- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Megoldások IBS/IBD-re
- Internet fejlesztés országosan!
- Egy korszak vége
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rejtettlampa
tag
válasz Ciccuka #46959 üzenetére
Pontosan nem tudom! Ment a frissítés és kb 50%-nál tarthatott, amikor kifagyott a gép! Kimeredt a kép és semmi reakció bármit csináltam. Kikapcsolni se tudtam. Teljesen szűz , frissen telepített rendszeren csináltam a frissítést, elvileg stabilnak kellett volna lennie! Próbálgattam már azóta helyreállító pen drive-ot csinálni és billentyű kombinációval helyre állítani a biost netes leírás alapján, de nem jött össze sajnos!
-
Ciccuka
veterán
válasz Ciccuka #46869 üzenetére
Magyarul is itt van:
Keylogger a HP notebookjainCicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
veterán
válasz Ciccuka #46871 üzenetére
Nem mérvadó mit mérsz, intellignes tápegységek ezek, kommunikálnak a gép belső tápjával.
Egyébként meg vissza kell küldeni, és kész.
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
fonseca
tag
-
onlineair
tag
válasz Ciccuka #42630 üzenetére
Erről van valami hivatalos infó? Ill mi lesz később? Egy teszt oldalon írták hogy alapból eléggé szegényes a fényerő, de hogy új korában milyen lehetett, ki tudja...
[ Szerkesztve ]
-
Opa
tag
válasz Ciccuka #40131 üzenetére
Már visszavittem. Egyébként szürkés elmosódott pici foltszerűségek voltak meg egy részen egy kicsit sötétebb.
De ha jól tudom a pixelhiba nem is lehet szürke, meg gondolom nem is látszódhat szabálytalan "alakzatnak".
Szóval tuti vmi szennyeződés lehetett bent.
Rendes volt a srác, megnézte és nem kötözködött.
Kapok elvileg egy cseregépet pár nap múlva.
Köszönöm a segítő válaszokat!Előttem egy középkorú fickó páros láppal kétszer ráugrott egy nem működő fejhallgatóra dobozostól, mert céges számla miatt nem állhattak el a vásárlástól. Majd odadobta az asztalra: "Na most már bevizsgáltathatjátok"
-
PandaMonium
őstag
válasz Ciccuka #40068 üzenetére
Azt tudom, hogy létezik hozzá, a kérdés inkább arra irányult, hogy az 1600x900-as modell csatlakozója megegyezik-e a FHD IPS verzió csatlakozójával (ergo kompatibilis-e vele). Sok laptopnál az alacsonyabb felbontású kiszerelések más alaplapi csatlakozóval érkeznek, hogy ne lehessen utólag olcsón panelt cserélni bennük.
What I cannot create, I do not understand
-
letepem
aktív tag
válasz Ciccuka #39886 üzenetére
A gazdája a hp health care vagy valami hasonló felügyeleti progi felhívása miatt updatelte annak segítségével így valószínű hogy hozzá tartozó BIOST frissített! Már az ilyen hard reset alap dolgokkal próbálkoztam sőt phoenix recoveryvel is de nem jutottam előrébb sajnos!
látok, hallok, érzek és gondolkodom.
-
Petyyyyy
addikt
válasz Ciccuka #39767 üzenetére
User error volt - megint.
HP-től eddig a jóképű UEFI-t szoktam meg, ahol normálisan van kiírva: FN key switch.
A kicsikében viszont action keys címen van feltüntetve, így kerülte el a figyelmemet. Működik minden gomb.Köszönet az ötletelésért!
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
válasz Ciccuka #39835 üzenetére
hát igen, igazad van, bár nem ott vettük hanem a T-nél részletre
de most már mindegy
alapvetően nincsen vele bajom, teszi a dolgát, csak gondnokoltam hátha fel tudom egy kicsit turbózni, de sajnos a vásárlás előtt ennek nem néztem utána...
turbóztam én anno fel celeronos acert is, csak nem gondoltam hogy ezek az új cuccok, ennyire korlátozottak...
ha ezt anno tudom, akkor nem veszem meg az már fix"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz Ciccuka #39833 üzenetére
hp 250 g3-ban szerettem volna egy kicsit felturbózni...
a ram növelés volt az első cél, no meg ha lehet akkor egy cpu csere, mondjuk 2-3 MB L2
jelenleg egy intel celeron n2840 van a gépben és 4 GB ram[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
KZP
őstag
válasz Ciccuka #39811 üzenetére
Nagyon is egyetértünk.
Akkor ezek szerint buták a mérnökök, fejlesztők is, akik újabb szoftvereket írnak a régebbi hardverekre is, mert minek az, ha működik a 8 évvel azelőttivel is...
Elfogadható érvet, azon kívül, hogy el lehet rontani a gépet a bios frissítéssel, nem igazán olvastam...
A hozzászólás gyűjtésről, hogy ki gyűjti és ki nem, jobb nem beszélni, nem is tudom, ki nem használja a "Szerkesztés" gombot 5 percen belül. Ja, de tudom.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Ciccuka #39798 üzenetére
Ó te jó ég, most legalább leírtad, milyen járatlan vagy a témában. Kell a rang? Több hsz-t akarsz? Ezzel nincs is baj, de nem úgy kellene elérned, hogy butaságokat írsz be egy szakmai fórumba.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
-
Ice&Lime
veterán
válasz Ciccuka #39794 üzenetére
Van hogy a winupdate nem a legmegfelelőbb drivert teszi fel, mint a gyári, és gyáriból is van, hogy nem a legfrissebb a jobb, hanem ki kell próbálni mindet, melyik a jobb, és hiába régi, azt kell használni.
Az ssd téma egy teljesen más téma, ott driver téren általában nem kell csinálni semmit, csak nagyon kivételes esetekben. -
veterán
-
veterán
-
SkiDev
őstag
válasz Ciccuka #39789 üzenetére
Ez az a laptop.
Bármilyen drivert szedhetek hozzá, nem tudom mivel felrakni... Nem reagál egyetlen hardverre sem benne. Se USB, se enthernet (talán ez a kék színű internet) kábel, nincs wifi sem. Megnéztem a dobozát, de valami alap drivert sem találtam, amivel működésre lehetne bírni. Mindenre azt írja, hogy nincs illesztőprogram.
Most akkor az volt alapból a FreeDOS mellett, amelyet telepítéskor legyalultam? Valami HP Documents néven volt.... Örülök... akkor gondolom szervizUgyanakkor ez a HP weboldala kissé bonyolult nekem. Most akkor a hálózathoz is melyiket kell Realtec....?
Nem hittem volna, hogy ennyire nehéz, de akkor havernak hogy ment....[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
félisten
-
adika4444
addikt
válasz Ciccuka #39639 üzenetére
Miben jobb?
Játékon és filmen kívűl, mert én inkább csak letöltögetek vele, netezek, stb. tehát ami inkább proc igényes, és kevésbé VGA.
Vagy ez a dedikált VGA másban is be tud segíteni?
(#39640) jakos73: Láttam DVGA-s laptopot, vékony volt meg ilyen műanyag, tehát nem egy üzleti valamicsoda, na az aztán úgy fűtött mint állat, pedig elvileg azon játék nem is nagyon ment.üdv, adika4444
-
Cold5
senior tag
válasz Ciccuka #39515 üzenetére
Ha a 90B képernyőnél azonnal enter-t nyomok (lépjen tovább) nem indul a ventilátor, ha várok 10-12mp (15mp után kikapcsolja magát) akkor felpörög a venti és normálisan megy a gép!
Statikusságra mindig figyelek és sok gépet szedtem már szét és raktam össze, ezek nem lehetnek gondok...
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest