Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
UdVi86
aktív tag
válasz
nádasi
üzenetére
Nekem is bejön ez a kék szín, bár én egy kicsit sötétebb tónust választottam volna és inkább feketével kombináltam volna. Valahogy ez a kék-fehér együtt nem jön be. De szép, rendezett a ház, gratulálok hozzá.
Nálam a lap lesz kék-fekete kombináció (MSI), bár a házat simán feketére tervezem. Az előlapon lesz egy ezüst sáv, de még az is lehet hogy kék lesz belőle.
-
nemethati
senior tag
válasz
nádasi
üzenetére
Igényes munka.szép lett. Nekem a színösszeállítás is tetszik, bár a kék nem a kedvencem. Grat

Valaki tudna pár tippet adni kábelharisnyázás ügyben? Mekkora méret a jó és mire kell figyelni? Gondolom azért nem egy nagy ördöngősség, de ha már csinálja az ember, csinálja profin.
-
LLKobe
veterán
válasz
nádasi
üzenetére
Hát nemtom, sztem nem lesz itt harisnyázás
Tulajdonképpen számomra teljesen lényegtelen hogy fest a gép belülről -a szellőzés szempontjából legyen frankó rendezett-
a többi nem számít. Még plexi oldala sincs a háznak, de még ha lenne is, a ház benne van az asztalban, úgyse látszana
Az előző házamat szétplexiztem, utólag jöttem rá, semmi értelme nincs

A vinyókat meg nem lehet megfordítani, nincs hely neki sajna
A frontra pedig csak 2db usb van kivezetve, semmi más.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

lényeg, hogy neked tetsszen!
Nagyon szép. Grat