- Fórumok
- Notebookok
- HP notebook topic
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
misx
senior tag
-
madle
őstag
-
Bkrisz9
őstag
-
Khelben
nagyúr
-
Ice&Lime
veterán
-
kmisi99
addikt
-
Tothgera30
veterán
-
kmisi99
addikt
-
kmisi99
addikt
-
zsolthee
senior tag
-
SeniorTilla
veterán
-
sagit
veterán
-
sagit
veterán
Azt az oldalt nem tudnád esetleg linkelni?

Igen a 2530p hűtése kicsit combosabb mint a 2510p hűtése. De gyári beállításokkal mindkettő vacak

AxBattler: 1k-ért tényleg jó vétel, én MX3 vételén is gondolkodom, igaz hogy csak 1-2-3 fokkal jobb mint az MX2 de minden fok számít passzív működésnél nálam. Csak drága, ez trt csak vissza. A szervizesek meg ha jó arcok le tudod velük zsírozni hogy azzal pasztázzanak amit viszel.
-
sagit
veterán
feltoltam a vista drive-ot
azzal tökéletes+ a connection manager-el
a wireless asistant-ot töröltem is, csak a kékfog miatt volt fent de az a másik app-ból is kapcslhatóGps nincs ebben a vevőben? Rosszul tudom?
Pontos típus: Sierra MC8775
AxBattler: a 2510p-m jobban melegszik mint a 2530p-m
mindkettőt saját kezüleg pasztáztam újra MX-2 pasztával5-10 fokot segített rajtuk, a 2530p sokszor passzív netezés közben... 80 felett még nem láttam a procit
a 2510p már a youtube-tól is fel tud 72 fokig melegedni de nem tovább... itt kapcsol a hűtés
-
sagit
veterán
-
Kakumix
senior tag
Felhívtam a HP-t a héten hasonló ügyben - az enyém EliteBook -, azt mondták nem kell a garipapír és/vagy számla. Felhívtam az első szervizt a honlapról, kell nekik a papír, mondom a HP nem ezt mondta. "Ja, akkor ők biztos jobban tudják." és elkérte a szériaszámot ellenőrzésre és megismételte, hogy tényleg nem kell - közben talán beszélt a háttérben valakivel. Tegnapelőtt elvittem és a helyszínen már nem kérdeztek semmit a papírokról. Kaptam egy munkalapot, amin az szerepel, hogy majd 8-án kezdik a javítást és 11-én lesz kész
, azóta várom az SMS-t mikor mehetek érte.ui.: nem volt gond a HDD helyére beépített SSD sem.
-
kutga
félisten
-
spyduck
nagyúr
-
zetecR
addikt
-
spyduck
nagyúr
-
Khaal
őstag
Megérkezett az NC6400 az első kérdésem az, hogy melyik a legkisebb és legkönnyebb töltőtípus ami kompatibilis ezzel a típussal? Amit kaptam a géphez az egy batár 120W-s féltégla és azzal csak a dokkolón a keresztül tudom tölteni a gépet az eltérő csatlakozó miatt.
Valamint a trackpointot nem akar működni a gépen, hol lehet engedélyezni / letiltani? Esetleg van hozzá valami külön driver?
Magyar billentyűzetet hol lehetne venni hozzá (emberi áron)?
-
Kácsa
aktív tag
Attól függ,mire akarod használni.Ha nem akarod az usb portokat teledugni kiegészítőkkel,meg a akksi nincs a gépben,akkor elvileg elég.Én javasolnék egy 90W-os töltött,biztos ami biztos.Az én gépemnek is 65W-os a tápja,dokkoló nélkül,hd filmnézésnél és behelyezett akksival(ha tölti is),igen csak fel tudd melegedni a töltő. Ugyanez dokkolóval,usb-k tele,egy 120W-os táppal vígan fut,a töltő csak langyos.Nem próbáltam ki így a 65W-osal,felesleges kockáztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Notebookok
- HP notebook topic
- (kiemelt téma)
- Dell Latitude 7400 laptopok - Most féláron!
- Asus Zenbook 14X OLED AMD Ryzen 9 5900HX 16 GB LPDDR4X 4266 MHz RAM 1 TB SSD
- Magyar ! DELL LATITUDE 7420 2-in-1 14"iPS TOUCH / i7-1165G7, 16GB/512GB NVMe / irisXE TB4 +SZLA GAR
- ÚJ AKKU! ThinkPad X13 YOGA - 13.3" iPS érintős, i5-10310, 16 / 256SSD, WiFi6, TB3, uj.olv +SZLA GARi
- Érintő kijelzős, Geforce VGA kártyás, i7-es HP laptop! AkciÓÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 4GB Garis!
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
- ASUS TUF F16 Intel Core 5 210H RTX 4050 140W GARANCIÁS 2028-IG ÚJ!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

milyen árban vannak kb? Telom van csak perpill es ilyen lapost szeretnek venni par heten belul azert érdeklődök
.

Pyttawrx