Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz urdongo #17122 üzenetére
Ebben teljesen igazad van Azért abba gondolj csak bele, hogy a Megahalems áráért egy nagyon jó CPU-blokkot kapsz, és még egy kevés pénzed is marad
A radiátorokon kétféle rendszerben megy a hűtés: a hátsó kvadon csak a radi hűsöl, amíg a bent lévő tripla a házhűtést is ellátja egyben, az igaz hogy így jó néhány venti lesz a gépben, de mind 5V-on
Nálam a 98GTX teljesen néma a fullkóver blokkal, már csak a vinyót kellene valahogy elhalgattatni[ Szerkesztve ]
Üdv.: Delta-Laca
-
urdongo
tag
válasz urdongo #17409 üzenetére
Ja, a sötétített plexi pedig a fény-áradat ellen kell. Amit nemrég implementáltam.
-----KÉP----- -
urdongo
tag
válasz urdongo #17595 üzenetére
Lényegében erről beszélek: hajlító gép
Látszik, hogy két kézzel kell működtetni. Ez még viszonylag egy nagy konstrukció is. Vannak ennél kisebb gépek is. -
Jagerszki
csendes tag
válasz urdongo #18318 üzenetére
Üdv! A szegecsek helyét furják ( a lemez széle vékony ) a csavarok helyét inkábcsak jelölik, nyomják. ( a lemez széle befeléhajlik) Vagyis sohasem fog megszorulni a csavar a szegecs helyén. Kivéve ha van lehetőséged normál metrikus csavarral és anyával pótolni a lefurt szegecset. Egyébbként egy szegecshúzó kb 1000 - 3000 Ft között van. ( persze nem a fullful. )
Aki kérdez, öt percig buta, ám aki nem kérdez, örök életre buta marad.
-
Tomi_Sci
őstag
válasz urdongo #18318 üzenetére
Nem igazán van előttem az amiről beszélsz, de azért megpróbálok segíteni.
Kifúrod a szegecset. És csak simán betekerted bővítőkari rögzítő csavart? Ha nem pont olyan az átmérője akkor úgy érzed mintha megszakadna a menet.
Lehetőségek : 1: Vágj bele menetet, és használj rendes csavart. (ne lemezcsavart) /Ha vékony a lemez nem fog menni/
2: Vegyél pontos méretű lemezcsavart. (szépen megméred sublerrel a belső átmérőt)
3: Használj anyás csavart alátéttel, annak szinte mind1 az átmérője.Amikor a szegecset "átfúrod", ugye nem tolod át a lyukon a fúrót? Éppen csak a feje közepét kell "elnyalni", és kipiszkálod a két felét.
Ui.: Megelőztek.
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
urbanjozsi
senior tag
válasz urdongo #18325 üzenetére
Nem a gép a lényeg, hanem a szegecs anyagminősége. A gyári szegecs lefúrása kb 5 másodperc. Ha kicseréled egy 3,2mm-es acél-acél szegecsre, az sokkal stabilabb lessz, és az eltávolítása kb fél perc. Melóhelyen van pneumatikus, hidraulikus és kézi szegecsbehúzónk. Szerinted melyiket használják leggyakrabban? Hát persze, hogy a kézit. A másikakat csak akkor ha nagy mennyiségű szegecset kell beépíteni.
Nyugodtan vegyél egy kézi szegecsbehúzót, és vegyél acél-acél szegecseket. -
Tomi_Sci
őstag
válasz urdongo #18326 üzenetére
Tolómérő=subler
Elmész a boltba és megmondod hogy 3,2es lyukba, milyen lemezbe szeretnél csavart. Én általában picivel nagyobbat tekerek be, hogy jobban tartson. (csak minőségivel lehet megcsinálni, OBI-sból még az önmetszős sem megy át rajta xD)
De valóban az anyáscsavar a legegyszerűbb.Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
-
UdVi86
aktív tag
válasz urdongo #19421 üzenetére
Szerintem olcsóbb. Aquatuningon 9,9 euro 10 méter, MDPC-n 7,95 euro, prohardveren meg még ettől is drágább. Meg Wasqueznek nem tudom sűrű szövésű-e a harisnyája. Az MDPCsen látszik, hogy sűrű. Na meg Aquatuningon csak bugyuta UV-s kék van, az meg nekem nem kell. Semmiféle UV hülyeség.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest