- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
(Bundás)
addikt
Igen házi, olyan 6 éve csináltam őket, első és utolsó hangfal építményem.
(#8898) Gaben01:
baba
(#8933) SymbianOS:
néha-néha ráeresztem a szomszédokra, de próbálom élvezhető keretek között használni.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Jah, hogy nem tükörsima. Értem már. Na azt szintén rád bizom, hogy oldd meg, hogy ne ilyen legyen.
Ez ilyen, mármint a technológiból adódóan, amivel készült.
A million-dollar-pc-n is ilyenek a képek egy pár helyen, ha megfigyeled, de ott kis utómunkával el van ez dolgozva, amit a végleges képeken valószinüleg én is megteszek majd.A porfestés ilyen. Talán fényezni lehetne egyenletesebbre,de azt meg nem csinálja senki ilyen "zegzugos" felületekre.
Amúgy nem jobban megtapad rajta, hanem teljesen beleragad, egy idő utn csak ugy takaritható, hogyha lemosod vizzel az egész házat.
-
Motion_Blur
félisten
Az 1. hsz már 2,5 éves post, akkor még talán megállta a helyét az 1280x1024, de ma már kicsit nagyobb az átlag monitor méret, meg persze az átlag net sebesség is
Inkább a tömörítési fokra, formátumra érdemes szerintem odafigyelni (gondolok itt arra, hogy pl. png-et ne, és 1mb fölötti képet se)
szvsz
-
r-chee
őstag
Az oké, hogy a képfeltöltés.hu negatív besorolást kap (..mert sokszor be sem jön az onnan linkelt kép), na de hogy az imageshack-ot és a kep.tarat lehuzza a szerző, ez csak is tudatlanságra utal, vagy arra, hogy neki igen gyengusz netje volt anno. Nem kéne felérevezetni a népet
.
-
Tomi 16
őstag
Kösz Kolega.. kénytelen voltam azzal a helyzettel élni hogy lecseréljem a Gyári Coolert a VGA-ról egy komolyabbra. nekem ez a Nexus hűtőm már megvolt,és ez szimpatikus volt rá,mind méretarányilag,mind hűtésileg,mind RPM/CFM- szempontjából.
Ez most nagyon jól hűti a Kis 8800Gt-ét szerintem még lehet jobban hűtené mint egy VF900 bár ebben nem 100%as a válaszom.. de én azért a Cooler-ért nem adok ki 7500-8000ft ha itthon is megtudom símán barkácsolni majdnem ugyanolyan hűtőt. -
-
syckaloz
aktív tag
-
TESCO-Zsömle
titán
Nincs itthon X-Fi, úgyhogy még csak véleményt se tudok mondani.
Amit sok X-Fi tulaj irigyelt, azok a színes, világító csatik. Azt nagyon hiányolják az aranyozott kártyákról.
Bár én már vágom, hogy Mic-LineIn-Front-Rear-Center/Sub-Surround, de van akinek ez nehézséget okoz.ExtremeMusic-al nem egy árkategória, és nem is egy célközönségnek készültek. X-Fi-től a Fatality-s "Gamer"-jelzésűek a mérvadóak, mivel a Xonar-t is mint gamer termék árulják. Bár tech-spec alapján odaver ElitePro-nak is. Igazság szerint minden a támogatásról szól! ElitePro-ban megjelenés óta ott a 32MB X-RAM, ami azóta is arra vár, hogy a játékfejlesztők elkezdjék kihasználni...
Neten egyébként hemzsegnek az ASUS vs. Creative összehasonlító tesztek, mivel Creative-nak már évek óta nem volt kihívója, és hogy vki egyenesen a X-Fi szériát vegye célpontba, ez váratlanul érte akkoriban a "világot"...
Egyébként mostanában ki vagyok ábrándulva TDU-ból. FullDrive2:Hummer-t (aka UAZ 4x4 2) tolom...
mod: U.I.: Ha már X-Fi, akkor egy ilyet elfogadnék. Csak drága...
-
pentium4
senior tag
köszi srácok, tényleg nem semmi gép
a full load értéket nem tutam oylan pontosan kimérni, prime95-ot ráengedtem blendel+3dmarkot a grafikus tesztekkel igy 517W a max, de a tápnak is valahol itt a vége!
a xonar valami fantasztikó!! a creative elite hangkarijával versenyez, rohadt szép hangjva van, meg a hardveres DTS kódolás stb. állat nagyon!
[PS-s teszt]
második lap alján van az összehasonlitás!P4
-
Turmoil
senior tag
Köszönöm
Már csak azt kellene kitalálnom, hogy a maradék helyekre mit tegyek.
Előlapra a jelenlegi esélyes egy Scythe Kama Bay Speaker (5.25") és talán egy iMon Inside (3.5"), és van egy PCI és egy PCIe x1 slotom (a másik PCI-be a videokari miatt nem fér semmi, max egy hátlapi USB kivezetés).
Ha nagyon az idegeimre megy az alaplapi HD zajkeltő, akkor hangkártya lesz belőle, a másik még mindig kiadó marad... -
Kombat
őstag
-
Maotun
őstag
Igen ,arra érdemes figyelni/rákeresni, hogy van egy ujabb kiadás 9 rotoros ventivel?? Nálunk még nem biztos hogy van a 9 rotoros de ez sem gyenge sajna ára is van 11k kiskerár. nekem ez van amit linkeltél proci 25 terhelve 33 fok de ez egy szabad szorzós BE
5000 + alapfeszen..... de innen már off vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged