- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Következő a problémám: nagyon úgy néz ki, hogy betojt a laposomban a touchpad.. mikor máskor, mint a 3 éves garancia lejárta után pár nappal.. Ma tapasztaltam, mikor elővettem, hogy teszteljek vele egy noname monitort (ami vibrált asztalira kötve), rádugtam és nézem, hogy nem is lehet mozgatni, csak minimálisan, és ugrál. Ha lehúztam a monitort jó lett, na itt lepődtem meg.. Másik monitorra rádugtam, ott jó volt, újra vissza a tesztelendőre, ugyanaz a hiba. Gondoltam megpróbálom másik kábellel (mert ahhoz az a régi fajta jó nagy bumszli fekete vga kábel volt), másik kábellel talán 1 fokkal jobb volt.
Viszont azóta hogy ezt eljátszottam már monitor nélkül is rossz. 3 oprendszerem van telepítve (xp, win7, win8), mindegyiken tapasztalható a hiba, tehát nem driver. Kár, hogy tegnap nem volt bekapcsolva, vittem magammal dolgozni, de nem vettem elő a táskából, utólag kíváncsi lennék akkor jó volt-e még (csüt késő este küldtem el aludni, akkor még nem volt semmi baja).Valakinek ötlet?
HP Compaq 8510p
Másik hiba: volt szervízben kátyaolvasó hiba miatt, alaplapot cseréltek, azóta tapasztalom, hogy a ventillátor kivezető nyílásnál lévő usb portok és a hdmi csatlakozó tűzforró szokott lenni, előtte biztos, hogy nem volt ilyen! Valamint a részletgazdagabb képek tv-re kötve (pl koncerten a közönséget ábrázoló részek) brutálisan szaggatnak, olyan mintha nem lenne tökéletes a VGA, egy HD2600-tól szerintem elvárható lenne, hogy szaggatás nélkül tudjon tv-re kötve HD tartalmat lejátszani..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gaming F15 újszerű garanciális LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest