- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
válasz
ADAM1337 #70249 üzenetére
Ebben a videóban a CP2077 után Apex profil megy.
Igen, ezek ingyenesen letölthető profilok, a Corsair honlapján elérhetőek, ezen a linken.
De a szoftverben adott a lehetőség, saját profilok létrehozására is, akár eszközönként is, emellett vannak oldalak, ahonnan userek saját profiljait is letöltheted. -
3L1T3
addikt
válasz
ADAM1337 #70015 üzenetére
Sima 5000D , és nem is fért be rendesen a radiátor se a VRM hűtéstől se a CPU táptól...
Így tudtam megoldani. De nem mocorog , stabil mint a forint akarom mondani az euró vagyis a dollár.
Elégedett vagyok ezzel a házzal, de bánom, hogy a mostani confignál nem néztem meg a többi általam preferált gyártó termékeit. Lehet nem ezt választottam volna. 1 hónapja még letisztult sleepert akartam most meg argb csillámpónit.
-
törölt tag
válasz
ADAM1337 #69778 üzenetére
Na grat hozzá. Nekem tegnap adták fel a 4db ql120-at, egy vagyon volt, es kellene még vagy 3 belőle. De már ez is sokat fog dobni az összképen.
Az eredeti sl-eket meg beteszem alulra, csak még le kell vágatnom egy plexit oda.
Alakul ez, csak idő, meg pénz, ez utóbbiból jócskán fog kelleni.
Milyen ventiket vettél, ha szabad tudni?
Ok h Corsair, de melyik fajta? SL, LL, QL??? -
törölt tag
válasz
ADAM1337 #69770 üzenetére
Van ez olcsóbban (erősen idézőjeles az olcsóbb, de a többi is ennyi) viszont nincs fehérben sajna.
Nekem fehér kellene, és elég a 3.0 is.Köszi azért, átgondolom, és lehet átfestem, ahogy a VGA elejét is át fogom.
(Amúgy Cooler Master nem Corsair de végülis mindegy) -
törölt tag
válasz
ADAM1337 #69733 üzenetére
Tudom, hogy Apexes vagy, azért ezt hoztam fel
Persze, lehet, de ez a Pro csomag része, ami előfizetéses. Igaz, nem drága, valami 3 dodó havonta. És rendesen upgradelik, mert Mad Maggie és Newcastle is már benne van (Fenti videóban még nincs, de nézd csak
)
szerk:
De amúgy nem kizárt, hogy a tactical/ultimate effektek is customizálhatóak, bár ezt még nem próbáltam. Este megnézem, ha hazaértem, de asszem van 10 nap ingyenes Pro időszak, amire nem von le pénzt. -
törölt tag
válasz
ADAM1337 #69731 üzenetére
Signal RGB, nekem is ez jött be leginkább, bár még bírkózok vele. Az a helyzet, hogy kellene néhány dologhoz, mint pl egér profilozás, az eredeti driver, de azzal veszekszik. Ellenben az utolsó beállítások megmaradnak a memóriában.
Most azzal küzdök, hogy jó e ez nekem így véglegesre, vagy le kell mondanom a szinkroniozált RGB-ről.
Pl tetszik az Apexes profil is, mikor újraéleszt, vagy pl Caustic ulti, nekem nagyon adjaDe az audio visualizer is nagyon ott van, bár ahhoz tényleg kell minimum 200+ led, nekem meg van kb 60, ami elég karcsú így ... na majd alakul.
Ami még egy kicsit tud dobni az esztétikán, az az interaktív desktop/wallpapaer. Ehhez én Wallpapaer Enginet használok, főleg mert nagyon jó az erőforrás kezelése, azonnal háttérbe teszi magát, amint nincs rá szükség. Ehhez az Old Reactor, szintén audio reszponzív hátteret használom, együtt az RGB szettel nagyon ütős.
Majd tolok be képet, meg videót, ha kész lesz, egyelőre nincs értelme.Viszont, ha csak simán, vezérlés nélkül használom az RGB-t, úgy gyakorlatilag nincs értelme, tényleg egy idő után az ember megunja, ahhoz meg lusta, hogy eszközönként újraszinezzen mindent, így egyszerűbb kikapcsolni, max néhány dicsekvős fotót ellőni, amit aztán lehet apránként adagolni az ilyesmi fórumokban, topikokban, mint ez.
-
törölt tag
válasz
ADAM1337 #69726 üzenetére
Hát arra, hogy mivel vezérled az RGB-t. Ez főleg akkor kérdés, ha különböző brandekkel szerelted össze a konfigodat.
Nekem is ez a Corsair szettem van, de az alaplapom Asus, a billzetem és az egerem pedig Roccat.
A hab a tortán, hogy audio visualizert csak a Corsair tud, de abban sincs köszönet, ezért folyamodtam külső, 3rd party progihoz, ami nem tökéletes, de jobb, mint a gyári megoldások.Ha gondolod írok róla, meg teszek fel fotókat, videót, de még közel sincs kész a szettem, és nem akartam félkész, negyedkész állapotban dicsekedni
-
Ispy
nagyúr
válasz
ADAM1337 #68743 üzenetére
Azt hiszem ez volt a legnagyobb kábel elvezető fémből, nem sok kábel megy bele, az összes nem fért volna el benne. Jó, hát nem a legszebb, ez van, de sokkal jobb, mint volt korábban, na az volt az össze-vissza, ez már egy sokkal jobb állapot.
Igazából a cél az volt, hogy a sarokba fullra tolt asztallap alá kerüljenek a kábelek, ezt sikerült megoldani.
Legközelebb lehet inkább a lap széléből a fal mentén a monitor alatt vágok ki egy kis részt és ott viszem le a kábleleket, de egyelőre jóvanazúgy.
-
sixpak
nagyúr
válasz
ADAM1337 #68479 üzenetére
Ty.
Kevéssé terjedt el ez a megoldás, pedig nagyon impozáns látvány.
Sokan nem tudják elképzelni, hogy egy felül zárt házban hogyan lehet normális hűtést eszközölni....pedg nagyon is lehet.
Igaz, nálam két 20 centis fan van a front oldalon, aminek persze megkérik az árát rendesen, főleg a felesleges funkciók miatt, Alexa integráció, hangvezérlés, mobil app etc, persze senki nem fog beszélgetni egy pc hűtővel, de a teljesítménye kiváló. -
mycso
veterán
válasz
ADAM1337 #67066 üzenetére
Ha a 280-as radiátort fentre rakom, akkor a hátsó ventilátor nem fér el (ramok, hűtőborda útban vannak), csak a házon kívülre tudnám rakni, és akkor átszívná a levegőt a radiátoron, ezt nem szeretném.
Igazából a VGA-ra a víz nem volt tervben, menet közben szembe jött ez a corsair hűtő, aztán megvettem.
Egyébként a levegőhöz képest terhelés alatt a cpu, most 56 (levegővel 64 volt), a GPU pedig 51 (levegővel 66 volt). És ugye levegővel játék közben már erőteljes porszívóhang.
Most meg vizek silent módban mennek, terhelés alatt is. Hőfokok tekintetében egyelőre elégedett vagyok.
Az viszont biztos, hogy a corsair radiátora ormótlanul néz ki.
Egyébként az első vizes radiátor alatt, még van egy 120-as ventilátor, ami befele tol, az a levegő valahol a vga környékén jön fel.
Majd másik lappal megnézem, hogy elférne-e fent a radiátor. -
Floyd80
addikt
válasz
ADAM1337 #66803 üzenetére
A gyári hűtés 65-70 fok volt. Ebben az elrendezésben, top radival 50-55 fok, minden venti 500-600 RPM-en, a pumpa auto-n van. Front radival még 4-5 fok lejön. Valószínű még ennél is jobb lenne, ha a pumpa teljesen középen ülne a magon, de a furatok miatt nem volt lehetséges.
-
imibogyo
veterán
válasz
ADAM1337 #41163 üzenetére
Hát a Stackerből már semmit, mert úgy néz ki sikerült eladnom. Viszont a Core 1000-es megy majd a flex alá. Én vagy teljesen fehér, vagy fehér-kék modban gondolkodom, de majd meglátjuk mi sikerül. Ha fehérként nem lesz szép, van egy csomó fekete festékem és lefújom arra az egészet ismét.
-
törölt tag
válasz
ADAM1337 #21256 üzenetére
nekem azért nem ez volt a célom, úgyhogy légyszi ne folytassátok, mert én leszek a hülye.
janr: bár nem p6t-m van, de lehet tudok segíteni. a problémád nyugodtan küld el pm-ben, hátha...a gépemről elvileg nem sokára lesznek újabb, normálisabb, szebb minőségű képek, remélem tényleg így lesz. kompresszorral ki lesz fújva, mert már poros a radiátor (a gép belseje annyira nem is, de a radi igen), és egyúttal a fotózást is letudom.
-
for3l
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged