Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Face8814
őstag
Tudom. Már egy ideje gondolkodom ezen a fekete belsőn, nagyon tetszene, csak a normális minőségű ( meg egyáltalán bármilyen ) fényezéshez nem értek.
Igazából - kis túlzással - azt se tudom hogy álljak neki. Mivel, meddig, hogyan.....
Illetve a további probléma, hogy pár dolog szegecselve van a házon ( gyárilag ) így azok elfogadható minőségű pótlása elég kérdésesnek tűnik számomra.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Olekgsxr
tag
A praktikerben vettem anno sima hagyományos ocsoot.
Csak mivel egy idő után megfehéredik, ami nekem nem tetszett, így gondoltam egyet, és erre a megoldásra jutottam. Csak bevontam a csöveket kábelharisnyával, meg törésgátló spirállal.
Mindezt azért csináltam így, mert kicsit olcsóbban jöttem ki, mintha fekete Tygon "belet" vettem volna. Meg hát valami rusztikusabb végeredményt szerettem volna elérni. -
törölt tag
Megoldható, ha lesz energiám, meg kedvem, (meg ha nem épp fogorvosnál szenvedek), akkor csinálok. A másik oldalról, ahol a kábelek vannak, nem csinálok képet, mert azt a részét inkább nem bántanám, ha nem baj. Annyira nem nehéz visszatenni az oldalát, de nem is hű de könnyű.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Személyes vélemény...
- best buy
- az egyik legjobban szellőző ház (vagy a legjobb?)
- minőségével nincs gáz, bár az első ventilátor szűrővel (amit le kell venni, hogy kicserélhesd a ventilátort) vigyázni kell, amikor leszeded, mert kis műanyag pöckök tartják, és eltörik...
- nagyon tágas, vízhűtéshez is nagyon zsír
- oldalára 4 db. 12 cm-es ventit fel lehet tenni a nagy 23 cm helyett, ez is elég brutálisA műanyag dologról nem tudok semmit mondani, nem volt még full alumínium házam.
-
G4ga
őstag
valahol igazad van, de szvsz nem kizáró ok ha valakinek a gépébe mx440 és ddr1, cerka proci stb. jó, nem azt mondom hogy pl egy egyszerü "mistralos" hazázzal fellehessen kerülni ha csak elvannak rendezve a kábelek jól. de ha pl harisnya, festés, hütö csere stb. és mutatt a cucc akkor miért ne. Persze kevés olyan ember lesz aki egy ilyen gépre ennyit költene.
Az ujszerüségre - Egy Old Timer is jobban mutatt mint a Ferrari... de igazad van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Apple Watch
- Battlefield 2042
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE 3db + Lightning Node Core
- Be Quiet Silent Loop 2 RGB Vízhűtés
- Seasonic 650W 80+ Gold félmoduláris tápegység
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest