Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
válasz 2Bálint #7798 üzenetére
Rosszul tudják a HP 2 év garanciát vállal rá, ami háztól házig tart, tehát kijön a futár hozzád elviszi a notit, majd ha megcsinálták akkor ugyan ugy egy futár hozza vissza hozzád.Ha pedig a papírom az 1 év van be x ve, akkor nyugodt lehetsz mert tuti hogy az van elcseszve.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
sakeee82
aktív tag
válasz 2Bálint #7802 üzenetére
Most beszéltem a Hp magyarországi vevőszolgálatával.
A gépre valóban 2 év garancia van, vagyis ha az enyém lejár 2009.11.19-én, akkor az eredeti számláról készített másolat(ezen rajta van a gép termékszáma), vagy a garancia levél másolatának elfaxolás bizonyítja, hogy 2 évig, gyári pick up&return garania van.De emellett javasolta, hogy az Euronicsal tisztázni kellene a dolgot. Ez majd az előző tulajra vár, de elvileg a számla bizonyító erejű vagyis a 2 év garancia érvényesíthető vele.
[ Szerkesztve ]
-
sakeee82
aktív tag
válasz 2Bálint #7808 üzenetére
Nekem is az van ráírva!
Szóval akkor elmehetnek az anyjukba de nagyon gyorsan.
Nekem ezt még az is tetézi, hogy szegedi vagyok, így nem fogok felmenni balhézni, elég lesz nekem a számla a gari érvényesítésére.
Bár lehet megérne egy telefont, hogy tudják mekkora idióták.[ Szerkesztve ]
-
sakeee82
aktív tag
válasz 2Bálint #7855 üzenetére
Oh kellemetlen. Még, jó hogy van ügyfélszolgálat...
Az enyémnek az elmúlt 3,5 hónapban még semmi baja nem volt! De ami késik...Ha xp vagy vista van fenn nálad, akkor a Puma State Control nevű progival lehet a Griffin magos amd-ket under-voltingolni, és nekünk ugye az van. Sajnos nem tudom, hogy kell használni, mert kicsit érdekes a használata, de a lehetőség adott
-
sakeee82
aktív tag
válasz 2Bálint #7869 üzenetére
Találtam megoldást a melegedés csökkentésére.
Nem tom Vistával és Xp-vel van-e ilyen lehetőség, de Win7-alatt az energiagazdálkodáson belül be tudtam állítani, hogy a proci maximum terhelésnél csak az 50%-át használja fel az erejének, így nyertem kb 8-10 fokot max terhelésnél.
Játék alatt még a 60 fokot sem érte el a procihő.
Netezés,msn,zene,torrent és 55 fok alatti a cpu hő! Igaz így nem használom ki a proci erejét, de ha nem játszom annyit, minek 2 ghz..[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
-
vammil
tag
-
nagyúr
-
nagyúr
-
sakeee82
aktív tag
válasz 2Bálint #8147 üzenetére
Innen lehet leszedni:
http://sourceforge.net/projects/pumastatectrl/
Ha sikerülne valahogy működésre bírnod, mindenképpen írd meg. Bár nálam a WinSeven miatt lehet, hogy nem is menne.
Én most azt csinálom, hogy az energiagazdálkodásba visszavettem a proci teljesítményét 60%-ra, így is képes volt mondjuk 85 fokra pl Call of Duty alatt, de amúgy alapban torrent, zene, net, msn mellett nem éri el a 60 fokot. Valamivel lassabb így a gép, de amíg nincs hűtőpadom jó ez! HD filmekkel 62 fok környékén van, akkor már bekapcsol a zajkeltője.[ Szerkesztve ]
-
sakeee82
aktív tag
válasz 2Bálint #8158 üzenetére
Ez nem telepítős progi.
Benne van egy usage.txt nevű fájl, ott van leírva mit és hogyan.
Egy xml fájlba kell beleírni a dolgokat amit a program az exe-re kattintás után futtat a legközelebbi rendszer restart után. Sokaknak működött, de sajnos Win7-el nem megy.Ez az egyetlen progi ami műkszik ezzel a procival.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Acer Aspire 1 , DDR4 , SSD , Makulátlan , 2027-ig Garanciás !
- GYŰJTŐKNEK! Lenovo Thinkpad W701 i7 820QM/8GB RAM/FX2800M
- Lenovo L14 gen 2a Ryzen 5-5650U / 16GB RAM / 256GB SSD / EU Billentyűzet / 6 hónap gyári garancia
- Garanciális Lenovo ThinkPad P1 Gen 3, Intel Core i7 10th gen, Nvidia Quadro T1000, 32 GB RAM, 512 GB
- P51 eladó, 16 GB RAM, i7 CPU, 256 GB NVMe SSD + HDD adapterrel, dokkoló + 2 töltő!! Alkuképes!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest