- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
jhorogh
aktív tag
-
Ramses07
Modder
válasz
albert8 #38484 üzenetére
Perforált alulemez, sarka kivágva, szélei lehajlítva és kész is
Majd pontosabbat a cikkből megtudsz. Ot lesz leírás fotókkal
Az alsó kábelek nem tetszenek, de ennek a háznak nem levehető a hátsó fele..egybe van az egész
De majd valahogy elrendezem, ha tudom... A te géped is szép lett, láttam ám
-
-
becsitibi
senior tag
válasz
albert8 #36683 üzenetére
Mivel az excalibur túl hangos,ezért az megy a kukába,ebből az rs12-es ventivel oldom meg a levegő kihuzatását a házból,kap egyet a proci meg a ház teteje.Viszont kipróbáltam de nem fér bele az rs12 ebbe a keretbe,igy a keretet is kikapom,valszeg oda rakok egy takarólemezt,az vagy szálcsiszolt szinre fújt lesz,vagy carbon mintás.A harisnyák ezüst bitfenix hosszabitó lesz,aztán kész lesz...
-
AndrewTdi
addikt
válasz
albert8 #35501 üzenetére
Igen, jobban mutatna csak az ssd, és az 5,25 helyre betenni a vinyót, de oda majd egy szolid kis racket szeretnék. Máshol meg nincs hely a vinyónak.
Így is az ssd a vinyó alatt van keresztbe és a vinyókeret egy pici résén dugtam be a sata kábeleket.Ha sikerülne mégjobban eltüntetni a kábeleket, vágatnék plexit az oldalára.
Kreash: én csináltam. Nagyon gondolkodom, hogy igények szerint csináljak harisnyázott hosszabbítókat. Csak nem tudom megérné e. Kb 1500 egy nem túl gagyi 24 pines hosszabbító, 150 ft a harisnyának métere, és akkor még valamennyi munkadíj. Ki kéne számolni...
-
Atke
senior tag
válasz
albert8 #35300 üzenetére
Ha van türelmed nézd végig, hát ha valahol leírja.....nekem nem vót
-
sestertius
őstag
válasz
albert8 #35275 üzenetére
Nem, sima átlátszó, csak a fényviszonyok miatt sikerülhetett a kép ilyenre - egyelőre a lényeg az volt, hogy viselkedik, mit mutat.. majd aztán szépítek rajta...
Ez egy kőkemény 300 FT/méter árszabású barkács áruházi műanyag cső.... hasonló design-t képvisel a 60 FT/db áras ipari bilincs is.... -
monosz
őstag
válasz
albert8 #34797 üzenetére
Igen,közben megoldottam.
Nem a ragacs végett aggódtam,hanem az ALU oxidációja miatt,hogy ne legyen a matrica alatt "gyári fényes,miközben az évek alatt meg mattult a hátlap.De hálistennek OK. update.
(#34798) fatal1ty1984: Az enyém Full Alu.
-Szép a drága,de nekem egy kicsit Túl "modern". -
SkyS1gn
félisten
válasz
albert8 #34431 üzenetére
mekkora surmók már..
ez a kacsafos gép nekemsem jön benyárra tervezek egy full EK vízhűtés ősszeállítást + lemezből hajlított takaró elemeket amin a csövek helye ki lenne alakítva valahogy így csak lehet egy tripla radi lesz ami bakokon fog állni a ház tetején
a ház már adott
Nyárig talán meglesz a pénz is és belevághatok
-
N_A_S
veterán
válasz
albert8 #33892 üzenetére
Köszönöm, igyekeztem szépen összerakni
Meg tudnám kérdezni, meg én is majdhogynem napi szinten mókolok valamit a gépen, de ezzel a vidivel szerintem jobban jársz: [link], szerintem nagyon jó ventik. A gépen még annyi módosítás lesz hogy a GTX felirat le lesz fújva piros színűre, és a tápon is piros matrica lesz, és nagyjából 100%-os
-
Klemens
őstag
válasz
albert8 #32054 üzenetére
Ezzel a sima molex érintkezővel nincs baj, Lomex-nél tutira kapható meg molex csati is.
Inkább majd a 4 és 6 pines csatikkal lesz a gond.
Az igen, több, mint 1K a 23 pines fekete csatlakozó. PC-Gear-nél nincs 200Ft.
A krimpelő fogót azt kaptam, de lehet gagyi lesz ehhez a melóhoz és el kell kérnem egy komolyabb darabot.orichalcos: Képet azonnal az alaplapról!
-
Klemens
őstag
válasz
albert8 #32052 üzenetére
A legnehezebb része talán a csatlakozók beszerzése.
Van mindenem ahhoz, hogy megcsináljam. Fogók, forrasztópáka, forrasztó ón/zsír, krimpelő fogó, stb...stb...
Viszont ez még a jövő zenéje, mert előbb más dolgok fontosabbak.
A helyzet az, hogy leharcoltam a lapom RAM fogalaltát, de nem tudni, hogy a lap vagy a cpu bánta, de nincs másik AM3-as CPU-m tesztelni.szerk.: Jelenleg áttértem a VGA festés tervezésének, nagyban nyomom a paintet.
-
Klemens
őstag
válasz
albert8 #32050 üzenetére
1. Számold ki, hogy mennyi lenne az összes hosszabbító és számold ki, hogy én mekkora összeget írtam.
2. Azok szinte mind 30cm-es hosszabbítók, nekem feleslegesen lenne akkora, csak a helyet foglalnák hátul.
3. Az szerintem nem modding, hogy elmegyek mindent megvenni boltban és beteszem a gépbe és villogok vele. Jobb érzés, ha a két kezemmel csinálom, még ha nem is néz ki úgy, mint a bolti.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
albert8 #31247 üzenetére
Ezzel kapcsolatban felmert bennem a kérdés, hogy a "megcsináltatom szakemberrel" mennyire számít elb@szásnak ahhoz képest, hogy otthon maga csinálja...
Feltételezem, ha festő volna nem kérdezné mit tegyen...
Passz. Anno (2006) a Chieftec BA-01 4k-ba fájt. Minden nagy fém része. Váz, tető, talp, oldallapok.
-
ZetorGumi
addikt
válasz
albert8 #30870 üzenetére
Igencsak nagy.
Nem is hülyeség ez a gégecsöves mutatvány.Kicsit ipari feelingje van.
Akkor meg is van a fejemben a kábelrendezési tervezet.A főbb gerincvonalak, ahol sok delej fut, ott kábelcsatorna, és a kiállásoknál, mint pl a VGA tápja, ott gégecső.
Természetesen egyszínben.
-
monosz
őstag
válasz
albert8 #30635 üzenetére
Na,majd a jövő héten megpróbálom.De igazából az a gond,hogy az újjlenyomat is ott marad.Ez a baj az alu cuccokkal.
"proba kicsi madamka"
(#30636) total90: Cseréljem le feketére.Az meg már milyen?
Szerintem,pofás volt a (volt) géped is.(#30633) macko20: akkor lenne csak Kék.
-
monosz
őstag
válasz
albert8 #30621 üzenetére
Így van.No de mi legyen? Zőőd.
Áhh,jól van ez így. De ha netán van okos ötlet,azt szívesen fogadom,ha meggyőz a feeling.
(#30622) Atke: A matricákkal az a gond,ha leveszem akkor nyomot hagy.Anno úgy gondoltam,hogy ez f*sza,aztán nem is foglalkoztam vele.
Egyébként mondták többen is,hogy azok ott nem kellenének.Talán ha egyszer majd megbontom,akkor biztosan lekerülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóhifi
- Milyen NAS-t vegyek?
- PlayStation 5
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest