Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz kelzsoca #11536 üzenetére
mugen2 nem lesz annak baja, mg les rá pár venti, majd még teszek képet
mondjuk nem mintha újdonság lenne pár alkatrész,mivel se elhelyezve sincsen szépen, se semmi. Mondjuk ha csa ide ki van téve el se lehet rejteni a kábeleket"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
misirulez
senior tag
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz kelzsoca #11571 üzenetére
ááá, csabi csak vasárnap jön haza, meg nem is érek most rá gépezni. vannak vendégek.
sztem majd vasárnap délután nekiugrok.
azt mondtad, hogy moduláris lesz, de nem tudtam, hogy csak a "színét cseréled"Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
G4ga
őstag
válasz kelzsoca #12213 üzenetére
ez nem tapasztalat kérdése. szerintem egyszerüen akár ki aki ránéz megtudja mondani hogy alkalmas e arra hogy felkerüljön. Csak vissza kell olvasni, megnézni azt hogy mijen reakciók jöttek adott képekre. ha ez megvan hamar rájön az ember mit is akar az uj oldal bemutatni. vagy akár olyan emberek kellenek akik maguk modoltak. tehát tudják mi munka van egy jól kinézö géppel. pl SyC vagy Tomate, ök maguk festettek. vagy jones965, beteg, BR4D. akit kihagytam sry.
Eleve megbukik a dolog, ha nem megfelelő a kép. szerintem sokan emiatt lesznek felháborodva. összerakja szépre, de nem képes egy normális képet csinálni. a telefonnal készült képek alapból elkell hogy legyenek utasitva. szerintem ez lesz a legnagyobb baj.
A mindenki feltöltheti a képeit én azért nem tartanám jó ötletnek mert:
- a kapott tárhely véges
- szerintem te se szivesen törölgetnéd ( és ez nem személyes, nem félre érteni ) Jóska Pista hülyegyerek képeit, amit csak ugy feltöltött. Sajnos szerintem vannak ilyenek. Vagy pl látja itt a topikba hogy egy asztalon üsszedobot gép mekkora buli, és feldobb vagy 6 különbözö képet!Az adminokat én mindenféleképpen ugy válogatnám:
Legyen aki a Vizes területen van, otthon, legyen olyan aki moddingolt már, legyen olyan aki ért magához az oldal üzemeltetéséhez, és legyen egy olyan aki ért a Photoshophoz.kelzsoca: Tomate és aero!
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
-
G4ga
őstag
válasz kelzsoca #12544 üzenetére
profi munka...
Mivel festetted? milyen festék? modell festék? spary?
VAlahogy éreztem hogy nem lesz egyszerü mutatvány. majd meglátom neki állok-e. még egy full plexi oldallapot akarok csináltatni, ha már ilyen jól néz ki a belseje lágyszodjon is valami alapon.
de még ez is a jövö zenéje!
[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
válasz kelzsoca #12622 üzenetére
Ha csak darabjaira szedve vállalják, az nem jeletnt problémát, megoldom. Az esetleges vetemedés viszont elgondolkodtató. Mit értesz az alatt, hogy tisztázni érdemes a vetemedést?
Tulajonképpen a legfontosabb most az oldallap festése lenne, ugyanis kissé összekarcolódott mikozben lyukat fúrtunk fá.
Esetleg valami egyszerűbb, de mégis elfogadható megoldás is érdekelne porfestés helyett. Mondjuk csiszolás után mivel érdemes kezelni, illetve festeni hogy ne pattogjon le?
KösziBlackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest