- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
UdVi86 #26911 üzenetére
Hali!
Türelem az kellett hozzá, de én azzal a késsel vágtam ki, amit adtak hozzá.
Lehet, hogy az csak fához való, de kivágta az alut is
Az eladója azt írta, hogy fához is, fémhez is jó. Rá is kérdeztem, hogy fémhez is?
Azt mondta, hogy puha fémhez frankó.
Persze az túlzás, hogy frankó, de meg lehet vele csinálni! -
jones965
Modder
válasz
UdVi86 #26566 üzenetére
Igen, ebben a formában tökéletesen igazad van, én tettem fel rosszul a kérdést.
- csak hogy: mi magyarországon élünk, és ha megnézed az elmúlt évek felhozatalát, akkor szerinted mennyi ilyen jellegű hsz ( bocsánat képfeltöltés) lenne itt?
200-as kigyűjtésben egy oldal sem! Egyébként meg próbáljátok, ha modik jónak látják, akkor úgy is az lesz. Részemről ezt a témát lezártam.
Nincs harag. -
jones965
Modder
válasz
UdVi86 #26573 üzenetére
Én úgy látom, már válaszoltak rá.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
UdVi86 #26562 üzenetére
- Ha külső képmegosztóra hivatkozol, érdemes olyat választani ahol hosszú időn át fent maradnak a képeid (pl. Picasa)!
Én kötelezővé tenném 2-4 jobb kép a PH! saját tárhelyére való feltöltését, mert ha linkelve vannak, a szerver (1 vagy 2 hetente) menti őket az utókornak, és az már nem függ külső tényezőktől.
-
python1
veterán
válasz
UdVi86 #26054 üzenetére
Hali!Nagyon jó lett a vas!Szerintem mindkét oldalát plexizd úgy designes-ebb és ha asztalonn lessz mindegy,hogy melyik oldalánn lessz az asztalnak látszani fognak az alkatrészek.Mivel a belseje is elég szines lesz nem baj ha látszik,max a plexire ragaszthatsz valami mintát fém.ből.
Ja és az sem lenne rossz mivel plexis lenne az oldala,ha a hátsó kiszívó ventik is mondjuk kékek lennének vagy is világítanának.
-
mrbig25
őstag
válasz
UdVi86 #26003 üzenetére
Szia!
Írod, hogy a 1,5-es alulemezt könnyen lehet formálni.
A kérdésem az lenne, hogy ennek ellenére elég merev maga a lemez? Tehát egy 1,5-es alulemezből összerakott ház mennyire lenne stabil?
Mivel én is egy saját tervezésű ház építésén gondolkodom és a vastagabb 2,5-3mm-es lemezek már elég drágák. -
LLKobe
veterán
-
stikyo
tag
válasz
UdVi86 #24404 üzenetére
Áá! Értem, a Himuro testvérének tűnik. Én csak a Hard Disk Stabilizer x4-et használom, a rezgést viszonylag jól elnyeli, persze a motorzúgáson nem segít.
Szépek a kábelek! Belül én sem akartam festeni, elég sok gond van vele házilag, mesterember meg nem olcsó. Ezért a hangszigetelő: [link]
Persze ez sem a legszebb, és néhol körülményes a felrakása. -
stikyo
tag
válasz
UdVi86 #24396 üzenetére
Tehát a HX és VX között lényegében annyi a különbség, hogy a HX moduláris? Elméletileg a CoolerMaster Silent Pro 600W csak 1000 RPM-ig gyorsítja a ventit, ami nagyon halk lehet. Viszont egy Prohardver tesztben az Arctic Cooling Fusion 550W állítólag halkabb volt nála terhelés esetén is. Most Chieftec GPS-450A típust használok. Alapjáraton tűrhető, de ha beindul a venti (2200 ig is pöröghet) akkor már hangosnak találom. A QD pontosan mi is?
-
zuchy
őstag
válasz
UdVi86 #20789 üzenetére
Az alsó tényleg olyan, mintha mosógép vagy mosogató gép lenne.
Mondjuk kicsiben másképp hatna, a képről mosogató gép jön le, de ha megépíted, akkor nem hiszem, hogy egyből az jutna az embereknek az eszébe, mivel annál jóval kisebb.
De valahogy a felső jobban bejön.Cthulhu Dawn: Nem egy nagy durranás szerintem se, de pofás...
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
UdVi86 #20495 üzenetére
Olyan vészesen nem gáz, de nem is egy prémium minőség, nem is ezért cseréltem. Az volt a probléma, hogy az a ~2 millis harisnya szerintem nagyon elütött minden más kábeltől, amik egyébként 4 milliméteressel van harisnyázva. Nameg ugye Magyarországon sehol nem kapni 6 to 6 pin hosszabbítót, úgyhogy ez az egyetlen alternatíva, így is annyiba került, mintha külföldről rendeltem volna egy simát.
Amúgy csomagolására made in China van írva. Valahogy itt van a szemem előtt a kép, hogy 5 négyzetméteren 200 kis kínai ember csinálja folyamatosan harisnyázza a kábeleket.
jenei92: Milyen ház ez?
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
UdVi86 #20486 üzenetére
Nem, ezekhez semmi köze
. Ugyebár úgy indulunk, hogy ki van húzkodva az összes vezeték, na megcsináljuk az első szálat ahogyan akarjuk. Erre az egy szálra rá is melegítjük a zsugorcsövet, szóval ez már kész. A második szálat pedig ehhez mérten állítjuk be, tehát, hogy a kábelen hajszálra pontosan ugyanott érjen véget a harisnya, és főleg a zsugorcső, majd így tovább az összesen, ilyen egyszerű csak
. Persze így időigényesebb is egy picivel, mivel állandóan állítjuk egy már kész szálhoz mérve, de így lesz tökéletes, ezt 12 harisnyázott vezetékem tanúsíthatja
.
-
Zefír
őstag
-
DeckardCain
senior tag
válasz
UdVi86 #20376 üzenetére
Jó lett.
Valamennyire figyelemmel kísérem a topicot.
Hamarosan én is be le kezdek valamibe. Először át kell számolnom az anyagiakat, mennyi lesz(lehet) majd a vége. Kicsit parázok, de ha szeretném azt megcsinálni amit elgondoltam akkor neki kell esnem a háznak fúróvalSzóval: szegecsek eltávolítása, alumínium csiszolása, festése, majd szegecselés vissza. Tökölős meló lesz. De mielőtt neki esek a Lian Li-nek először az elődöt lyukasztom szét. Gyakorlat teszi a mestert, vagy nem..
Aztán harisnyázás...
Kérdésem biztos lesz majd, egyelőre olvasok a témában és nézelődök. Csak sajnos nincs most sok időm, de legalább addig is gyűlik a pénz.
Tulajdonképpen nagyon egyszerű lesz a dolog, teljesen fekete ház fehér fractal design ventikkel, fekete harisnyázással, esetleg még egy kis fehér. Majd a hardver elemeket is ennek tükrében próbálom később módosítani. Sóval lesz meló.. Remélem sikerül elérni a kívánt eredményt.
-
urdongo
tag
válasz
UdVi86 #20239 üzenetére
Élőben nagyon szép az a GrandBlue... Pillanatra meg is bántam, hogy narancsot rendeltem.
Viszont ha ilyet rendeltem volna mind a négy narancsul izzó xigma ventimet le kellett volna, hogy cseréljem. Annyi plusz pénzem nem volt most.
Remélem neked elég lesz ez a 20 méter. Én a 40-ből is nagyon szűkösen jöttem ki.
Legközelebb 60 métert rendelek.....na jó egyszer is elég volt végig csinálni. Nem olyan könnyű ez a harisnyázás mint elsőre látszik.
Tehát most jelképesen meghajlok mindenki előtt aki harisnyázott már tápot:
A következő kép már a feketére fújt házikóból fog érkezni.
Valamikor jövőhét végén. Remélhetőleg jaja1981 műhelyéből.
-
-
urdongo
tag
válasz
UdVi86 #20220 üzenetére
Bele lehet, de majd meglátod, hogy nem eget verő a különbség. Én azért csináltam így mert hőlégfúvóval dolgoztam...aminek csak két fokozata van. A kisebb is 350 Celsius. Attól féltem, hogy ha nagyon a végén melegítem leforrasztom az ATX pineket.
A legtöbb helyen így is be tudtam dugni magába a csatlakozóba a zsugorcsövet is legalábbis pár minimétert. Ahol nincs benne ott azért van úgy, hogy egyforma hosszúnak látszanak.
Ha oldalról fotóztam volna és nem felülről észre sem veszed. -
jones965
Modder
válasz
UdVi86 #20210 üzenetére
-Majd meglátom, de szerintem elég lesz az 1 cm a képeket elnézve.-
Feltételezem, hogy a kábelharisnya végére a zsugorcsőre gondoltad az 1 cm-et. Lebeszélnélek róla, ajánlott a min.: 1,5 cm, mivel a kábelen is kell hogy tartson, valamint a harisnyát is meg kell fogja. Hacsak nem belül ragasztós (vízálló) zsugorcsövet használsz.
-
jones965
Modder
válasz
UdVi86 #20073 üzenetére
Géppel akartam csiszolni, aztán kitaláltam egy jobb módszert, hogy párhuzamos maradjon a csiszolás., maradt a kézi verzió.
Azt hiszem 80-as papírral csináltam, ami elég durva. Megnézem majd 200-as, majd 400-as papírral is, hogy milyen lesz, mert így tényleg durva egy kicsit.
A Lian li-hez meg nem hasonlítjuk, mert ez Jan-ii.(#20074) W. :- azért még nem vagyok színtévesztő, bár most tényleg jobban figyelem a színkombinációt, mint az előző munkámnál. Nem szeretnék azért túl csicsás házat sem csinálni.
Köszönöm. -
TomiLi
addikt
válasz
UdVi86 #19743 üzenetére
Próbálom én óvatosan, csak, néha véletlenül ahogy próbálgatom, csak összeér két lemez, és, vagy a csavarhúzó szalad mellé.... ezeknek mind ellenáll! Nem úgy, mint a dvd házam, amit egyszerűen csak lefújtak matt feketére (rendesen csiszolva lett, meg zsírtalanítva)
Az nagyon sérülékeny lett... elég erősebben tisztítani nedves ronggyal, és egyből kifényesedik a felület.... -
TomiLi
addikt
válasz
UdVi86 #19671 üzenetére
Köszi Uram!
Most már megjegyzem!Nekem is porfestve lett az utolagos lemez, de az nem alu, hanem acél.... ha ezt tudom, akkor alut kértem volna...nah mindegy....
Nekem szerencsére rendesen megcsinálták, már bizonyított, milyen minőségi a felület és milyen ellenálló... Volt egy-két akaratomon kívüli teszt....(#19695) Cthulhu Dawn: Nagyon szép hűtő! gratula hozzá! Ez milyen típus pontosan?
(#19707) zed1983: Sok örömet hozzá!
Nagyon szép! Árad a Lian-Liből a minőség! egyre jobban tetszenek ezek a Lian Li házikók!
-
-
-
válasz
UdVi86 #17826 üzenetére
Egy kicsit megijedtem, hogy a táp is marad a házhoz adott.
Egyébként nem gondolkoztál még, hogy veszel valami jobb házat?
Tudom, nem megy tőle jobban a gép, és "kidobott pénz", legalábbis én évekig gondoltam így.(#17830) syC: Moddingnak nagyon ötletes, és egyedi. MDPC-re viszont nem való. Szerintem.
(#17837) gamerkiller: Ha ráérsz, lehet érdemes lenne kicsit egyenesíteni azon a kivágáson
Persze, ha ideiglenes, akkor nem érdemes foglalkozni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Stellar Blade
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Facebook és Messenger
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest