- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramses07
Modder
válasz
Recon666 #31283 üzenetére
Igen, az tény, hogy vigyázni kell vele sajna..Nagyon sérülékeny a porfestéssel szemben.Tehát, valóban ha van olyan rész ami összeszerelésnél súrolódik, akkor ott nem lesz festék..
Nekem odd volt ilyen a srtike-x-ben, ezért lett karbon matricázva....
zuchy: igen én is inkább a porfestést választanám egyébkéntAz örök..
Arra írtam a felületi szépséget, ha megnézed egy porfestett fényes felület kicsi narancsbőrős, egy akrillal festett, viszont teljesen sima..Legalábbis én ezt vettem észre az ott dolgozott idők során -
TomiLi
addikt
válasz
Recon666 #30454 üzenetére
Ez igaz!
A silverstone árcédulája sem alacsony! (az említett FT02)
Viszont ha már olcsóbb, akkor nem hiszem, hogy annyira megdobná a költségeket, egy műanyag előlap és fedlap helyett, hogy acélból legyen....
Nekem nem tetszenek a különböző anyaghasználatból eredő színeltérések.... -
-
-
-
válasz
Recon666 #30348 üzenetére
Ott a pont.
#30354 TESCO-Zsömle: Értem, persze, de azért ebben már elfér. Kívülre egy átalakított Reserator2-őt raknék, kibelezett pumpával, tartókonzollal, alulra dupla vagy tripla radival, 3db 300-400-rpm-re szabályzott ventivel, és felül lenne a passzív rész. De ez sok pénz, és magában a CPU-t hűteni elég cink lenne egy ilyennel, a VGA-t meg nem tudom vizesen elképzelni, mert az utóbbi hónapban is 3db VGA járt nálam, most talán megtaláltam az igazit, de hát mindig ez van, azután meg miikor már nincs ideje játszani az embernek, vagy megunt egy játékot, akkor általában megy fel apróra.
-
válasz
Recon666 #30257 üzenetére
Kicsit más. A "P széria" három rétegű anyagból épül fel, tehát műanyag és fém is van benne, így zajt is csillapít, míg a Fractal, hát... olyan mint egy gépház. Persze, ahogy írtad, ez két külön dolog, szóval ne hasonlítsuk össze őket és az áraikat se, mert nem egy kategória.
#30259 Recon666: Én komolyan veszem, mert egy CM minőséget azért hoz, amiből nekem anno kijutott, és szerettem is, főleg a Stackert.
-
-
Gh00st
aktív tag
válasz
Recon666 #29615 üzenetére
Azért azt nem úgy kell elképzelni,csak ahogy visszakötöttem a ventiket minden be volt kapcsolva.Alapból semmi nem világít és asztal alatt van.Talán ha használtam 3x az évben.
albert8
A ramoknál a másik trikitet később vettem,ezért a különbség.
Igen,a 2db noctua van bekötve.
Kb. 5-8'C -
-
-
Atke
senior tag
válasz
Recon666 #29296 üzenetére
Igen! Szerintem sem illik oda! Szép, és letisztult lenne ha az a bazári króm gyík nem lenne rajta! Nekem nagyon tetszik, ezt leszámítva!
A belseje: spirál=kuka, sata kábelek egyszínűre cseréje, a kék menne hozzá!
Bocs hogy bele vauztam,de szerintem tényleg jó, és ezekkel még jobb lenne. -
válasz
Recon666 #29220 üzenetére
Szerintem sem, nah, majd legközelebb beruházol két pofás kis darabra és az még menni fog a ventijeidhez is.
#29221 Stirbi: Érdekes hogy neked a 40%-on 2000rpm fölött pörgő kis venti nem hangos!? Én a 800rpm-en pörgő 12cm-es ventit is zavarónak találom néha, a 2000rpm-es venti meg egyenesen kiüldöz a világból. Most már értem miért raktam a HD 4890-esemre Twin Turbo Pro-t, és az is max. terhelésen 1000rpm-et lepörgött, nem hiába adtam el.
#29223 Recon666: Aprón ki lehet fogni olcsón is, talán múltkor láttam 10k alatt is. Én még 8,5k-ért vettem, persze apróról.
#29224 Sandrew: Nem hiszem. Nagy fordulat, kis venti, ehh, legrosszabb párosítás!
-
-
jones965
Modder
válasz
Recon666 #28539 üzenetére
A plexi alapból ilyen mintás, de ma lecseréltem az egész plexi borítást az oldallap kivételével.
(L:/dl/upc/2011-05/07/95243_o4qrm6gwzb2iyqi4_dsc00546-1.jpg)(/L)
-
Jim-Y
veterán
válasz
Recon666 #28475 üzenetére
Az AC F12 PWM ugyanez nem?! Vagy van minőségbeli különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- Automata kávégépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest