Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:27:44

LOGOUT.hu

Honda topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67144) runner 125 válasza nandow (#67143) üzenetére


runner 125
nagyúr

Az árazásban itt nyilvánvalóan benne van az egyediség is. Meg a sok szopás, ami egy ilyen importtal, honosítással jár és akkor ne feledjük, h emberünk becsengette utána a vámot és az áfát is. Ezeket nyilván mind beépítette az árba. De az ajánlatt akkor is horror.

Zsombe

Az ES valóban jó alternatívája lehet, formában szerintem is szebb, megbízhatóságban pedig még jobb, persze nem mint ha a Honda rossz lenne. De azért a Lexus ilyen téren tényleg etalon. Viszont az a hybrid nem egy erőgép abban a bódéban, a fenti Accord biztosan dinamikusabb. Egyébként majdnem IS-et vettem annó egyébként én is, aztán maradtam a Volvo-nál.
Ha most sportszedánon belül kéne alternatívát keresni, akkor bármennyire is előítéletes olaszautó fikázó vagyok, egy Alfa Giulia Q4 ennyiért már vadi újonnan elérhető 280 lóval: [link] Ezt az autót mindenhol oda vissza dicsérik, mind formailag, mind vezetési élményt tekintve, a szakújságírók többsége szerint "vezetési élményben" veri az etalonnak beállított M-e BMW-ket is.
Aztán, Volvo vonalon az S60-ból van már jóval olcsóbban is T5/T6, 250-320 lóval: [link] Valamint elérhető 1-1 T8 is, majd 400 lóval, önerőből 60km-t megtevő villanyhajtással. [link]
A német triót szándékosan nem néztem, én nem szeretem őket, emellett itthon a nagy átlag aki ilyen autóba ülhet, nem lát túl azokon, szóval azokból már csak elvből sem keresnék alternatívát. :D

Visszatérve a fenti Honda-ra, azért az sem mellékes szerintem h oké, egyedi, de mi van ha valami alkatrész kell hozzá idővel. Gyanítom a helyi Honda kereskedők tudnak segíteni, de mivel kb az európai raktárak üresek ezen modell kapcsán, így az idő és az ár szopófaktor lehet.

[ Szerkesztve ]

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.