Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
MmDorian
őstag
válasz nemethati #14087 üzenetére
hol tudok venni dremel-hasonmás juniverzöl kisgépet ?
Tervben van a fekete cm590...talán megvalósul egyszer.
Valaki nem tudja esetleg, hogy 24pines toldó elfér-e a cm590 alaplapi tálcája mögött, illetve, hogy létezik-e piros, valamint kék harisnya-e ?[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
válasz nemethati #15426 üzenetére
nem szívesen mondom ki, látva, hogy mennyit foglalkoztál vele a barkács topikban.
szépek a vágások ( pl. ventilátoroknál ), gyönyörű a festés, jó a plexi, hardware ügyben se panaszkodhatami nem tetszik az a víz színe, és a sok kábel, ettől függetlenül szívesen bírtokolnám jómagam is, de az oldalra szerintem ne.
[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz nemethati #15424 üzenetére
Nekem spec. csak az nem tetszik, hogy ennyire elöl van minden, látom a ház nem ad lehetőséget a kéjbül menedzsmentre és a 24 pines csati is elég szerencsétlen helyre került a lapon, de nagyon a zsúfoltság érzetét kelti ez. Még a radit is lehet okolni, mert úgy hat mintha csak be lenne vágva oda. Felülre nem fér az el? Képek meg szép igényesek (mint a gép is).
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
jones965
Modder
válasz nemethati #15424 üzenetére
Minden tiszteletem azoknak, akik veszik a bátorságot ( nem csak azt ), és full vízzel csinálják meg a hardverek hűtését. De:-
- egy pár gépet már megcsináltam vízzel, magamnak is jópárszor átépítettem, és ezért egy kis kritikával fordulnék hozzád, de hangsúlyozom jószándékkal és építő jeleggel.
A csövezést illetően lehetett volna szvsz egyszerűsíteni a vezetést, ezáltal is leegyszerűsítve és letisztulttá tenni.
Másik a kábelek:- itt szép ahogyan spiráloztad őket, de sokkal átgondoltabb és szemre tetszetősebb, ha ezek nem annyira rikítóak, és szépen rendezetten vezetettek. Tudom ezek mind pénzbe kerülő dolgok-( no nem mind )-, de ha a pc-style oldalra fel szeretnél kerülni, akkor letisztultabbá kellene tenni a gépet. Ebben viszont a fórumozók szerintem szívesen látnak el tanácsokkal.
Viszont az eddig elvégzett munkádért,-amit a vizes topikban is figyelemmel kísértem-maximális elismerés illet.
További sikeres moddingolást. -
TomiLi
addikt
válasz nemethati #15813 üzenetére
Húú Látom vágod a témát!
A kérdésem az lenne, hogy szerinted egy ilyen módon (eloxálás) feketévé lehet varázsolni egy Accelero VGA hűtőt?
Köszi, bocs az off-ért![ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
-
nádasi
tag
válasz nemethati #15860 üzenetére
jer1cho írásában minden fontos információt megtalálsz, nemrég pedig egy gyakori fórumtag linkelt itt egy nagyon szuper írást az xtremesystems fórumáról, arra keress rá.
A gépedben harmonizál az alsó ventik összecsavart tápkábele arra a fehér ízére csavart fekete dróttal. Ahogy látom a frontpanel könnyen elérhető.
-
törölt tag
válasz nemethati #16031 üzenetére
a pc-style már a kezdetektől az mdpc-re hajaz, nem arra, hogy mindent kirakunk, amit csak belinkelnek... nem csak haf vagy lian li a jó, de ha már valaki, magának épít egy házat, akkor az nézzen ki úgy, mint egy rendes gyári ház. nézd meg mec gépét, na arra már nem mondanám hogy sufni tuning.
én is drukkolok zefírnek, csinálja csak meg nekik, csak az a baj, hogy ezen még sokat kell dolgozni... talán baj, hogy elmondtam a véleményem?[ Szerkesztve ]
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz nemethati #16358 üzenetére
lesz még, csak 2 hét offline után dobtam egy gyors képet.
oldallap kivágás plexizés kész.
akciós volt a Sunbeam cső, hát hoztam egy szettet Todytól
felülre, előre bekerültek az AC ventik.
csalóka a kép, de nem UV sima lila neon.
amúgy én is szeretem az UV-t.jones965: csak egy ideiglenes megoldás az a venti. bekerült egy kit régi tracer alapomba, ami köztudottam egy szoba fűtését is megoldja télen
ki lesz vágva a plexibe egy 12-es 14-es ventihely, és akkor ugrik onnan a közvetlen hűtés. (tényleg ronda ott, de muszáj). pár kábellel még el kell bánnom, meg a vizet is macerálni kicsit a HDD blokknál, de alakul.[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
törölt tag
válasz nemethati #16413 üzenetére
ilyen alapon ez is az. de ha te így látod... ^^
on: egyetértek for3l-el, tényleg nagyon pofás az a gép, csak ezzel a képekkel elrontottad a varázst, geniust. könyörgöm, imagerz-el még nincs is bajom, de ezekszerint a méretezése nem jó. inkább töltsd fel az eredetit, és átméretezem, mert egyébként nekem is tetszik a gép. kicsi, és rendezett(nek tűnik)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz nemethati #17124 üzenetére
fogalmam sincs, nekem volt polírpasztám, de az krómhoz volt jó, nem alumíniumhoz. valami nagy városi barkácsboltban biztos lehet ehhez hasonlókat venni, szerintem keresgélj olyasmi helyeken.
FID: én is csodálom azokat az embereket akik belevágnak egy házikóba, és maguk csinálnak bizonyos dolgokat, csak ezt azért szerintem minőségi házzal kéne, annak ellenére hogy te úgy gondolod, hogy így nem buksz olyan sokat ha nem sikerül... hát sikerüljön, oszt' kész.
mindegy... természetesen drukkolok neked, csak én ebbe nem látok sok jót, na.
az én gépemet pedig ne vigyük bele, mert annyi az egész hogy le van festve a haf... és itt ki is merült a CASEmod. de lehet hogy mégis jobb, ha veszel egy drágább házikót, kicsinosítod, és azt fotózgatod, mint hogy egy 5 ezres házat vagdosol, feleslegesen szerintem, mert kakiból nem lehet várat építeni.[ Szerkesztve ]
-
Zájec
veterán
válasz nemethati #17158 üzenetére
szerintem biztos fel lehet fényesiteni.. probálj olyan helyet keresni a környékeden ahol tudnak gépipolirozni , valami fémipari felületnemesitö céget, azok foglalkoznak ilyen dolgokkal..
de a dremelen is van olyan fej , amivel fényesiteni lehet... az a lényeg forogjon valami...
én magamnak megtudnám csinálni.. ha itt lennél a szomszédba akkor segitenék.. -
jaja1981
addikt
válasz nemethati #17224 üzenetére
A jel fémlapból van kivágva, csiszolva és fújva.
Nem szórakozunk matricákkal!
Vas és acél országa voltunk, így marad az az alapanyag.
Könnyen, jól alakítható, ha elrontod meghegeszted!Köszönöm mindenkinek az elismerést.
Az idő, míg elkészül a plexi és a logó, nettó kb 6 óra. -
nemethati
senior tag
válasz nemethati #17293 üzenetére
Igen, már én is láttam régebben, akkor is rácsodálkoztam. Megnézném belülről...
Haladok a házzal, aminek örülök.
Kifúrtam a szegecseket, kimértem a kivágnivalót/furatokat bejelöltem. Szépen kezd összeállni, ha végzek a farikcsálással jöhet a csiszolás, majd utána megy a porfestőbe.
Így szétszedve, egymás mögé téve kis helyet foglal [link] -
jones965
Modder
válasz nemethati #17611 üzenetére
Azt a fóliát amit a plexire tettél hol lehet beszerezni?
Nem tudom autósboltban van e ilyen fólia( szvsz nincs), én szolnokon a magenta üzletben vásároltam, ott gyakorlatilag a RAL színskálán lévő szín fellelhető. és annyit vehet az ember belőle, amennyit akar, ugyanis tekercsben árulják, és 50 cm széles, négyzethálós a hátulja.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz nemethati #18582 üzenetére
2000 még édeskevés. Tükörhöz legalább egy 3000+víz kombó ajánlott, aztán 3000 le, sár marad, és rongydarabbal tovább.
De előre szólok, rendesen végig kell menni a létrán, különben úgy jársz, mint én, mikor a 60000-es polírpasztát próbáltam. A a felület simább nem lett, csak fényesebb.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
jones965
Modder
válasz nemethati #18681 üzenetére
Néztem ezt a lapot is, megmondom őszintén nekem nem tetszett, valamint ez esetben a memókra új blokkot kellett volna vennem.
Jelen esetben pedig a meglévő 4 slotos tökéletesen jó a 3 slotos tri chanel-re.
Éppen most rendelem a hiányzó dolgokat még meg. Január végére tervezem a teljes projekt elkészülését.
Részleteket folyamatosan, aztán majd erről is lesz logout. -
zuchy
őstag
válasz nemethati #19290 üzenetére
Egyik haver bicikli villáját nem csiszolták le rendesen por festés előtt és meg is látszott a hiba rajt... Vizes csiszolással adj neki finomabbal szvsz. Kérdés, hogy mennyire kezdi ki a víz a fém felületet. Vagy a sima száraz is jó, de a 120 szerintem kevés. A lényeg, hogy sima legyen a felület, mert akkor lesz igazán jó a festés.
PC-STYLE.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest