- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
válasz
sp@rtan #24682 üzenetére
Köszi
A kinyitás egyszerű. A rács a nyitó gomb előtt van kb. 1 mm-re. Annyit meg hajlik a rács, mert egy sínnel van odaragasztva a DVD író tálcájához. Azzal azért elvoltam, mire kimértem milyen vastag legyen a sín, hogy a gombot is egyszerű legyen megnyomni
A sín a rács és a tálca között:
Kb. itt kell megnyomni a rácsot:
(#24683) aero.
Tényleg! Lehet Windowsból is... pf... akkor nem szenvedtem volna a sín méretezésével
(#24681) CptMisi
-
mrbig25
őstag
válasz
sp@rtan #23765 üzenetére
kicsúsztam a szerkesztési időből, bocsi...
Először is köszi.
A gyári ventikkel nem nagyon vagyok megelégedve. Körülbelül 6V-on járatom a két gyári NZXT ventit, így halknak mondanám őket.
A 12-es AC venti (felül) ~9V-on megy, így halk és megfelelő a légszállítása. A 2db 92mm-es PWM-es AC pedig szintén ~9V-on üzemel, ezek szintén halkak.
Maxon az AC ventiknél leginkább szélzaj hallható és emellé társul némi motorzaj, ami kevésbé zavaró. Az NZXT pedig egyszerűen sz@r (maxon), szerintem. -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
sp@rtan #21963 üzenetére
Pénz miatt elhalasztottam, mert kezdődik a fesztiválszezon nyáron, és Novarockra szívesen kimennék, az meg nem olcsó mulatság
. De ha újra lesz pénzem ősszel mindenképpen benevezek egy Lián Lajosra, főleg miután kicsit csalódtam ebben a házban (hiába mintázták a pc-p50-ről).
-
Erdei88
veterán
válasz
sp@rtan #21805 üzenetére
Köszi!
chilledpc.co.uk-ról rendeltem. Elég sok mindent rendelek onnan, ami itthon nem kapható, és 3-5 nap alatt ide is ér, pk pedig nagyon baráti.
15 méter volt 12£. Szvsz jó minőségű és nem látszanak át alatta a kábelek sem. Bár annyira összehasonlítási alapom nincsen. -
Gaben01
őstag
válasz
sp@rtan #21755 üzenetére
Vezérlőpult/Rendszer és biztonság/Energiagazdálkodási lehetőségek/Előnyben részesített sémák
álam a kiegyensúlyozott van beállítva és mellette van a Séma beállításainak módosítása/Speciális energiagazdálkodási beállítások módosítása/felugró ablakban kiválasztod a merevlemezt/Merevlemez kikapcsolása és beállítod a kívánt intervallumot
Lehet,hogy van egyszerűbb/gyorsabb megoldás is,de én csak ezt ismerem. -
UdVi86
aktív tag
válasz
sp@rtan #20241 üzenetére
Ahogy urdongo is írja, ez grand bleu és fekete. Ezek lesznek váltakozva a 24, 8 és sata tápcsatlakozón. Épp most futott be a kábelhosszabbító is: [link]
jones965: Tényleg nagyon jó minőségű, sűrűn szőtt. Ezen biztos nem üt át a kábel színe. És kb. 220Ft/m az ára, ha a postát nem kalkulálom bele. De ha több ember rendel, akkor az se vészes. Itthon is 1500Ft körül van egy posta futárral.
Remélem jól fog sikerülni. Sajnos nem vagyok híres a kézügyességemről. -
urdongo
tag
válasz
sp@rtan #20241 üzenetére
Csak GrandBlue..az aquamarine fényben nagyon rikít.
Igen észleltem a hibát...de már nem engedi szerkeszteni.
Azért wasquez-től még rendelni fogok valami kábelbilincs féleséget, hogy úgy kanyarodjanak azok a kábelek a házban ahogyan illik így a prérin eléggé ormótlanul festenek.
-
nemethati
senior tag
válasz
sp@rtan #19595 üzenetére
Persze, alumíniumot csak eloxálni lehet, porfesteni nem szabad
Csak akkor tudnám mit csiszoltam le róla, 2napon keresztülHaladok én is, végre kezd összeállni a design, és nagyon hasznosnak bizonyult összeállítani a házat így nagyjából, sok helyen kell még fúrni és egyengetni az éleket. Plusz így megkímélem magam attól, hogy ha le lesz festve összekarcoljam.
Héten meg is lesz, majd beszámolok a fejleményekről.
Addig is CK Skeleton -
W.
tag
válasz
sp@rtan #19569 üzenetére
Kérésedre összeszedtem egy szépséget, hogy elmondja mi is a szitu: összehasonlítás Amúgy engusznál azt írták hogy táp alatt nincs filter, pedig itt a vidikben mutatták hogy van ha jól emlékszem.
-
Solfrutta
tag
válasz
sp@rtan #16258 üzenetére
Én voltam a nagy fekete tornyos "nemtomki".
Haverom is csinált pár képet, én meg videókat, majd azokat is belinkelem.
-
-
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
sp@rtan #16258 üzenetére
Én ezeken kívül láttam még zsömle kis plexi gépét, amiről nemrég mutatott képeket, hogy készül, meg ugye bacsis 133 mhz-es windows 7-e. Nekem jones gépe jött be a legjobban haverom meg én általam nyert két szavazatot ;-D. Volt még egy Antec p180 fekete belsővel, először azt hittem jericho-é, csak rájöttem, hogy abba teljesen más alkatrészek voltak.
CM ATCS 840 után az összes gép olyan aprónak tűnt.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
sp@rtan #16241 üzenetére
No, pont ezért vagyok most rajta ezen, mert nagyon unalmas lenne ha csak fekete lenne, lehet, hogy valami szép kék lenne, mivel a ház ledjei is kékek, lap is kék, és kék ledes ventiket is tervezek bele. Tehát egyelőre a fekete-kék kompozíció az amit a legesélyesebbnek tartok. Csak nem tudom, hogy a kék színnek milyen vagy mennyi árnyalata érhető el eloxálásnál.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
sp@rtan #15798 üzenetére
Miután 90 fokkal elforgatva tettem vissza a cpu hűtőt észrevettem, hogy kicsit melegebben van, mint mikor nem arra nézett, miután levettem az oldallapot, azután jöttem rá, hogy azért melegebb, mert annyira jól érzi magát a proci, hogy a cpu ventit be se kapcsolja.
Slussz poén, hogy így is 5 fokkal hűvösebb a proci, mint régi házban működő ventivel, arról nem is beszélve, hogy a táp háza milyen langyos.
-
TomiLi
addikt
válasz
sp@rtan #15488 üzenetére
Szia!
Talán auqatuning.de-ről lehetne kék harisnyát beszerezni.... Én Magyarországon sajnos még nem láttam... de javítsatok ki ha nem így van!
-
kelzsoca
félisten
válasz
sp@rtan #14940 üzenetére
Igen, mindenképpen fel kell csiszolni a felületet (finom szemcsés csiszolóvászon) és alaposan zsírtalanítani is, hogy ne dobja le magáról a festéket!
Az említett mennyiséggel 2 rétegben biztosan takar, de ez a felhordástól is függ természetesen!
Ha annyira nem vagy képben a festéssel kapcsolatban, akkor érdemesebb elvinni profihoz a házat, mert anyagköltséggel és mindennel nem jössz ki sokkal kevesebbre, mintha szakemberrel csináltatnád!
-
kelzsoca
félisten
válasz
sp@rtan #14937 üzenetére
Így van 2 flakon fekete matt festék elég kell legyen!
Árban olyan 1300-1500ft körül vannak az árak, tusko gazdaságos festéket ne is nézz
Persze van drágán is, csak a képzelet és a pénztárcád szab határt, esetleg el lehet vinni autófényezőhöz is a házatVan sokféle spray a piacon, általában ezek nem rossz minőségűek, amire jobban kell figyelni, hogy festésre normálisan elő legyen készítve a felület!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Filmgyűjtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elden Ring
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest