- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #17784 üzenetére
Pedig ezen elfutna a krájzisz is
-
Zolás
addikt
válasz
DjAaron #16810 üzenetére
Ha nagyon erős az ajtó tedd a mostani mellé extra kitámasztónak.
A milyen tápegységet vegyek c topikban kérdezd meg milyen tápot ajánlanak neked ehhez a sok kütyühöz és vegyél egy olyat. Ez a kettő amid van életveszéééély
A tápos fórum -
Zolás
addikt
válasz
mrbig25 #16684 üzenetére
Nagyon jó ízlésed van ezek a házak mind gyönyörüek.
Én az utolsót venném a Xigmateket és le is írom miért:
A két coolermaster habár szép és jó és nagyon hibát nem találsz ami a többibe nem lenne viszont majd mindenkinek ilyen van a Xigmát nem láttam még senkinél. Továbbá a Cm-nél külön kell a táp alá porszüröt varázsolni ami a másik kettőnél adva van. A többi porszüröröl már nem is beszélek.
A Lancool nagyon igényes de nincs kifujva belülről és én félnék hogy a tápom ha lefelé forditom nem kap elég levegőt. Elég vékonyak azok a rések szerintem+porszürö kicsit koszos lesz és nem megy be a levegő aztán vehetsz uj tápot. (ha már alsótápos házat veszel szerintem érdemes hogy alulról szívjon és jobban is néz ki)(magyánvélemény nem megkövezni)A Xigmateket még itt PH-n nem láttam senkinél szóval kicsit egyedibb házad lehet.(Egy Cm is lehet egyedi de ennél egyszerübb a dolgod
) Azt a 3 ventit vezérlő dolgot nem biztos hogy használnám de legalább van
Ha ebből a 3ból kéne választanom én az utolsót venném. Nem bánom hogy Cm690 házam van de nekem valahogy a Xigma nagyon bejön.
Habár nem engem kérdeztél remélem nem baj hogy leírtam a véleményem
Kíváncsi vagyok melyiket választod -
-
Zolás
addikt
válasz
#97544192 #15761 üzenetére
Az a baj hogy mig fényezem a belét a gépnek addig nem tudom összerakni a vasat és gépfüggő vagyok teljesen
Frissen fényezett vasba meg nem tudom összerakni mert nem hinném hogy szép lenne
A szép elrendezés most is megvan csak a fényezés hiányzik(meg egy 24pines toldó amit jövö héten meg is szerzek)
-
Zolás
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #15758 üzenetére
és Calogero: köszi a válaszokat. Hétfőn megrendelem valahol és végre kicsit jobban rendbe szedhetem a házamat
Kár hogy nincs türelmem feketével kifújni a belsejét stb. igy nem kerülhetek fel a pcstyle oldalra -
Zolás
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #15756 üzenetére
Feketecsatis 24pines hosszabítót honnan szereztél? Nekem a lap előtt tekereg a kábel mert hátulról nem elég hosszú...
Szép lett grat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RAM topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest