Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• A_ScHuLcZ

addikt

Sziasztok!

Következő a problémám: nagyon úgy néz ki, hogy betojt a laposomban a touchpad.. mikor máskor, mint a 3 éves garancia lejárta után pár nappal.. Ma tapasztaltam, mikor elővettem, hogy teszteljek vele egy noname monitort (ami vibrált asztalira kötve), rádugtam és nézem, hogy nem is lehet mozgatni, csak minimálisan, és ugrál. Ha lehúztam a monitort jó lett, na itt lepődtem meg.. Másik monitorra rádugtam, ott jó volt, újra vissza a tesztelendőre, ugyanaz a hiba. Gondoltam megpróbálom másik kábellel (mert ahhoz az a régi fajta jó nagy bumszli fekete vga kábel volt), másik kábellel talán 1 fokkal jobb volt.
    Viszont azóta hogy ezt eljátszottam már monitor nélkül is rossz. 3 oprendszerem van telepítve (xp, win7, win8), mindegyiken tapasztalható a hiba, tehát nem driver. Kár, hogy tegnap nem volt bekapcsolva, vittem magammal dolgozni, de nem vettem elő a táskából, utólag kíváncsi lennék akkor jó volt-e még (csüt késő este küldtem el aludni, akkor még nem volt semmi baja).

Valakinek ötlet? :F HP Compaq 8510p

Másik hiba: volt szervízben kátyaolvasó hiba miatt, alaplapot cseréltek, azóta tapasztalom, hogy a ventillátor kivezető nyílásnál lévő usb portok és a hdmi csatlakozó tűzforró szokott lenni, előtte biztos, hogy nem volt ilyen! Valamint a részletgazdagabb képek tv-re kötve (pl koncerten a közönséget ábrázoló részek) brutálisan szaggatnak, olyan mintha nem lenne tökéletes a VGA, egy HD2600-tól szerintem elvárható lenne, hogy szaggatás nélkül tudjon tv-re kötve HD tartalmat lejátszani..

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés