól-házig.Szerintetek ezt garanciában kifogják cserélni mármint a vinyót?Néha nagyon kerreg illetve nem mindig tölt be az op rendszer.
-
félisten
-
lumosnina
tag
válasz SeniorTilla #40353 üzenetére
Nem a tolto a hibas. Kiprobaltam kettovel is, amik mukodnek mas notikkal.
Megbizhatosagomrol : http://phmegbizhatosag.atw.hu/ -> lumosnina felhasználónak 42 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
adika4444
addikt
válasz adika4444 #40366 üzenetére
Felraktam, le kell tölteni és WMP vagy Winamp megnyitja.
[HP EliteBook 2570P led villogás]
Köszi előre is aki megfejti mi a franc ez...üdv, adika4444
-
golyós
addikt
válasz SeniorTilla #40363 üzenetére
Remélem sikerül.Megvan az windows.old mappa.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
adika4444
addikt
válasz Ice&Lime #40357 üzenetére
Igen-igen, látom te is ott akadtál el ahol én.
A táblázatban akár ebben az angolban akár Google-n keresett HP oldalán lévő magyarban nézem, csak 6 darab van. De nekem 11... Szóval tanácstalan vagyok. JA nem csak én néztem meg, anyukám is. 2x is mutattam neki...
Szóval tanácstalan vagyok. Megpróbálom majd felvenni iPhone-nal, és bedobni a filmecskét.üdv, adika4444
-
veterán
-
golyós
addikt
válasz SeniorTilla #40361 üzenetére
van egy olyan lehetőség is, hogy a gép alaphelyzetbe állítása a vásárolt windowsal.
Ez működhet?
Nem baj ha töröl mindent, megvan minden külső vinyon.Remélem nem a 10 alapra áll vissza.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
veterán
válasz golyós #40360 üzenetére
Igen, ez így van, még a frissítés előtt is kiírta a gép a figyelmeztetést szerintem, de ha nem, kérdezhettél volna. NEM ÉRDEMES win10-re frissíteni, már többször mondtuk itt többen is. Ez van.
Ami ingyenes, az mindig lutri, és senki nem vállal érte felelősséget. A felhasználó szívja meg, ezért vigyázni kell az ilyen offerekkel nagyon.
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Ice&Lime
veterán
válasz SeniorTilla #40358 üzenetére
De akkor hogyan jön ki a 11?
-
veterán
válasz Ice&Lime #40357 üzenetére
Szerintem annyi, amennyi a táblázatban van Nem hiszem, hogy a HP rosszul tudja.
Ezek ismétlődnek, lehet, hogy elszámolta és összeadta az ismétléseket.
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Ice&Lime
veterán
válasz SeniorTilla #40356 üzenetére
Viszont ő azt mondta, hogy 11 villanás a 8-at javítva, de itt még annyi sincsen, vagy mi a probléma itt, hány villogás a maximum akkor?
(#40354) adika4444: szóval, most akkor pontosan mennyit is villan? Mert csak 6 villanás van a táblázatban meghatározva.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Itt a LINK
-
veterán
válasz adika4444 #40354 üzenetére
Number of Blinks or Beeps
Location of Blinking LEDs
Component Being Checked
Error Condition
Continuous glowBattery power LED
Battery
The AC adapter is attached and the battery is charging, but does not yet have sufficient charge to power the notebook.
1Caps Lock/Num Lock
CPU
CPU not functional
2Caps Lock/Num Lock
BIOS
BIOS corruption failure
3Caps Lock/Num Lock
Memory
Module error not functional
4Caps Lock/Num Lock
Graphics
Graphics controller not functional
5Caps Lock/Num Lock
System board
General system board failure
6Caps Lock/Num Lock
BIOS
BIOS authentication failure
Continuous blinkAC power adapter LED
Power adapter
Insufficient power
-
veterán
-
lumosnina
tag
válasz Ice&Lime #40348 üzenetére
250-500GB kozott, garit nem tudom, mert en UK-ban elek, a gepet anyumnak hoztam rendbe aki magyarban el, de nem adok neki olyat, ami nekem nem megfelelo, igy azt akarom, hogy gyors legyen. Igy a garirol fogalmam sincs, hogy hova legyen ervenyes. Arra max Ł100. Az kb 42-43 ezer jelenlegi arfolyamon.
(#40349): nem akarok annyit kolteni ra. Egy kozep kategorias, gyors SSD eleg. Igy is nagy lenne a kulonbseg az 5400rpm-hez kepest.
[ Szerkesztve ]
Megbizhatosagomrol : http://phmegbizhatosag.atw.hu/ -> lumosnina felhasználónak 42 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
adika4444
addikt
válasz lumosnina #40345 üzenetére
Én Intel 530-at ajánlom!
Tegnap este ameddig ment a HP EliteBook 2570P marhára gyors volt vele, én még ilyen sebességet nem nagyon láttam. Állati gyors.más:
3210M és 3320M Intel core procik között van számottevő különbség? Jól sejtem hogy nem nagyon?
Köszi!üdv, adika4444
-
Ice&Lime
veterán
válasz Gedeon31 #40347 üzenetére
Nemigazán, ha van, akkor ahci módban telepíteni, alignálást ellenőrizni, hogy jó-e, a sata vezérlő driverre kell odafigyelni, hogy ne tegyél fel feleslegesen gagyit, hagyni kell az os. alap driverét (és nem kell töredezettségmentesíteni). Kb. ennyi.
(#40345) lumosnina: jó, de milyen kapacitású, milyen áron, hány év garival, milyen felhasználásra kell..
[ Szerkesztve ]
-
lumosnina
tag
Ugy latszik a Pavilion problema megoldodott, viszont iszonyat lassu. Tobbnyire a vinyora gondolok, mivel a gyari 5400rpm-s van benne, ami egy kalap szamoca. Lassan tolt be szinte minden es nem indokolt. Milyen SSD-t ajanlanatok?
Illetve:
Van egy HP Compaq CQ60 212 EA notim, ezer eves. (de szeretem)
Hirtelen nem veszi fol a toltest, ha akku benne van es be akarom kapcsolni akkor csak 3* villannak a ledjei. Ha az akku ki van veve es halozaton van, meg ezt az "eletjelet" sem adja. Van valami tipp, hogy mi lehet a baja? Tudom, hogy regi, meg minden, de jo lenne, ha azert mukodne. Hozzam nott a kicsike..Megbizhatosagomrol : http://phmegbizhatosag.atw.hu/ -> lumosnina felhasználónak 42 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
benderguz
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Van egy HP-G62 lapom P2100 procival vettem bele egy i5-540M-et és mikor beleteszem se kép se hang egy kis segítséget kérnék mi lehet a baj..
http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c02542102.pdf
Válaszokat előre köszönöm.. -
adika4444
addikt
válasz Lacielvtárs #40332 üzenetére
Szia!
Köszi, akkor így fogok tenni...
De arra azért még mindig kíváncsi lennék mi a problémája a gépnek...
Mert hogy még a hűtés se pörög fel, de a led meg világít...üdv, adika4444
-
Xmodule
őstag
válasz Gedeon31 #40330 üzenetére
Ez a gpu (videokártya) adatait mutatja. Miért lényeges hogy sata2 vagy3? Szerintem ma már csak sata3 as tarolokat árulnak az meg ugye vissza felé kompatibilis. Csak nyilván egy sata3 as tároló lassabb lesz egy sata2 vagy sata1 csatlakozón.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
válasz adika4444 #40331 üzenetére
szia, ha tegnap vetted a lapost, sakkor szerintem első körbe vidd vissza oda ahol vetted, szerintem...
mert hát mivel boltban vetted, így ha bele is nyúlsz Te vagy bárki akkor az eladó azt fogja mondani az a baja és ugrott bármilyen nemű gari
tehát javaslom visszavinni ahol vetted"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
adika4444
addikt
Hali!
EliteBook2570P tápra kötve és akkuról is hosszú power nyomásra 8x majd következőre 10x és ez így felváltva villog, mit lehet ilyenkor tenni?
leírom azért h mi történt, b bár kétlem hogy itt csúszhatott a hiba:
Tegnap vettem ezt a lapost, az eladó belerakta az SSD meghajtómat, én pedig hazaérvén felpakoltam rá egy Windows-t. Beállítgattam, majd éjjeli torrentezésre rákötöttem egy USB 3.0-ás vinyót a jobboldali eSATA USB3 kombó portba.
Ez volt este, kb. 22:40-ig nyomogattam a masinát, majd magárahagytam elmentem szunyálni. Bekapcsolva hagytam, WU keresgéljen frissítéseket, menyjen a letöltés...
Ma reggel kelek fel, lapi kikapcsolva. Gondoltam itthon nyomta ki éjjel valaki hangosan zúgott, világított, stb... És itt jött a csavar, power-re jön ez a fent leírt villogós marhaság a bal csuklótámasztól.
A töltőt kihúztam, aksit kivettem, csináltam 15 mp-ig power lenyomvatartást, de kb. semmi. A led szórakoztat de mindösszesen ennyit csinál...
Mi a fészkes fene lehet a baja?
Az SSD-t mint említettem a bolti eladó (a bolt nevét nem tudom ide írhatom-e) rakta bele, tehát nem lehet gond. Boltban is, itthon is kipróbáltam+használtam, tehát a gyári hibát és ilyeneket sztem kizárhatunk. Persze cáfoljatok meg ha nem.
Én alaplap hibára tippelek, de ha valaki azt írná hogy nem az lenne a legjobb... Bár alaplapgyanús.
Se venti nem pörög, USB-s hdd-t nem pörgeti fel, a kis fenti lámpácska a kipattintós se világít szal nem nagyon értem...
És mint írtam tegnap este minden gond nélkül töltöttem le vele, toltam rá stressztesztet, néztem is hogy 75fok fölé nem megy a CPU, és a hűtés is halknak mondható meg hatékonynak...
Ja opr Win7 64 bit SP1 van rajta.
Gyári garancia még van rá, kb. hány nap alatt javítják?
Hová kellene telefonálni a panaszommal?
Mi gyorsabb ha háztól-házig kérem vagy ha besétálunk vele egy boltba?
Ez a hsz több helyre is bemegy, mert fontos lenne. Tudom hogy az ilyen ismétlődős dolgot kevesek szeretik, de tényleg fontos lenne és valaki ezt más azt a topikot olvassa...
Nagyon köszi a segítséget!üdv, adika4444
-
lumosnina
tag
válasz Ice&Lime #40317 üzenetére
Kikapcsoltam a WUpdate-et, most tesztelem, hogy mi fog tortenni. Egyenlore jol viselkedik.
Van meg egy masik kerdesem is. Van egy HP Compaq CQ60 212 EA notim, ezer eves. (de szeretem)
Hirtelen nem veszi fol a toltest, ha akku benne van es be akarom kapcsolni akkor csak 3* villannak a ledjei. Ha az akku ki van veve es halozaton van, meg ezt az "eletjelet" sem adja. Van valami tipp, hogy mi lehet a baja? Tudom, hogy regi, meg minden, de jo lenne, ha azert mukodne. Hozzam nott a kicsike...[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
válasz Ice&Lime #40325 üzenetére
Értem. Köszi. Azt esetleg tudja e valaki hogy csak pasztazva van vagy ilyen hűtő párna vagy mi a neve annak az anyagnak van e rajta? Olyat amúgy honnan lehet venni külföldről?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Ice&Lime
veterán
válasz Xmodule #40324 üzenetére
A hdd-t, mint zajforrást kilőheted, az olyan nem lesz, így már csendesebb gépet kapsz.
Ami a cpu-t és az újrapasztázást illeti, vagy marad a régiben vagy tényleg nem fog úgy tekerni rá a venti, ez attól függ mennyire van elhasználódva rajta az a paszta illetve milyen minőségű. Emellett, ha a fan elvan tömődve, akkor azt kitisztítva még jobb lesz a hőfoka a cpu-nak és venti tekerésileg. -
Xmodule
őstag
hali
egy 2540p kerult ma hozzam eleg jo aron (szerintem, 29e, i5,3gb ram, hdd, nagy aksi).
kerdesem az lenne ha ujra pasztazom, ssd megy bele lesz e olyan halk ez a gep pl netezes közbe hogy ne is halljam? mert most elegge teker a venti folyamatosan. meg a hdd is zakatol ugye.Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Ice&Lime
veterán
válasz Sziszifeca #40322 üzenetére
Az lenne érdekes, ha 0%-on tudnád tartani és úgy figyelni a hőfokot.
-
Sziszifeca
őstag
válasz SeniorTilla #40321 üzenetére
Most nezem cpu 0-10 kozott ingadozik es 58 fok.
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
veterán
válasz Sziszifeca #40315 üzenetére
A töltőnek biztos nincs köze hozzá.
Automatikus frissítéseket azonnal, alapból ki kell kapcsolni, meghal tőlük a gép.
[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
válasz Sziszifeca #40318 üzenetére
Alapjárat 0%-on talán olyan 40-50C között.
-
wwhy
veterán
Srácok, F2 Syst. Diag miért nem indul? Sem bootoláskor, ilyenkor csak villog a fekete képernyő, sem BIOS - bol, ilyenkor meg lefagy a gép... 2530p. Aksit kalibrálnám, mert szegény már 6 éves, és random esik 0-ra a töltöttsége, gép kikapcs, azaz használhatatlan... Esetleg van vkinek eladó aksija? Ebay ismerős, azt kérem nem javasolni. BIOS a legfrisebb.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
S.O.S segítséget kérek szépen:
Kolléganőm laptopjában (Compaq 615) az alaplap meghalt, vettem bele másikat (használt), és nagyon melegszik a proci. 65-70-75 fokon mozog, és a friss windows is 20-40%-on ketyeg a feladatkezelőben, de nem használ semmi programot, ezért a venti nagyon hangosan megy. Windows frissítés alatt 80% a feladatkezelő.
Ez normális így? Újrapasztázva minden MX-4 pasztával, de semmit nem javul.
Utángyártott a töltője ami elég meleg, ez lehet gáz? Vagy proci hiba? Kérlek segítsetek, mert nem értem..[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
veterán
-
lumosnina
tag
válasz SeniorTilla #40309 üzenetére
Mire gondolsz? A feladatkezelo szerint gyakran 60-100 %kozott megy
@jakos73
Neztem, de sajnos en csak atlag felhasznalo vagyok, nem igazan vagom mi micsoda...[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
lumosnina
tag
Sziasztok!
Adott egy HP Pavilion G6 2260SH noti. Frissen telepitett W7 64 Bit OS van rajta. A problemam az, hogy a proci (AMD A4) szinte mindig 70-100% kozott megy indokolatlanul. Epp csak annyi, hogy bekapcsolom, felall a rendszer es utanna megy a proci, vele egyutt a venti is. Kitakaritottam (volt benne eleg szepen) ujra pasztaztam es megis. Kinek mi a tippje, mi lehet a baj?
Elore is koszonom'Megbizhatosagomrol : http://phmegbizhatosag.atw.hu/ -> lumosnina felhasználónak 42 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
félisten
Mivel az alsó-középkategóriában 99%-ban csak a korábbi átnevezése zajlik így mindegy mit ír ki most éppen. Ez is pont az az eset amikor nem változott kb semmi vagy minimális és azt hiszi, hogy a korábbi van neked.
Felső kategóriában van max rendes változás, közép-felsőben meg csak a korábbi felső lép egyet hátra és kap más nevet.
-
veterán
-
Ren Hoek
veterán
válasz SeniorTilla #40304 üzenetére
Igen, de HDD-vel is be tud pont ugyan úgy lassulni mint egy régi gép, holott a proci és minden más bírná. Az biztos, hogy a legszűkebb keresztmetszet a notebook HDD.
-
veterán
válasz Ren Hoek #40299 üzenetére
Nana, azért az nem ugyanaz, mint a mai gépek
Én pár hónapja álltam át Core 2 Duo T9400-ról i7-4710QH-ra. Mindkettőben SSD van. A régit már úgy megfogták a webes oldalak, főleg a sok sz/r flash, hogy idegtépő volt vele dolgozni. Pedig a legjobb laptop a világon minden más tekintetben. Az új úgy hasít mint állat
[ Szerkesztve ]
-
OrLiX
tag
Sziasztok!
Van egy HP Elitebook 8560P laptopom. (WX788AV).
Windows 8.1 oprendszerrel.Eszközkezelőben a videokártyák alatt AMD Redeon HD 7400M Series szerepel.
A HP oldaláról letöltöttem a grafikai illesztőprogramot és telepítés után már
AMD Radeon 6470M lett belőle.A windowsos illesztőprogram 2014.07.04-i, a HP-s 2013.12.20.
Nagyon videókártya igényes programokat nem használok, nem játszok.
Mit csináljak?
Hagyjam meg a windowsos illesztőprogramot, vagy van újabb Catalyst?Válaszotok előre is köszönöm!
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ.
-
Ren Hoek
veterán
válasz Lacielvtárs #40300 üzenetére
Én konkrétan mikor szervízeltettem, akkor mondtam hogy olyan szinten lassú és kattog is a HDD, hogy csináljanak vele valamit. Hát kicserélték Szerintem amúgy semmi baja nem volt, szimplán csak egy sz.r lassú Hitachi. A kattogás meg valami misztikus dolog, mert az újnál is néha előjön pakolgatja a fejet ide-oda idle-ben 2-3 sec-enként. Néha hetekig nem csinálja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest