Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWawe
őstag
válasz Tothgera30 #46574 üzenetére
2560x1440-es a monitorom felbontása.
(#46575) KAMELOT: Tökéletes a ref 780-ból is az SLI. Ezekből SLI befűtené a gépházat és megfőne a felső kártya, meg a proci.
[ Szerkesztve ]
-
WaterWawe
őstag
válasz Tothgera30 #46572 üzenetére
-
FID
őstag
válasz Tothgera30 #46567 üzenetére
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
FID
őstag
válasz Tothgera30 #46565 üzenetére
Eredetileg nem btx az már az én művem. Szerintem minőségileg nincs gond vele.
-
FID
őstag
válasz Tothgera30 #46563 üzenetére
Rég álmom volt egy csak szereztem még 1et és azt nem sajnáltam vagdosni. Ha kész a régi megy asszonynak mert csorog már rá a nyála. Hot swap miatt jön be igazán.
-
hszilard666
veterán
válasz Tothgera30 #45426 üzenetére
Igazából anno imacet vettem volna, csak azt hittem hogy én sokat fogok mászkálni vele, de aztán mégse.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hszilard666
veterán
válasz Tothgera30 #45422 üzenetére
Apple Én mac et is használok ezért tartottam meg, de gamingre is tökéletes
Feketében logitechnél biztos van valami hasonlóKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Because
őstag
válasz Tothgera30 #45318 üzenetére
így is elég csendes felesleges lenne. már teszteltem is quake 3, unreal tournament, undying mind tökéletesen fut
-
bombibmw
veterán
válasz Tothgera30 #44426 üzenetére
Már bocs,de milyen Swif2-ről van szó?
"a táp kékje zavar be kicsit",ezt írtam,nem azt,hogy ronda lenne,vagy valami,de ha az is piros lenne,még ütősebb,egységesebb lenne,de így is az persze.
(#44429) Motion_Blur:
Ja értem.
Nagyon jó ventik,halkak és hatékonyak.[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz Tothgera30 #44380 üzenetére
Csinálhatnál róla egy közelibb képet.
Akár csinálhatnál neki külön profilt ja.
[ Szerkesztve ]
-
kristof123
őstag
válasz Tothgera30 #44373 üzenetére
Aranyos a barid a modemen!^^
-
Because
őstag
az aslónacit kicserélted egy barira na jó tudom elvileg póló volt, de gebedjek meg ha az annak látszik
amúgy itt ki mennyi idős, mert a szobákat háttereket elnézve a 30 évemmel kezdem idősnek érezni magam?
-
Tirexi
addikt
A legjobb az a birka vagy kutya plüss ott jobb oldalon.
-
WaterWawe
őstag
CoD4 azért befigyel!
-
Xirtam
veterán
válasz Tothgera30 #44353 üzenetére
Nagyon igényes.
-
pcgamer01
senior tag
-
kristof123
őstag
Nagyon csábító az a rudi a gépház tetején.
Gratulálok a géphez! : DD -
jim bcs
nagyúr
szép
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
ST05
őstag
szuperul néz ki Mik azok a zőld kábelek? úgy értem valami külön hosszabbító? teccik
-
Baryka007
őstag
válasz Tothgera30 #35530 üzenetére
x)))))
-
Baryka007
őstag
válasz Tothgera30 #35521 üzenetére
Szerintem a gépházadban azt a sárga ventit ami a cpu-d mellett van azt fordítsd meg hogy kifele fújja a meleget és akkor nem marad bent a gépedben a sok meleg ... x)
-
törölt tag
válasz Tothgera30 #35521 üzenetére
Igazán nincs mit.
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
törölt tag
válasz Tothgera30 #35519 üzenetére
Gondoltam. De tényleg nagyon szép!
-
törölt tag
válasz Tothgera30 #35490 üzenetére
Szép lett! Elfogadnám
-
krx21
nagyúr
Baró...
A VGA-nak nincs kevés levegője? -
alufelni
tag
Szép,ez igen
-
Recon666
Közösségépítő
-
Recon666
Közösségépítő
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Tothgera30 #30423 üzenetére
Szerintem inkább fog múlni a fotókon, mint a gép kinézetén.
-
peetmaster
senior tag
válasz Tothgera30 #30417 üzenetére
Az a baj, hogy úgysem hiszi el senki, hogy ha azt mondom, hogy nem is láttam a Te házikódat, mielőtt az enyémet megcsináltam. Pedig tényleg nem.
-
TomiLi
addikt
válasz Tothgera30 #30423 üzenetére
Szerintem jól döntöttél, hogy fekete-zöld lett a meghatározó szín, mert pl. piros-feketéből már elég sok féle megoldás van! (persze ez nem azt jelenti, hogy azok csúnyák lennének)
Így egyedibb lett a kis géped, és nagyon jól néz ki!Bogyorisz
-
Milka 78
nagyúr
válasz Tothgera30 #30420 üzenetére
Jó munkához idő kell.Én is szeretem az ilyen kontrasztos,mellbevágóan élénk színeket.Jó ránézni(úgy hat az emberre mint egy erős kávé)
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Tothgera30 #30420 üzenetére
Utána mehet a pc style-ra.
-
Milka 78
nagyúr
Szép az összhatás a zöld kábelekkel Meg van véve!
-
Recon666
Közösségépítő
Jó féle.
-
ZetorGumi
addikt
válasz Tothgera30 #30358 üzenetére
Igen, ez az. X58 Classified.
Majdnem SR2-t irtam, de az nem az, az dupla 1366 socketes lap.New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Tothgera30 #30355 üzenetére
Gyönyörű az az alaplap! Vajon miféle lehet?
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Tothgera30 #30345 üzenetére
Nem az mATX-ról beszélek.
A vízre felkészített ATX házak többsége is ilyen. A rögzítési pontok megvannak, de maga a ház nincs felkészítve egy belső radiátorra. Nincs meg az a +5cm. Egy szép házat vonakodik az ember külső radiátorokkal elcsúfítani...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Tothgera30 #30335 üzenetére
Apa kezdődik!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Tothgera30 #30345 üzenetére
Nekem jobban tetszik, ha belül van a radiátor (tudom, hogy nem olyan jó a hatásfoka), vagy te arra gondolsz, hogy a ház tetején legyen?
⭐ Stella
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Tothgera30 #30343 üzenetére
Igen, ez az amit én nem tudok felfogni... Csinálnak egy házat, amit teljes mértékben felkészítenek vízhűtésre, aztán nem hagynak helyet a radiátornak.
Akkor minek a rögzítési lehetőség? Mi értelme, ha 5 centit rálóg az alaplapra?
A képen látható gépben hogy húzod le a P4 csatit anélkül, hogy a radit leszednéd?
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Tothgera30 #30341 üzenetére
Azért - a legolcsóbbakat leszámítva - az összes F.D ház tudja ezt, még az ARC mini, és a Define mini is, mert gyárilag ki van bennük alakítva a hely:
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Tothgera30 #30339 üzenetére
Bocs, még nincs saját tapasztalatom róla: csak gugliztam, meg olvastam, mielőtt választottam volna. Persze lehet, hogy csalódni fogok benne, bár nem hinném, hogy mindenütt marhaságokat írnak.
A Tiédben felülről szívja a táp a levegőt, nem? Nekem pl. az nem tetszett benne...
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Tothgera30 #30337 üzenetére
Miért látszik minden kábel? Totális alaplap mögött vezetett kábelmenedzsmentje van az összesnek (az enyémnek is)
A táp különválasztása meg nekem nem jön be, mindjárt linkelek egy tesztet a táp hőmérsékletéről FD /P180 mini összehasonlításban, ha megtalálom...Tessék: [link]
Az Antecnél 15 fokkal melegebb a táp, mint a környezeti hőmérséklet, az én házamnál meg 4-gyel. Szóval nem biztos, hogy ez a megoldás a rosszabb.
Tanár úr kérem, én készültem! (Mielőtt megrendeltem a házamat.)
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Tothgera30 #30335 üzenetére
Jajj, de fölvág valaki: az Antec P180 mini lehet hogy szebb kívülről, meg jobb a burkolat anyaga, de én sokkal átgondoltabbnak találtam a Define házainak belső elrendezését.
Egyébként a szintén nem túl drága (?) F.D. Define mini ugyanúgy ajtóval nyílik, szintén hangszigetelt, de belülről praktikusabbnak tűnik mint az Antec.kieg: Az ARC minit azért választottam, a Define mini ellenében, mert alapból több benne a ventilátor, meg talán nem olyan sérülékenynek tűnik az előlapja (nincs ajtaja), - na meg valamivel olcsóbb is volt. Sajna csak hétfőn vagy kedden fogom megkapni, akkor majd lövök egy-két képet róla már berendezve.
kieg2: mindenképpen mATX házat szerettem volna, hogy végre felkerülhessen az asztalra a mostani földön rugdosott 5 ezer forintos konzervdoboz helyett, ha már a belseje teljesen megújult. Sajnos picit csalódtam ezekben a drága, minőségi mATX-kuckókban, mert még mindig túl nagyok szerintem. Amit veszek, az pld. ugyanolyan magas, mint a mostani bóvli midi-ház, csak hátrafelé még 80 mm-rel mélyebb is. Hiába csak mATX-es. Az Antec sem kisebb...
Amit még néztem, az olcsóbb kocka alakú ház (típusát hirtelen nem tudom, de valami Silverstone), az méretre jobb lett volna, de annak a belseje teljesen katasztrofális. A meglévő 5850-em nem fért volna bele, meg több kics, zajos, 60-80mm-es ventivel volt megoldva a hűtése. Ezért kiesett.[ Szerkesztve ]
-
pincehely
addikt
válasz Tothgera30 #30301 üzenetére
Azt hiszem tényleg időszerű lett a noctua ventik cseréje.
épp most kezdtem el játszani, mire egy kerregő hangra lettem figyelmes.
Gépház oldala le, majd nagy fülelés, és hajlongás után rájöttem, hogy a 14-es noctua venti az!
Kiszedtem, forgattam, és egy bizonyos dőlésszögben kerreg. Fasza mondhatom!
Úgyhogy most kiszedtem a két torony között lévő ventit. egy 4 fokot romlottam a hőmérséklet adataim!http://kefetemap.deviantart.com/
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Tothgera30 #30256 üzenetére
Nem olyan nagy az árkülönbség, mint gondolod: A P180 mini 30 ezer, az ARC meg 24-ért lesz. Nekem jobban bejön az ARC mini belső elrendezése, még ha nem is olyan profi az anyagminősége.
-
Recon666
Közösségépítő
-
Recon666
Közösségépítő
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Tothgera30 #30254 üzenetére
Szeretem ezeket a tömör mATX-házakat. Egy hét múlva már én is egy Fractal Design ARC Mini boldog tulaja leszek, ha minden jól megy. Esélyes volt nálam is a P180 mini, de végül így döntöttem...
-
Oxi
aktív tag
válasz Tothgera30 #30249 üzenetére
Szép. A lakás is jól néz ki.
Milyen hűtő van a procidon?
Mínusz egy ok a kötekedésre.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Tothgera30 #30249 üzenetére
Szép darab!
-
törölt tag
válasz Tothgera30 #30192 üzenetére
Igaz csak a házamba nem illettek!
De am ha jól tudom a Silver Arrow jobb teljesítménybe és a színösszeválasztása is nyerőbb a Noctua-nal.[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Tothgera30 #30190 üzenetére
Egyetértek. V8-ban is.
Kár, hogy a CM végül nem hozta ki a V12-t.
Üde színfolt lehetne a sok egy kaptafára csúrt D14-klón közt.
sz: A kép nagyítható.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
pincehely
addikt
válasz Tothgera30 #30109 üzenetére
Ma délután pakoltam ki, csak egyszer indítottam azóta, akkor egy késsel.
Mondjuk ha vissza jön a barátnőm, akkor lehet, hogy kicsit érdekesen fog nézni rám, ha megmutatom, hogy hol és mit kell neki rövidre zárni, hogy induljon a masina.
Bár lehet, hogy jobb, ha csajok nem kotorásznak fém tárgyakkal áram alatt lévő gépben!
Várom a megoldást.http://kefetemap.deviantart.com/
-
Jim-Y
veterán
Én amikor eladtam az ELite430-at, akkor a vevőm gépházastól hozta a saját konfigját, én pedig megkaptam a régi GABA házát, amit eddig semmire nem tudtam használni, viszont kiszereltem belőle az indító gombot, és azt rá tudtam kötni az alaplapra amikor ház nélkül voltam
-
Gyufaaa
veterán
Az sem rossz.
-
szab.tam
nagyúr
válasz Tothgera30 #30021 üzenetére
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz Tothgera30 #30012 üzenetére
a rozsda szín okáról:
update-elem az összképi képet. (az előzőről lemaradt valami...)
színkód alapján kértem, a lapocskán ami volt, az bordósabb. még a konzervben is úgy tűnt, de megszáradva rozsdából kicsit kinarancsosodott a színe.
régebben szórakoztam: a photoshop-pal különböző kreációkat gyártottam, majd digitális fotólaborban kinyomtattattam fotópapírra. a konyhába oda illő színűeket, és a szobába is a falfestékhez, kárpitokhoz igazodókat. üveg előlapú klipszbe kerültek. ezen a képen is látszik egy. így talán jobban érthető a színválasztás...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Sandrew
őstag
válasz Tothgera30 #29978 üzenetére
Na igen, de ha nem akar átalakítani akkor csak ki kéne egy kicsit bogozni azt a dzsungelt.
-
xnace
őstag
válasz Tothgera30 #29974 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom majd. Ez a "harisnyázás" mit takar?
Sandrew
Egyáltalán nem a ventit akartam mutogatni, az ott van, és kész. Szedjem le a fényképezéshez? Ha meg segíteni, vagy valami értelmeset válaszolni büdös, akkor minek kell megszólalni?
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
Bakitm
tag
válasz Tothgera30 #29962 üzenetére
Nekem egy félév használat után ment meg egy CX600-as május környékén. Menet közben hirtelen leállt és utána semmi csak egy pillanatra adott rá áramot, gondolom zárlat lehetett. Vissza az iponnak, kb egy hónap múlva küldték az újat ami már a v2-es verziójú volt, azóta az megy. Szerintem semmi gond nincs vele, hiába nem seasonic belsős, ha eldurran tuti nem viszi a gépet és ez a lényeg.
Gaben01: Tuti zsír újat kapsz. Nekem nem jött belőle még füst sem, semmi és egy zsír újat kaptam ráadásul a jobb verziót. Amúgy szerintem a chifit add el bár te tudod. Az egy hónapos gariztatással meg nem tudsz mit csinálni. Ennyibe kerül elküldeni ki a gyárba ott átnézni és megkapni a csere tápot. Ne hidd, hogy csak a te tápod kerül vissza a gyárba ellenőrzésre.
[ Szerkesztve ]
-
Gaben01
őstag
válasz Tothgera30 #29960 üzenetére
3 hete adtam le iponba,tegnap már írtam nekik,hogy mi van.A válasz:
"Kedves Gábor !
A terméket javítják és erre a hétre várjuk vissza mi is a cserét, ahogy megjött mindenképpen értesítjük Önt. Köszönjük Türelmét."
A táp olyan szinten durrant el,hogy valami barna lé is folyt belőle.Ezek után nagyon remélem,hogy ez valami sablonszöveg,mert javítottat nem fogok átvenni.Lett közben egy 500-as chieftec,úgyhogy a corsair gari után azonnal megy eladásra (bontatlanul,0 percesen).http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Atke
senior tag
válasz Tothgera30 #29960 üzenetére
Én is corsair tápot akartam, aztán utána olvastam, és kiderült hogy jó pár tápnak nem seasonic bele van...Ezért Cooler master lett belőle M700 Pro
Hideg és halk. -
Gaben01
őstag
válasz Tothgera30 #29958 üzenetére
Én is így voltam vele,mikor unokaöcsémnek vettem tavaly decemberben egy Corsair CX500-at iponban.Aztán volt pislogás mikor eldurrant játék közben egy hónapja(c2d e7300,2x2GB 800 ddr2, GTX 260 SOC, 1 hdd) .
Kicsit utánaolvastam,hulladék cwt beles sz@r.Szóval nagy név vagy sem,utána kell olvasni a tápos topikban,mert érhetik meglepetések az embert.http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Sandrew
őstag
válasz Tothgera30 #29954 üzenetére
Azert ez az 5 sem olyan rossz :-)
-
Jim-Y
veterán
válasz Tothgera30 #29954 üzenetére
Az XFX-re 5év garancia van, asszem ha Corsair vesz arra is vagy 5 év, vagy 7 év gari lesz, de azért az 5 sem rossz már imho
-
albert8
veterán
válasz Tothgera30 #29928 üzenetére
NAgyon jó lesz, bár a kép sem mutat sokat, de tudom hogy rossz nem lehet
Mért hagytad el a zöld ventiket?
nekem jó összhangot mutattak a harisnyávalFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
TaaT
nagyúr
válasz Tothgera30 #29933 üzenetére
igen jól, azokon a fordulatszámokon üzemel 12v-nál.
fura, ha rádugom 7.5 voltra meg se nyikkan, olyankor még high állásban sem akar elindulni...
de már van egy jo kis tervem hogy fogom lehalkítani miközben a fordulatszámhoz nem nyúlok
Give them hell Ukraine!
-
szab.tam
nagyúr
válasz Tothgera30 #29931 üzenetére
dobni kell a gyári hűtést arról is. nálam az 1. léppcső a gtx480-on a zalman vf3000f volt, majd arra 2 halk, 400-ra letekert venti került. (s-flex1200 + zalman fanmate2, meg egy 9 centis valami 1600-as noctua 5v-on.) nem éppen egy dizájnos valami, de jól működött. (azaz a beépített csodahűtős msi mellett ezt a vga-t is megtartottam tartaléknak, mert egy olyan jól sikerült szendvics, hogy nincs szívem eladni azon az áron, amit kapni érte mostanság.
tehát a csendes tákolmány:winyó: quiet drive. fekete, még jól is mutatna a gépedben...
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
kisház, nagy hűtő
a 200rpm-et hogy oldod meg a Big Boy-nál?
Give them hell Ukraine!
-
szab.tam
nagyúr
háttérben a függöny ezüstösen csillógó csíkja is megy gépedhez...
ez a procihűtő, ez kész... nem mindig jó, ami nagy, de ez nagyon tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
ZetorGumi
addikt
válasz Tothgera30 #29821 üzenetére
igy van, flexxel kettévágjuk a házat hosszába, máris lesz hely.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
imibogyo
veterán
válasz Tothgera30 #29819 üzenetére
Igen, ezért mondom, hogy vannak házak a nevesebb gyártóktól is, amibe esélytelen oda rejteni a kábeleket.
Ha így nézzük nem user error, mert a gyár nem tette lehetővé ezt a megoldást.
Mondjuk én eléggé modding hajlamú emberke vagyok, szóval azért én megoldottam máshogy. Flex a barátod...
[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
válasz Tothgera30 #29817 üzenetére
A kulcsszó az elvileg...
Nekem eddig három házam volt, amit nem én készítettem, és egyikben sem fértek el a kábelek az oldallemez és az alaplapi tálca között.
Persze ez simán user error is lehet, mert abban az időben még nem teszteket meg fórumokat olvasva vettem házat.
-
macko20
őstag
válasz Tothgera30 #29784 üzenetére
Nagyot hallok ,kicsit látok .
A szemész azt mondta szemüveg még nem kell de utas szállítót nem vezethetek ahhoz még edzeni kellene a szemem .
Az öreg Asus-sal /2009/ nem voltam sosem megelégedve ,vissza rakom a Samu-tVillanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Tothgera30 #29784 üzenetére
Bizony, az a venti nem sárga.
Hirtelen-zöld.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
macko20
őstag
válasz Tothgera30 #29781 üzenetére
Nekem a sárgához közelebb van ,de legyen sárgás-zöld
Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
Wind-Storm
őstag
válasz Tothgera30 #29723 üzenetére
Ez borzasztó
Lehet gyógyítani? -
Wind-Storm
őstag
válasz Tothgera30 #29720 üzenetére
Jah, fehér hátuljú.. brrr
Én meg már az elejét kerestem fekete kerettel
Neked csak a hátulja meg kávája tetszik egy monitornak..?
panel típusa válaszidő meg egyéb már nem is számít mi..? -
kornel76
aktív tag
válasz Tothgera30 #29720 üzenetére
Én sem láttam első körben...... am is azt hittem, h a parkettán áll a masina... azt is csak most látom h asztal az a padló mennem kell szemorvoshoz
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
Wind-Storm
őstag
válasz Tothgera30 #29718 üzenetére
Hol van ott monitor, a képeken vagy hol?
Most már én is kíváncsi lettem mert nem találom -
Wind-Storm
őstag
válasz Tothgera30 #29693 üzenetére
Áh, így a táp is hűvösebb mint amúgy a házban.. a 60CFM megteszi a hatását.
Lehet hogy a következő gépházam ilyesmi nyitott konstrukciós lesz
Persze hogy sok az 1000RPM, de most emiatt nem fogom beüzemelni még pluszban a kaze mastert is ebben a nagy kuplerájban 1 szál ventiért, amikor mindjárt megy vissza az egész kóceráj a házba.[ Szerkesztve ]
-
Wind-Storm
őstag
válasz Tothgera30 #29686 üzenetére
Eszembe jutott egy régi:
„A fán nem lehet motorozni, de a motoron lehet fázni"
Na ez most már azt hiszem a gépre is igaz.... -
macko20
őstag
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Tothgera30 #29609 üzenetére
Köszönöm
2db AC hűtő = Sok péééz -
SkyS1gn
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz Tothgera30 #29535 üzenetére
"a TX850 üt egy Codegányban"
hát nem kicsit respect a festésért
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Wind-Storm
őstag
válasz Tothgera30 #29469 üzenetére
Elgondolkodtató annak a bordának is a kialakítása.. ha már passzívan hűt.
Miért a hátsó portok felé van belekreálva fémbe a bordázat, miért nem fölfelé..?
Mert a házventik ventik elölről hátrafelé fújnak...? de hát passzívra tervezték mert eleve nincs is rajta venti, és talán a házban se biztos hogy lesz... a hő meg fölfele száll...
Ezt a képet [link] biztos ennek kompenzációjára tehették fel 90 fokkal elforgatva, hogy úgy látszódjon mintha...
Najó biztos csak a feliratok kedvéért. (de attól még azon a bridge-n az a csodásan kidolgozott ASRock felirat felre.. )[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Tothgera30 #29467 üzenetére
pf. nem láttam még egy ilyen átgondolt, feljett chiphűtőbordát. által
ában hőcsővel összekötnek mindent, majd hatalmas lapokat tesznek rájuk a márka feliratnak, nehogy szellőzni tudjon. kék giga hűtő pölö...
ezen látszik, hogy passzívan is emegy.én nem győzök a nb-ekbe belegyógyítani + bontott bordákat, hogy ne 80 fokon izzanak...
de ez nagyon szép, fejlett megoldás.
idáig 1-2 striker szintű volt elfogadható alaplapi bordával....
megnéztem a lapod: jól látom? a fetre meg semmi. ez kész. komolyan mondom, a lapgyártók lemehetnek mind a q***a***-ukba.....
ja, hogy igp-s ráadásul. több hő, ezért a nagyobb borda.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Tothgera30 #29458 üzenetére
a linen, az alsó képen a lapon látok egy érdekes nb hűtőt. az gyárialg ilyen? ha igen, akkor milyen lap? ha nem, akkor meg azmiaz?
más: egyik mániám a jó léghűtéshez: fekvő ház. mint az asztalra kirakott gépek is. csak felül rács. fekvő alaplap. a meleg meg szépen fölfelé távozik. a pci sínekben lévő cuccokból párhuzamosan fölfelé elmegy a meleg, nem úgy mint az álló házakban, ahol a fölfelé szálló levegő beleütközik sorban az eszközökbe...
(OFF)és ha jól van rendezve, akkor a felfelé szálló levegő helyére betóduló friss levegő az alaplapon alul végigkúszik a ram-on, és a többi lent lévő cuccon....(/OFF)
valószívnű, ha építek következő gépet, az egy egyedileg gyártott fekvő ház lesz. kb. kocka alakú, hogy a méretes hűtés is elféjen.[ Szerkesztve ]
-
Wind-Storm
őstag
válasz Tothgera30 #29461 üzenetére
Intelli - Microsoft egér? azt direkt jól lehetne ütni vágni
Szvsz. nem passzol össze a swif2-esekkel a méregzöldre harisnyázott sata kábel... Nagyon disszonáns.
Jobb lenne azokat is olyan színűre csinálni mint a ventik lapátja.(#29463) x_o_n
[ Szerkesztve ]
-
Wind-Storm
őstag
válasz Tothgera30 #29458 üzenetére
Ez a legjobb!
Szép és jó az elrendezése, bár kicsit poros az a Himuro
Az a swif2 meg úgy rikít a képen, hogy az már sárga, egy darabig nem is gondoltam hogy az az egyáltalán..
Azóta már én is fekete sata kábelekkel tolom.
Az Razer Lachesis?
Amúgy a legjobb ha ilyen esetre van egy külön kiszerelt, vagy kiszerelhető alaplapi tálca és arra van rátéve.(#29459) TESCO-Zsömle
Ja-ja, ahogy mondod[ Szerkesztve ]
-
Wind-Storm
őstag
válasz Tothgera30 #29456 üzenetére
Egyébként nekem is egy darabig
Mondjuk célszerűbb belecsavargatni a távtartókat és azokkal az asztalra tenni, nem szivacsra meg antistat. zacskóra, mert így jobban melegszik a hátoldal..
(Mondjuk ez alá nem is tettem szivacsot.. meg távtartók se biztos hogy voltak fölösek épp )[ Szerkesztve ]
-
lizRRR
őstag
válasz Tothgera30 #29367 üzenetére
Jól van ám..
De tényleg.. 2 napja raktam vissza gépet egyedül a plexi picit piszkos.. de szabad szemmel nem igazán látni
Az én kedvencem ugyanis a hagymásbab... :)
-
lizRRR
őstag
válasz Tothgera30 #29365 üzenetére
Ez full tiszta... full HD-s géppel lett csinálva azért látszik így a kis porszemek
Az én kedvencem ugyanis a hagymásbab... :)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest