Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
veterán
Ott a pont.Én is arra jutottam,hogy jobb egyet legyártatni,legalább is a vázat.Cadben megtervezem és kimarják,viszont az elejére és a tetejére valami donorról kéne nézni műanyag borítást.Főleg a tetejére lesz gáz,mert ha rászánom már magam,akkor olyat csináltatok amibe felül 480-s,60mm-s push-pullban elfér-az simán elviszi a cpu+vga kombót(I7+980Ti a tervezet).
-
Zsolt!!
aktív tag
Ezt a hangszigetelo szivacsot hol szerezted be es mennyiert? Mennyit szamit ha ott van mellette a ventillator nyilas? Alapon mar egesz csondes a házam szinte a vinyonak ugyanakkora hangja van mint a ventiknek ilyen "surrogo" hang hallatszik. Ha ezt szigetellessel megoldanam eleg csendes lenne a hazam.
-
Supr@
senior tag
Nos igen, az ajto nekem sem a kedcencem, nyilhatna az ellentetes iranyba. Ami kicsit zavarobb a porszurok ki es berakasa, kicsit erosebben kell nyomni hogy bekattanjon, es hogy kijojjon. De ezeket leszamitva eddigi legjobb hazam. A ketkoros vizem vigan elfer benne, es meg mindig tagas, kabeleknek van hatul kb 3cm hely, es adnak 5db ventit hozza, plusz a pumpa es tartaly tartot.
-
Supr@
senior tag
Nekem szerencsem volt vele karacsony elott, atszamolva 57k-ert sikerult ujonnan elcsipnem uzletbol. Elotte egy switch 810em volt, az se pici belul, de ez brutalis, a sok varialasi lehetoseg, radi hely, pumpa tarto, rejtett tap, rengeteg hely a kabeleknek, egyszeruen brutalis haz. Es joval olcsobb mint egy 900d, es szamomra szebb is

-
Akkor meg pláne tökéletes, ha úgysem látszana a világítás...

Igen, rengeteg fekete- piros gép van, én most azon őrlődök, hogy full fekete gépbe hogyan varázsoljak éppen csak halványan látszódó világítást... Személy szerint nekem a lila bejönne, mert nem harsány szín, de mindenhol csak ezt a "foglepedék vizsgáló" színű lila ledet lehet kapni...
UV-s lila meg végképp szóba sem jöhet.. 
-
Because
őstag
remélem neked tetszik, de gondolom igen és azért csináltad ilyenre, én azt mondom egyénisége van

afrojack1: jó az a procihűtő ahogy van, fent elég lyukas a házad friss levegőt kap a borda a videokari meg alig ha érez valamit abból a langyi szellőből ami eljut hozzá... viszont ha nagyon akarod csak fordítsd meg a ventit és szívass vele

-
-
törölt tag
Szépnek szép lett a harisnyázás is a helyén van, csak (számomra) túl sok a szín benne. Szűkíteni kellene a színeket. Mondjuk ha az alaplap színeihez harisnyázod a kábeleket, és a ventik is kék ledesek lennének, na akkor az ütne. Illetve fekete belsejű házikóban tényleg szebben mutatna még.
-
Rypejakten
addikt
kérlek ne hallgass Kamelotra, nem attól lesz menő géped, hogy van benne 12 vagy 24 giga ram, vagy egy új házban pihen. tőle ebben a topikban eddig csak vásárlási tippeket láttam.
maga a konfig klassz, szépen elrendezted a kábeleket. ami egy picit elüt, az a túlzöld harisnya, de lehet csak a fényviszonyok miatt tűnik ennyire eltérőnek a Swifek színétől.
-
csokad
senior tag
ja ti csak így mondjátok... nekemmeg már lennne meeeeg...
csak most ha sikerülne eladni a aházat plusz még dobnék hozzá egy kicsit nem tudom milyet vegyek
keret max 17 de az má télleg max. ötlet?
mod: ja meg úgy döntöttem hogy nem szenvedek tovább a sata kábellel. lefújom matt feka festékkel aszt cső.
van eddig 4 házjelöltem.
CM Gladiator 600
TT Element T
Lancool K58 (ilyen van Cthulhunak most ez tetszik eléggé)
XIGMATEK Midgard
na most nem tudom ezeknek milyena a kábelmenedzsmentje.
de utána nézek.
-
AndrewTdi
addikt
Faja lett. Tény, hogy nem szeretem a színes dolgokat, de a 2 szín még tetszik. Szerintem is megérte fáradoznod vele. A Zöld kirívóan feldobja.
Jól tetted, hogy a nem az egész tápot harisnyáztad, 3 dolog miatt is.
1. Kevesebb kábel kell, kevesebb munka.
2. Megmaradt a táp garija.
3. Ha egyszer színt váltasz, elég csak a hosszabbítókat cserélni.Én az egész tápot áthúztam, és utána jöttem rá, hogy elég kötött lett így. De hála istennek, a Gigabyte lapok nem annyira rosszak. (De az álmom egy EVGA).
Egyszóval:

-
csokad
senior tag
értem köszi.én is most építgetnék minimalmoddog gépet csak most ház kellene hozzá
mert tt v3-ba nem igaz tudok elhelyezkedni :S azt kellene elpasszolnom és vennék egy lancool k58at
és akkor nekem ismaradna gariig a gyári harisnya. és csak a plsuz kábeleket amik levehtőek csak azokat harisnyáznám.ja meg most a sata kábelekkel szenvedek de nem akar rámenni az a frénya harisnya :@ nem akar átmenni a fején. nem tágul annyira. de lehet hogy hagyom és inkább lefújom matt feka festékkel

ja és csak az alap kábelek vannak rajta meg a vga kábele meg egy sata aminek 3as vége van igaz?
4. mod :
hol keressem a 24pinest az alaplapon? mert ha jól látom amit látok az harisnyázva van szal hogy is van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ugyanez igaz a define S re.

hanem a ház előlapja rezonál a vázzal. Még meg kell oldanom azt nekem is.

, várós nagyon a végeredmény 
Az a ház oldallapja? Gratula! Azzal a radival mindent le lehet hűteni! 
UV-s lila meg végképp szóba sem jöhet..
Egyedül azt a HDD/SSD tartólemezt (?) nem tudom hova tenni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)