- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Gratula a géphez! Az egyik nagy kedvencem a TJ08-e!
Örülök, hogy ilyen jókat írsz róla a hűtést illetően, mert így már tapasztalat is van vele kapcsolatban! Eddig csak tesztekben láttam a konkurensekhez képesti előnyét.Az acél oldallapok milyenek? Nem nyeklik esetleg, elég masszív? Festése milyen minőségű?
Köszi, és még egyszer gratulálok hozzá!!!
-
-
CsiguszMaxim
senior tag
Kövezzetek meg de nekem nagyon bejön. Persze nem minimal szemmel kell nézni de maga az elgondolás és az érhálózat megvalósítása nagyon jó lett. Sokkal jobb, hogy kesze-kuszaság van a kábelek csövek terén mintha katonás rendben lennének mert így sokkal jobban érezhető mire is akart utalni a készítő.
szerk: nem válasz akart lenni
-
FoBCRaistlin
őstag
jóez!
én láttam már technikus fényképét (mármint amit ő csinált) aki internet hibára ment ki.
a hibát az okozta, hogy egy patkány átrágott egy kábelt. namost a fene sem tudja mitől, de a drága rágcsáló ott lelte halálát a kábelen. szerencsétlen előfizetőnek a patkány miatt nem ment a netvagyis egy kis por semmiség.
-
urdongo
tag
Az ATX csatlakozóra külön köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem...már csak ez miatt is elvetem annak a lapnak a beszerzését. Na meg D1Rect és kelzsoca tanácsát is figyelembe véve....tényleg felejtős.
Akkor marad az aranygarasok kuporgatása I7-ig.
subaruwrc Azért néhány gyorskötözőt még el tudnék ott képzelni, hogy jobb legyen a légáram. Arról nem is beszélve, hogy nem rég még én is így vélekedtem a saját házamról kábel managemant terén.
S. Szabi Szépen rendezett kis gép. Nekem is tetszik a képek beállítása. -
-
Zájec
veterán
szóval pazarlás áldozatává vált a Nordwand....
igy is meglehet közeliteni, ha olyan szemponból nézem akkor igazat adok neked....
valóban , fizikailag épphogy odaér a két szélsö hp..
még szerencse hogy cpu magok nem a szélén vannak..az is szerencse, hogy a hp-k felülröl összevannak kötve, az sem mindegy milyen átfedéssel, szeritem a 1283 egy kicsit ott is vérzet... nem klappolt ott valami rendesem....
mindenesetre nem látom hogy emaitt "gyengélkedne" a hütö.. elég jól szerepel mindenhol, nincs rá ilyen panasz... ha lenne akkor ez már kibukott volna mint a 1283 esetében....
szerintem elég jó TRUE koppintás... mondhatnám a kinézetére is..árban is...
ha a teljesitményét is ott van .. [link]
a H50 is ugyanúgy ott van.. számomra megnyugtató.. nem szerepel rosszul az kicsi vacak.... amire kell arra elég ... -
törölt tag
-
kelzsoca
félisten
-
ADAM1337
nagyúr
Guru3d-n tesztelték, szerintem egyszerűen gyönyörű.
Tetszik a letisztultsága meg a kábelrendezés megoldása/i. -
Cthulhu Dawn
őstag
Ha már hómméd...az én szerszámaim nem törtek el.
Mellesleg miért nem próbáltad úgy, hogy a kis fém végeket egymás után raktad és úgy becelluxoztad, úgy már biztos átfért volna. Mindegy, én még nem láttam szálanként behúzott ventikábelt, szóval hajrá, egyedi lesz mindenképp.
-
S.Y.S.
aktív tag
-
UdVi86
aktív tag
Szerintem az hogy leműtöd és átteszed usb-re, vezérlő nélkül nem kivitelezhető. De éppen most néztem egy videót a lapról, amit venni akarok és van JLPT port rajta (más lapokon is biztos van). Gondolom ez amolyan belső LPT, mint az usbnél. Ahhoz csak venned kell egy dugaszt, a másikból meg kiszereled a vezetékeket.
-
UdVi86
aktív tag
Igen, ez LPT portról üzemeltethető. Csak sajnos ilyet a mai lapokon nem nagyon találsz. De lehet venni pci LPT kártyát. Bár én inkább egy usb vezérlőt vettem. Igaz egy fórumozó biztosabbnak tartja az LPT-t: "ezek a kijelzők +5V-ot vesznek fel, de több száz mAh-t és az nem mindegyik alaplapnak tetszik, ha annyi megy át az USB-jén."
-
-
FoBCRaistlin
őstag
simán a legjobb ami valaha olvastam
kb 4X olvastam már, de sosem fogom megunni.
igen, a nick is onnan van. a Mester! hatalmas a karakter.
még fatertól örököltem az 1-es 2-es kötetet. a hármast ami elvileg jóval ritkább, azt meg cseréltem a "lélekkovács"-ra (kicsit jó bolt volt)no de off az off
-
Henk
veterán
Gondolkodtam a festésen, de én itthon az alu házat nem fogom lefújni. Tehát ennek az esélye elég kicsi. A tápot nem fogom harisnyázni, viszont találtam itthon egy pci-e hosszabbítót és próba képpen 2 szálat leharisnyáztam rajt. Nem nagy kunszt, tehát valószínű veszek hosszabbítókat mindenhova és megcsinálom őket. Remélem el tudom azt a sok kábelt tűrni valahova.
-
-
aero.
veterán
ebben igazad van, egy normálisan gondolkozó ember nyilván nem fog venni 750-et meg s500-at.
ilyen kocsikat a fanatikusok vesznek, akik igazán szeretik a kocsikat, akinek használati tárgy annak jó bármelyik.
ha megnyerném a lottót nem vennék veyront, meg bentley-t, meg ferrarikat ... bár lentebb azért szemeznék pár luxusautóval
szerk.: ja ... nehéz leállni.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Ha CM ATCS 840 lesz megkereslek!
Én már csak azért is szeretném már a magamnak tudni a kiszemelt házikót, mert jó lenne megtudni, hogy mennyire bonyolult művelet átalakítani úgy, hogy az alaplapi tálca a másik oldalra kerüljön. Már harisnyázni is szívesen harisnyáznék csak hosszabbító ügyben még mindig nincs semmi.
-
zH.
senior tag
Belsejét is le lehetne fotózni de semmi érdekes nincs benne!
Egyedül a VGA-nak van zalman hűtése ,ami kéken világít ,de teljesen alap hűtő van a procin!
Lap is átlagos ,de majd holnap megpróbálok róla én is ügyködni valamit!
Csak ahhoz "át kéne rendezni" a dolgokat ,mivel alapesetben van egy csomó cucc a gépen + melette
Holnap Du megpróbálok valamit! -
Körülbelül... Majd holnap teszek fel képet. Egyébként jó, mert ha elindítok valami terhelős programot, akkor melegíthetem rajta a kezemet (úgyis mindig hideg). Szobafűtésnek is kiváló.
A képen bal alul mogyoró van a tálkában? Sima földi vagy valami ízesített. Rákattantam a paprikás mogyoróra, de valamiért sehol nem kapni.
Nem jó ez így, offtopikot csinálunk a topikból(nekem nem áll szándékomban).
-
60°C, te jó ég. 40°C az üzemi hőmérséklet, amit a legtöbb helyen ajánlanak, állítólag ott érzi magát a legjobban.
Lehet félremért a diódája, mert 50°C fölött még nem láttam vinyót senkinél. Kézzel is megállapítható, mert 60°C-ot azért már nem tapint meg az ember mosolyogva...
Nálam a két WD vinyó hűtés nélkül terhelve sem megy 45°C fölé, de behűtve tárolom az adataimat (terhelve 32-34°C).ON: A gép itt van előttem az asztalon és éppen lepi be a por. A ház darabokban áll, talán holnap eljutok vele a porfestőhöz (remélem nem röhögnek majd a képembe
).
A HD3850 Accelero S1-gyel nincs olyan magas (pár milliméter), mint a Scythe Infinity. Meglepő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest