Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
Pont ugyanannyival kevesebb helyet foglal az asztalon (vagy mellette )
Mivel ez volt az egyik cél, tudtam mire számíthatok.Sok dolog már nem kerülhet bele, de mi lenne az? Eredetileg BD olvasón gondolkoztam, de azzal ráérek, az viszont a mostani helyére kerülhetne, nem foglalna extra helyet. Rakhatok bele egy hangkártyát az alaplai helyett, az egy slot, van rá hely. Ha nagyon akarnék, akkor vehetnék bele egy tunert is, de egyelőre nem akarok. PPU lenne még, de arra végképp nincs szükségem. És most tényleg erősen el kell gondolkoznom, hogy mi van még, amit érdemes lehet egy gépbe beszerelni bővítésnek, és használnám is valamire.
Szóval minden szükséges belefért, kicsi, majdnem elég csendes (de ez még javítható és nem kell extra hely hozzá) és jól néz ki. Én elégedett vagyok vele
Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
eisento
addikt
az előző ház egy kalap sz@r volt mert ha beleraktam a winyot olyan hangja volt... azthittem szétverem. és 35k-ért vettem azért egy ilyen háznál illő lett volna kiküszöbölni az ilyen hibát.... jah még annyi hogy még jön egy OCZ XTC ventis memóhűtő is ^.^
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Laraxior
titán
később lesz iwiwen asszem van kép...bár kicsit régi..minden héten változik a kicsikém..most is bővül pár világító darabbal
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Nyugdíjas
nagyúr
Napokban erősen elgondolkoztam rajta, hogy igen. Annyira macer igy is vizet szerelni, hogy nem kell nekem még házzal megbonyolitani a dolgot... De amugy pihen a pincében egy HP kocka-szerver ház,amit meg kellene csinálnom, de lehet inkább eladom. Nem szánom rá soha az időt az a gond.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
-
Kombat
őstag
-
Zsubi
őstag
Csak UV fényben az igazi szerintem
Először amikor megláttam a kábeleket nekem sem tetszett, gondoltam magamban mi ez a sz@r, ezért adtam pénzt, de amikor élőben megláttam UV alatt megváltozott a véleményem Szerintem azért nem lett olyan rossz elsőre Persze ízlések és pofonok[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ahogy én nézem eléggé. Persze ha normálisan le vannak szabályozva a ventik,de bizok benne, hogy csakmá
laragirl: Mint mindig. egyszerű, költséghatékony, rendezett.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
toldy
őstag
Tudom, ugyan az mint az enyém, csak a az előlap más,normál táp valóban nem nagyon fér bele, magasággra még talán ok, de csak ha nagyon lapos hűtőt használunk, szélességge oké, de csak ha nem használunk bővítő kártyát ( vagy vga-t) málységre meg felejtős mert akkor nincs hova berakni a hdd, ill odd tartót. Olyan amibe itx és normál tápos az a lian li PC Q7 de ott meg a normális vga esett áldozatul a méretnek.
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
félisten
Ön nyert.
A 24pinesnek kb. 5 centi hiányzik a 4 pinesnek meg vagy 10.
Majdnem kimaradt: ha befordítom a tápot rendesen, akkor nem ér el a 4 pines.
(#11744) jones965: Alul-fölül van egy 80-as venti, és oldalról kapja a 12-es oldalszelet.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
LLKobe
veterán
Nem is olyan hihetetlen ám. A diákok nagy része úgysem tudná megvenni, akkor már inkább használjon ingyen MS terméket mint rászokjon a linuxra vagy a warezre. Amúgy a főiskolák igen nagy részében a diákok már kapnak MSDNAA hozzáférést, énis kaptam, minden MS terméket leszedhetek legálisan, ingyen. A tanárok meg... megérdemlik
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok